Anotherclassic Opiniones 1477

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

På trods af lang leveringstid, er vi meget tilfredse. Virkelig flot polstring på vores stole. God service med levering lige til døren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde tidligere fået leveret seks Syv`ere med og uden armlæn til vores Pit Hein spisebord - og drømmen var nu en Børge Mogensen sofa og to H.W.Klein lænestole til TV hjørnet. Det hele skulle til h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Denne møbelbutik er intet mindre end et tempel for dansk design! Her står ikoniske linjer, kompromisløst håndværk og gennemtænkt æstetik side om side i et sortiment, der kan få selv den mest garvede d... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Handel med brugte design møbler.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Flotte stole

1 de abril de 2026

God vejledning

Fik en god snak om hvilke stole vi skulle vælge til nyt spisebord. Det var 10 meget flotte captain’s stole vi modtog.

30 de marzo de 2026

Meget flot vare

Var meget tilfreds med den vare, jeg modtog

30 de marzo de 2026

Hej Anders

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit betræk til safaristol.

Ægget

Meget tilfreds med resultatet.

26 de marzo de 2026

Hej Morten

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med stolen.

29 de marzo de 2026

Respuesta de Anotherclassic

Mange tak for anmeldelsen. Det er godt at høre, at du er tilfreds med leveringstiden på dine forhøjere.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget fin service og information om…

Meget fin service og information om produktet. Klar med uddybende og forklarende detaljer om det købte.

28 de marzo de 2026

Hej Jesper

Vi takker for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du føler du har fået en god service i forbindelse med dit køb hos os.

Sikker handel

Sikker handel, venlig korrespondance i det hele taget en rigtig god oplevelse. Charlotte, Aarhus

26 de marzo de 2026

Hej Charlotte

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit køb hos os.

God kommunikation

God kommunikation, perfekt arbejde. Stolene var virkelig flotte

23 de marzo de 2026

Hej Hanne

Vi takker for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du føler, du har haft en god kommunikation og at du er tilfreds med polstringen af dine stole.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og ærlig snak

Jeg sendte et par fotos af min slidte BM 2208, og fandt en tilsvarende på hjemmesiden som var restaureret. Vi aftalte en byttepris og ugen efter var det hele på plads. Jeg er imponeret over hvor flot min “nye” sofa er. Min største anbefaling.

13 de marzo de 2026

Hej Helene

Mange tak for din anmeldelse samt anbefaling. Vi er glade for at høre, at du er glad for din byttehandel.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Er skuffet over ikke at have modtaget…

Er skuffet over ikke at have modtaget stolene inden påske, når fragten er betalt

3 de abril de 2026

Hej Ann Marie

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du er skuffet over levering af stolene. Du var dog ikke blevet lovet levering inden påske. Vi prøvede blot at hjælpe dig med en billig fragtløsning til Bornholm. Havde det været vigtigt for dig med levering inden påske, skulle vi have vidst det, så havde vi fundet en anden løsning på fragt. Vi håber du er glad for stolene.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og hurtig levering og…

God service og hurtig levering og produkt at levede op til mine forventninger

20 de marzo de 2026

Hej Lisbeth

Tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du føler du har fået en god service i forbindelse med køb af forhøjere til dine syver stole samt at de levede op til forventningerne.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er en god personlig engageret…

Det er en god personlig engageret betjening og vejledning.🙌

19 de marzo de 2026

Hej Finn

Vi takker for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du føler du har fået en god betjening samt vejledning i forbindelse med reparation af dine stole.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super flotte klassiker og fantastisk service

Jeg besøgte butikken i Esbjerg og bordet jeg gerne ville se levede fuldt ud op til det der stod på hjemmesiden. Fik den bedste service i butikken og ligeledes ved bestilling og levering.

16 de marzo de 2026

Hej

Vi takker mange gange for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du føler, du har fået en god service da du besøgte butikken.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.