Super fijne ervaring gehad met de verkoop van mijn auto. Binnen 20 minuten was de gehele overdracht al afgerond. Ik werd erg vriendelijk geholpen door de dame ter plaatse. Geen gezeur of gedoe met ond... Ver más
La empresa ha respondido
Vriendelijk ontvangst, super aardige meneer die een rondje reed in de auto. Papierwerk ingevuld, nog een keer extra veagen of je akkoord bent met de verkoop. 5 mibuten wachten op vrijwaringsbewijs en... Ver más
La empresa ha respondido
De verkoop werd goed en snel afgehandeld en kort daarop was de verkoopsom overgeschreven op mijn rekening. Wat mij een beetje tegen viel waren de kosten die nog van het aankoopbedrag af werden geha... Ver más
La empresa ha respondido
Wow wat een goede service. Snel geholpen en na 10min was de beoordeling al klaar en kreeg toen ook het gegarandeerde bod wat een eerlijk goed bod is. Na 5 minuten ook een verkoop verklaring en vrijwar... Ver más
La empresa ha respondido
Via de ANWB Autoverkoopservice verkoop je simpel en snel je auto of motor tegen een gegarandeerde prijs. Zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiële kopers of garages. Staat de geboden prijs je aan? Dan lever je het voertuig in bij één van de bij ANWB aangesloten inleverpunten door heel Nederland en dus niet bij de uiteindelijke koper. De ANWB werkt hierin samen met BCA Autoveiling.
De Landweer 4, 3771 LN, Barneveld, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Het proces was snel, duidelijk en de prijs was werkelijk de gegarandeerde prijs. Goede ervaring.

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice
Goed geholpen, vriendelijke medewerkster, korte wachttijd, snelle en goede afhandeling.
Had onze voorkeur om de auto aan ANWB te verkopen en bleek ook een goede keuze.

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice
Goed bod voor de auto. Omdat ik nog geen nieuwe had gekocht kon het bod met 2 weken verlengd worden. Vandaag auto ingeleverd en dat ging heel soepel en snel.

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice
Snel en eenvoudig aanbieden via de site en gelijk een goed bod, afhandeling/inleveren auto Barneveld ging vlot en vriendelijk.

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice
Bij aankomst werden we heel vriendelijk ontvangen, er werd direct duidelijk uitgelegd hoe de procedure loopt!
Tijdens het nalopen van de auto konden we in het restaurant koffie en thee pakken.
Medewerkers die voorbij kwamen waren heel vriendelijk!
Nadat de auto nalopen was werden we weer netjes te woord gestaan, alles werd uitgelegd en afgehandeld! Echt heel positief!!

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice
Goede en snelle afhandeling, vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice
Betrouwbare organisatie. Vriendelijk contact. Duidelijke manier van doen en uitleg tijdens bezoek.

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice
Snelle service, vriendelijk geholpen tijdens het inleveren van de auto.

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice
Bij de inname bleken we documenten mee te moeten nemen, die niet met ons gecommuniceerd waren. Gelukkig hoefden we deze documenten niet op te halen. Verder, bij de inspectie van de auto, werden we niet betrokken (stond wel in de richtlijn van de ANWB); gelukkig was alles goed.

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice
Vriendelijke ontvangst en met kennis van zaken de procedure doorlopen.

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice
De uitleg begeleiding was duidelijk het aanleveren van de foto’s ging ook makkelijk
Het bod was in mijn geval prima geen gezeur en zo
Het inleveren van de auto bij Vermaat auto’s ging ook heel soepel complimenten voor het hele proces.

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice
Zeer snelle en soepele verkoop van mijn auto

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice
Goed geholpen, snelle service. Prijs conform bieding. Nette manier van omgang, al met al erg fijn!

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice
ik was aangenaam verrast door de uiterst vriendelijke ontvangst in Barneveld door de medewerker en de soepele afhandeling bij het verkopen van mijn auto.
Ik was ruim voor de afgesproken tijd aangekomen maar werd toch direct geholpen. Na een vlotte verkoop werd ik met een shuttle busje naar het station gebracht..
Nico