Banner for Topp 🥇 bonus på upp till 9 000 kr + 450 gratissnurr ✅

Topp 🥇 bonus på upp till 9 000 kr + 450 gratissnurr ✅  Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Cool-off screen; session reminder appeared on the account page after the next slot round. Casino page changed during the same login while lunch went cold.:/

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Utility bill upload: KYC email said one file missing from the casino profile, casino profile showed three. Bonus screen stayed greyed out on ticket #86188.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Venninnene mine var først ganske skeptiske og trodde dette casinoet sikkert bare var et av de som aldri betaler ut. Men etter at de så at jeg fikk uttaket mitt rett inn på kontoen uten noe tull, meldt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kompisene mine var først ganske skeptiske og trodde dette casinoet sikkert bare var et sånt som aldri betaler ut gevinster. Men etter at de så at jeg fikk uttaket mitt rett inn på kontoen uten noe tul... Ver más

Información sobre la empresa

1. Casino
  2. Corredor de apuestas
  3. Casa de apuestas
  4. Instructor de juegos de azar y apuestas
  5. Servicio de apuestas
  6. Casino o apuestas online

Escrito por la empresa

🏆 Upptäck de bästa onlinekasinona i Sverige med moderna spel, tydliga regler, säkra funktioner och lockande erbjudanden. 🎁

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

64 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hver gang jeg stikker av med en gevinst…

Hver gang jeg stikker av med en gevinst på dette casinoet blir humøret mitt helt topp resten av dagen. Jeg går rundt og smiler for meg selv og føler meg helt uovervinnelig, nesten som om ingenting kan ødelegge det. Allerede etterpå starter jeg å planlegge en liten feiring for meg selv, kanskje en god middag eller noe koselig. Det er helt deilig å ha den positive vibben med seg videre. Noen ganger blir jeg så glad at jeg nesten får tårer i øynene av lykke.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helgepromosjonene hos dette casinoet…

Helgepromosjonene hos dette casinoet har blitt en skikkelig fin tradisjon for meg. Bonusene er mye mer generøse på fredag og lørdag, og det er alltid ekstra koselig å logge inn da. Jeg setter pris på at de gir litt mer tilbake akkurat i helgene, det føles som en liten gave. Noen ganger blir det helt sinnssykt deilig å starte helga med en solid bonus. Det har allerede blitt en vane jeg ser frem til hver uke.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The variety of games at this online…

The variety of games at this online casino is brilliant. Slots, roulette, blackjack – there’s always something to pick from depending on your mood. Some evenings I fancy spinning a few colourful slots and the next I might be up for a proper round of blackjack. It keeps things fresh and means I never get bored. I’m genuinely chuffed I found this place.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.