La empresa ha respondido
Rask og god service, og et hyggelig kort med takk for at du handlet hos oss 😊 Følte meg personlig satt pris på, og kommer til å handle der igjen. Både på nett og om jeg en gang treffer på den fysiske... Ver más
La empresa ha respondido
Bestilte på tirsdag, og kunne hente pakken allerede på torsdag! Varene var pent og godt pakket (17.mai talglysene var like hele), og alt var i nydelig kvalitet. Veldig fornøyd👍
Meget ryddig og trygg opplevelse fra kjøp av produkt til leveranse. Ordentlig pakket inn og et koselig kort med et ønske om godt nytt år. Handler gjerne fra Annikas Hus igjen!
La empresa ha respondido
Annikas Hus er en lokal interiørbutikk i Trondheim. Butikken fører kjente merkevarer samt mer eksklusive produkter. Vi har også et stort utvalg av norske og skandinaviske merkevarer som har fokus på bærekraft og lokal produksjon.
Carl Johans Gate 6, 7010, Trondheim, Noruega
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk service! Skulle gjerne gitt enda flere stjerner. Anbefales på det sterkeste.
Bestilte en knaggrekke i januar. Har etterlyst leveransen på mail i mars, og fikk svar om at leveransen var utsatt. Ennå i slutten av mai, er den ikke levert, og innen statusoppdatering fra Annikas ut.
Kjapp tilbakemelding på chat, tok noen få dager så var varen på plass i hjemmet via posten.
Fint servise som stod til forventninger ift. bilder på nettet. Kjapp levering også!
Handlet på nett og valgte å hente i butikk. Varene var klare nesten med en gang, og da jeg hentet dem var de nydelig innpakket. Veldig hyggelig betjening, og ypperlig service. Og selvfølgelig flotte varer med god kvalitet! Veldig fornøyd!

Respuesta de Annikas Hus
Proffe og hyggelige som gir en meget god service, og de har et godt vareutvalg