ANWB Autoverkoopservice Opiniones 20.365

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We kregen een mooi aanbod. Binnen 5 dagen moesten we het bod accepteren of niet. Het bedrag dat werd geboden lag boven de prijs die de garage bood. Na acceptatie van het bod van de ANWB hebben we... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Heb de auto aangeboden bij 3 partijen. ANWB had het middelste bod. Het hogere bod was niet gegarandeerd, en door eerdere ervaringen met dit bedrijf, wist ik dat ze uiteindelijk lager zouden uitkomen.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos

Escrito por la empresa

Via de ANWB Autoverkoopservice verkoop je simpel en snel je auto of motor tegen een gegarandeerde prijs. Zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiële kopers of garages. Staat de geboden prijs je aan? Dan lever je het voertuig in bij één van de bij ANWB aangesloten inleverpunten door heel Nederland en dus niet bij de uiteindelijke koper. De ANWB werkt hierin samen met BCA Autoveiling.

4,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Smooth experience

I arrived at the ANWB location 10mns before my slot and I didn't have to wait as we could initiate the process immediately. The lady behind the counter was very welcoming as she kept me up-to-date with every step of the process. There was an issue with one of my documents which we were also able to solve onsite with the team's guidance.

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice

We're greatly pleased to hear that! Thank you for the trust, Ana. :)

Prettig geholpen.

Prettig geholpen. Alles is verlopen zoals op de mail was afgesproken. Top.

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice

Onwijs goed om te horen, Roel! Bedankt voor het delen.

Snel en conform afspraak

Snel en conform afspraak. Goed en vriendelijk geholpen. En wat heel fijn was dat ze mij even konden afzetten bij het treinstation. Aanrader dus voor iedereen die een auto wil verkopen!

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice

Wat fijn om te horen dat alles snel en conform afspraak is verlopen! We zijn blij dat we je goed en vriendelijk hebben kunnen helpen, en dat de service naar het treinstation gewaardeerd werd. Bedankt voor de aanbeveling, Martijn!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel en correct alles afgehandeld onder…

Snel en correct alles afgehandeld onder het genot van een kopje koffie en water vanwege de hitte.👌👌

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice

We zijn blij te horen dat alles snel en correct is afgehandeld. Bedankt voor de positieve feedback, Henk!

Eenvoud

Opvragen van een bod en het inleveren ging heel makkelijk. Daarbij viel het bod mij niet tegen. Bij het inleveren van de auto bleek dat de airco het met de extreme hitte niet goed deed. Maar hier werd verder niet moeilijk over gedaan en ik heb gewoon het vooraf afgesproken bod ontvangen.

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice

Wat fijn om te horen dat het proces soepel verliep en dat je tevreden bent met het bod. We waarderen de positieve feedback enorm.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het was geregeld conform afspraak en…

Het was geregeld conform afspraak en medewerker Victor nam alle tijd om de formaliteiten duidelijk uit te leggen en af te handelen.

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice

Hallo Gijs, wat fijn om te horen! Mooi dat alles volgens afspraak is verlopen en dat Victor de tijd nam om alles rustig en duidelijk uit te leggen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We kregen een mooi aanbod

Het bedrag dat werd geboden lag boven de prijs die de garage bood.
Na acceptatie van het bod van de ANWB hebben we een afspraak gemaakt met het bedrijf waar de auto ingeleverd kon worden.
Zeer vriendelijk personeel heeft de auto geïnspecteerd en ingenomen.
De volgende keer gaan we het weer zo doen!

22 de junio de 2026

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice

Hallo Loek en Nelleke, wat leuk om te lezen! Fijn dat je een mooi bod hebt gekregen en dat de verkoop daarna zo soepel is verlopen. We zien je de volgende keer graag weer terug.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed ervaring, duidelijk, rustig, snel.

Fijne, rustige plek. Alles verloopt rustig, komt prettig over. Ze werken snel. Niet veel te veel mails omtrent je verkoop.
Zeer tegenovergesteld aan bv. wijkopenauto´s.nl.

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de verkoop rustig, snel en prettig is verlopen. Mooi dat juist die persoonlijke en duidelijke aanpak zo goed is bevallen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Disrespectvol laag bod

Disrespectvol laag bod van 6800 euro, 1 week later (zonder veiling!) een gegarandeerd bod ontvangen van bijna 9000 euro bij een concurrent en zonder problemen verkocht voor die prijs, hadden als fan en trouwe klant van de ANWB meer verwacht.

10 de junio de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice

Dank voor je review, Teun. We vinden het natuurlijk jammer om te lezen dat onze dienstverlening niet aan de verwachtingen heeft voldaan. We hebben nogmaals naar het voorstel gekeken en geconcludeerd dat het bod zorgvuldig tot stand is gekomen. We kijken naar veel verschillende factoren, zo had je Volvo XC60 meer dan 200.000 km op de teller staan. Gelukkig is ons bod altijd kosteloos en vrijblijvend. Fijn om te horen dat je ondertussen je auto via een andere weg verkocht hebt.

Snel en duidelijk

19 de junio de 2026

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je het als snel en duidelijk hebt ervaren.

Top Service, goeie prijs

Op de site staat goede uitleg en voorbeelden van welke foto's er nodig zijn. Is overigens wel handig om meer foto's te sturen dat geeft een beter beeld. De vragenlijst is duidelijk en als je alles naar waarheid invult scheelt dat veel tijd bij het inleveren. Binnen drie uur een bod op zaterdag. Dat is snel. Het bod zelf was prima, waarvan je denkt dat is fijn dan hoef ik niet verder te kijken. Inleverafspraak zo gemaakt en voldoende keuzes. Het inleveren zelf ging prima. Vriendelijk geholpen en binnen 30 minuten weer buiten. Geen punten van discussie, omdat de informatie klopte. Geld de volgende dag op de rekening. Kortom niets dan lof voor deze ANWB service.

23 de junio de 2026

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice

Bedankt voor het delen van je ervaring met onze Auto Verkoop Service! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Goede service, maar wel een k. prijs

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice

Jammer dat we je geen prijs hebben kunnen bieden waar je tevreden mee was. We geven ook altijd een uitleg van de prijs bij. We zijn verder heel blij dat je tevreden bent over onze service. Daar doen we het voor! Dankjewel voor het delen, Hans.

Proces verliep gladjes

Proces verliep gladjes. Een goed bod voor mijn auto. Ook het inleveren van de auto en het administratieve deel was gewoon heel goed. Personeel vriendelijk

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice

Super fijn om te horen. Bedankt voor het delen!

Naar tevredenheid

Zoals afgesproken, snelle afhandeling

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice

Wat goed om te horen! Dankjewel voor het delen. Jasper. :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Netjes snel en professioneel geholpen

Netjes snel en professioneel geholpen. Duidelijke uitleg, vriendelijk snel en accuraat.

23 de junio de 2026

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice

We zijn blij om te horen dat je goed bent geholpen, Marco. Bedankt voor het delen van je ervaring!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.