Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rask og god service, og et hyggelig kort med takk for at du handlet hos oss 😊 Følte meg personlig satt pris på, og kommer til å handle der igjen. Både på nett og om jeg en gang treffer på den fysiske... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte på tirsdag, og kunne hente pakken allerede på torsdag! Varene var pent og godt pakket (17.mai talglysene var like hele), og alt var i nydelig kvalitet. Veldig fornøyd👍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget ryddig og trygg opplevelse fra kjøp av produkt til leveranse. Ordentlig pakket inn og et koselig kort med et ønske om godt nytt år. Handler gjerne fra Annikas Hus igjen!

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo

Escrito por la empresa

Annikas Hus er en lokal interiørbutikk i Trondheim. Butikken fører kjente merkevarer samt mer eksklusive produkter. Vi har også et stort utvalg av norske og skandinaviske merkevarer som har fokus på bærekraft og lokal produksjon.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,7

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Manglende oppfølging av leveransen

Bestilte en knaggrekke i januar. Har etterlyst leveransen på mail i mars, og fikk svar om at leveransen var utsatt. Ennå i slutten av mai, er den ikke levert, og innen statusoppdatering fra Annikas ut.

26 de mayo de 2021

Veldig bra!

3 de mayo de 2021

Ypperlig service

Handlet på nett og valgte å hente i butikk. Varene var klare nesten med en gang, og da jeg hentet dem var de nydelig innpakket. Veldig hyggelig betjening, og ypperlig service. Og selvfølgelig flotte varer med god kvalitet! Veldig fornøyd!

15 de abril de 2021

Hei Ellen!
Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Vi prøver vårt beste å gjøre klar varer raskt som skal hentes i butikk, så at du opplevde at de var klar med nesten en gang er supert. Og tusen takk for de snille ordene om vår betjening, det setter vi pris på. Vi håper vi kan være til hjelp for deg igjen i fremtiden.

Rask levering

Rask levering, å fine varer🤓

12 de abril de 2021

Hei Ann Bjørg!
Takk for den fine tilbakemeldingen. At leveringen gikk raskt for seg og du liker varene vi har er godt å høre. Vi håper vi kan være til hjelp for deg igjen i fremtiden.

Hei Åshild!
Takk for fin tilbakemelding. Så flott å høre at du liker våre produkter og at leveringen gikk rask for seg. Vi håper å kunne bistå deg igjen i fremtiden.

Boken

Boken, innpakking ,service , kjappt og pålitelig.

12 de abril de 2021

Hei Rina!
Takk for den fine tilbakemeldingen din. Helt supert å høre at du hadde så mye forskjellig å skryte av oss for, det setter vi pris på! Vi håper vi kan være til hjelp for deg igjen i fremtiden.

Rask respons og levert

Rask respons og levert. Svært fornøyd.

11 de abril de 2021

Hei Helle!
Tusen tak for fin tilbakemelding. Flott å høre at du er fornøyd med hurtigheten på både respons og levering.
Vi håper vi kan være til hjelp for deg igjen i fremtiden.

Veldig rask service

Veldig rask service. Gode priser.. superflott

10 de abril de 2021

Hei Bjørn Magne!
Takk for fin tilbakemelding. Så hyggelig å høre at du fikk service rask og at du opplevde prisene våre positivt.
Vennlig Hilsen,

Hei Harriet!
Takk for fin tilbakemelding! Det er godt å høre at du opplevde produktet som flott, og at leveringen gikk raskt for seg.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Proffe og hyggelige som gir en meget…

Proffe og hyggelige som gir en meget god service, og de har et godt vareutvalg

7 de abril de 2021

Hei Anita!
Tusen takk for fin tilbakemelding. Supert at du opplevde servicen som så god, og at du likte vareutvalget. Er det noe vi kan forbedres til neste gang, så er det bare å ta kontakt så vil vi gjøre vårt beste.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.