Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anja er så dygtig til hendes arbejde og…

Anja er så dygtig til hendes arbejde og elsker hendes mønstre både perlebøger og perleklubben og ikke mindst hendes e-bøger, hvor jeg fuldstændig kan koble fra og slappe total af.
Jeg glæder mig altid som et lille barn til at modtage hendes bøger og når hun fortæller at nu er endnu en ny perlebog på vej.
Så kæmpe anbefaling herfra ♥️

15 de enero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jule”kalender”

Jeg købte en julekalender, som viste sig blot at være en perlebog - fair nok, jeg har nok læst forkert. Men jeg forventede som det mindste en liste over hvad jeg skal bruge af perler for at lave de mønstre i bogen, men nej. Man skal sidde og regne ud for hver opskrift hvad man skal bruge. Det bliver sidste gang jeg handler der.

27 de septiembre de 2025

God kundeservice 🥰

Godt nok ikke mig der har købt, men haft kontakt med Anja for min moster som har købt.
Min moster købte E-bøger tilbage i dec, og ville gerne have min hjælp til at printe dem. Hun kunne dog ikke finde E-bøgerne nogle steder.
Jeg skriver til kundeservice og for en fin dialog frem og vi finder frem til hvor fejlen er. Her er det min moster som har lavet fejlen.
Anja sender e-bøgerne manuelt på mail.
Så alt er fint.
Stor tak til Anja for at hjælpe mig, med at hjælpe min moster, som ikke er ret god til at handle på nettet. 🙏🏼

11 de marzo de 2025

Dårlig service

Jeg bestilte en bog den 2/9-24
Den 15/9-24 har jeg stadig intet hørt eller modtaget. Skriver så til hende. Får kort svar tilbage med at den havde gemt sig i blandt alle forudbestillingerne..
Ingen kompensation eller fx en pose perler som “beklager”
Hvis man ikke kan overskue Alm ordre pga forudbestilling burde man nok undlade det!

15 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

for dårligt og for uhøfligt

havde hendes app i et halvt år og betalte 50 kr. hvilket er første og indtil videre første gang jeg har betalt for en app. så virkede den pludseligt ikke mere, så jeg skrev til hende. Hun skrev tilbage efter en del dage at den var lukket, men uhøfligt skrev hun også at det var billigt med 50 kr. for 350 opskrifter. Men jeg nåede kun et halvt år med den app og har måske kun brugt max 10 opskrifterne.

5 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ordre #24125 (marts 12, 2024)

Jeg har bestilt et produkt d 12 Marts, pengene bliver trukket d 15 marts og derefter får jeg en mail at min ordrer er ved at blive pakket..
Det er nu den 19 marts og jeg har stadigvæk ikke hørt mere..
Så køb ikke herfra…!

19 de marzo de 2024

God service 🙃

God service 🙃

Bestilte en bog i december til julegave, den kom desværre aldrig, men efter en sendt mail, kom der hurtigt svar retur trods vi endte i juleferien, der gik lidt kluder i det, men efter en måned kom bogen omsider, med en lille ekstra gave.

Trods det ikke var en fejlfri bestilling, var der god kommunikation og hurtige retur svar, derfor får du 5 stjerner.

18 de enero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har kun stor ros til Anja

Har kun stor ros til Anja. Fantastiske mønster hun laver, men det er også en super god service man får når man bestiller hendes bøger. Jeg havde bestilt en bog fra hende og desværre havde GLS kludret i det og mister den i fragten. Jeg kontaktede Anja og inden for knap 5 min havde Anja klaret det og en ny bog er på vej. Bare det at det var Anja selv der tog sig af det, viser en fantastisk personlig og perfekt service.. Stor ros her fra både af hendes bøger og service..

10 de octubre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God inspiration, nemt og hurtig levering.

Har købt fysiske perlebøger nogle gange, det var nemt og der var hurtig levering.

Derudover har vi også haft glæde af de mønstre der er tilgængelige på hjemmeside.
Alt i alt, er vi glade, tilfredse og trofaste følgere.

1 de octubre de 2023

Super fin oplevelse

Super fin oplevelse på hjemmesiden. Fine billeder og gode beskrivelser og så er det nemt at finde rundt ☺️

5 de octubre de 2023

Fantastisk hjemmeside

Fantastisk hjemmeside! Og virkelig god service. Jeg har aldrig haft problemer og Anja er altid god til at efterkomme ens ønsker. En kæmpe anbefaling herfra ♥️

29 de diciembre de 2022

Ingen dårlige oplevelser

Jeg har aldrig haft dårlige oplevelser og har bestilt flere gange. Man får opdateringer via mails og der går ikke længe før man har sin pakke.

27 de noviembre de 2022

En øv oplevelse.

Jeg bestilte en perle bog i sidste uge. Jeg har intet hørt fra dem, trods for en afsendt mail. Jeg synes virkelig at det er en stor skuffelse...

8 de diciembre de 2020

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.