ANWB Verkoopservice Opiniones 19.810

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het begon al met het invullen van de lijst m.b.t. de taxatiegegevens. Deze was duidelijk en ook het uploaden van de benodigde foto's ging gemakkelijk. Wij hebben onze auto ingeleverd bij het ANW... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Wij zijn bezig nieuwe autoverzekering af te sluiten. Vanwege specifieke vragen toch maar contact gezocht. Werden correct geholpen. Waarom geen 5 sterren, onze nieuwe auto dient een startonderb... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit is de tweede keer dat ik mijn auto via de ANWB verkoop. Beide keren naar volle tevredenheid. Zeer professioneel, snel en vriendelijk. Alles conform afspraak afgewikkeld! -Aanmelden op afle... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Via de ANWB Verkoopservice verkoop je simpel en snel je auto of motor tegen een gegarandeerde prijs. Zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiële kopers of garages. Staat de geboden prijs je aan? Dan lever je het voertuig in bij één van de bij ANWB aangesloten inleverpunten door heel Nederland en dus niet bij de uiteindelijke koper. De ANWB werkt hierin samen met BCA Autoveiling.

4,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Auto verkopen zonder gedoe!

De inname verliep vlot en probleemloos. geholpen door professionele medewerker. Vrijwaringsbewijs per mail ontvangen binnen plm 10 minuten. Ik vind het zeer de moeite waard om een prijs op te vragen via de ANWB. Als het passend is dan een groot gemak. Geen gedoe en volk aan de deur..Auto wegbrengen en geld beuren.. Aanrader!

Respuesta de ANWB Verkoopservice

Wat fijn te horen dat de inname vlot verliep en dat onze medewerker je professioneel heeft geholpen. We zijn blij dat je het gemak en de service waardeert en willen je enorm bedanken voor de aanbeveling, Wim!

Top!

Top!! Mooie prijs voor mijn auto, snelle afspraak, duidelijke instructies, goede service, vriendelijke medewerker en gegarandeerde prijs! Zeer tevreden.

Respuesta de ANWB Verkoopservice

Wat fijn dat je zo'n goede ervaring had! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de prijs, de snelle afspraak en de vriendelijke service. Bedankt voor je feedback, Joyce!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bedroevend laag bod gekregen voor mijn…

Bedroevend laag bod gekregen voor mijn motor, een nette, goed onderhouden Honda CBF 500 uit 2005 met iets meer dan 23.000 km op de teller en diverse extra's zoals een topkoffer en handvatverwarming.
Door de positieve reviews heb ik mijn motor aangeboden bij de ANWB verkoopservice. De marktwaarde volgens Marktplaats, Google en diverse andere sites zou tussen de € 2450 en € 2750. Ik had er rekening mee gehouden dat de taxatie 'wat lager' uit zou vallen, maar een bedrag van € 650 is op z'n zachtst gezegd zeer teleurstellend. Uiteraard de ANWB per mail gevraagd om een reactie, maar niet gekregen. Wel een reminder dat ik de motor snel voor € 650 kan verkopen. Dacht het niet, hè, ANWB.

20 de marzo de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Soepel netjes en eerlijke afhandeling

Soepel netjes en eerlijke afhandeling . Geen addertjes onder het gras zolang je netjes laat zien wat er mis was en is met de auto .
Reeele prijs gehad en heldere uitleg over proces

Respuesta de ANWB Verkoopservice

Hallo, bedankt voor je positieve reactie. Wat fijn om te lezen dat je de afhandeling als soepel, netjes en eerlijk hebt ervaren! We zijn blij dat je een reële prijs hebt gekregen en duidelijke uitleg over het proces!

Betrouwbaar

Goed bod, geen onderhandelingen
Aardige ontvangst
Ze doen wat ze zeggen

21 de marzo de 2026

Respuesta de ANWB Verkoopservice

Hallo, wat fijn dat ons bod en de ontvangst goed waren. Bedankt voor je mooie review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een heel goede verkoopservice Eindhoven!

Wij hebben onze auto ingeleverd bij het ANWB innamestation in Eindhoven.
Hier verliep de daadwerkelijke verkoop heel professioneel en op een prettige manier.
Het vooraf geboden bod werd na de controle daadwerkelijk geboden.
Ook het contact met de medewerkers daar was erg prettig en vakkundig. De uitleg van de gang van zaken werd heel duidelijk uit de doeken gedaan.
Ook de koffie was lekker.
Chapeau !!

20 de marzo de 2026

Respuesta de ANWB Verkoopservice

Hallo Bernard, wat fijn om te horen dat alles zo soepel en prettig is verlopen, van begin tot eind. En mooi dat zelfs de koffie in de smaak viel. Chapeau terug.

Goed geregeld

Goed geregeld

21 de marzo de 2026

Respuesta de ANWB Verkoopservice

Dat doet ons goed om te horen! Bedankt voor het delen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De verkoop van mijn motorscooter ging zoals afgesproken.

De verkoop van mijn motorscooter ging op een prettige wijze. Alles ging zoals vooraf was afgesproken. Je krijgt dan misschien niet de "hoofdprijs" voor je voertuig, maar het is allemaal wel goed afgesproken en op een prettige en veilige manier afgehandeld.

18 de marzo de 2026

Respuesta de ANWB Verkoopservice

Hallo Yvette, fijn om te horen dat alles soepel en volgens afspraak is verlopen. Dank voor het vertrouwen en mooi dat je het als prettig en veilig hebt ervaren!

snel correct en kundig

Respuesta de ANWB Verkoopservice

Bedankt voor het delen van je ervaring, Loes! Fijn dat je een goede ervaring had.

Goed bod

Goed bod, snelle service en afhandeling

Respuesta de ANWB Verkoopservice

Drie dingen waar we blij van worden, Bianca! Bedankt voor de mooie woorden.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Wij zijn bezig nieuwe autoverzekering…

Wij zijn bezig nieuwe autoverzekering af te sluiten.
Vanwege specifieke vragen toch maar contact gezocht.
Werden correct geholpen.
Waarom geen 5 sterren, onze nieuwe auto dient een startonderbreker te krijgen, dus de eerste week na aanschaf auto is startonderbreker nog niet geplaatst, dit moet gepland worden. Moest zelf actief vragen wat er gebeurt als auto in eerste week gestolen wordt? Vervolgens dispensatie van 30 dagen gekregen, maar wel pas nadat ik dit zelf ter sprake bracht, dat is niet netjes.

Kreeg binnen een dag sportieve reactie van ANWB, ze gaan de feedback meenemen.
Hopelijk wordt het beleid aangepast.
We wachten af,...

Respuesta de ANWB Verkoopservice

Bedankt voor je feedback. We zijn blij te horen dat je goed geholpen bent. We begrijpen dat het frustrerend is als je zelf navraag moet doen over de periode zonder startonderbreker. We nemen dit mee!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vlotte afwikkeling zonder loze beloftes

Met 3 verschillende verkoop platforms contact gehad. Allemaal gladde verkopers en marketingtrucs (zoals via mail een gegarandeerd bod sturen om uiteindelijk - na een intake en het aanleveren van 30 foto's op een bodemprijs uit te komen).

Via de ANWB duidelijk contact, vlotte afwikkeling zonder gladde praatjes of loze beloftes. Verkopen via particuliere markt gaat je 25% meer opleveren maar wil je ontzorgd worden en geen gedoe, dan is de ANWB een fijne tussenpartij.

Respuesta de ANWB Verkoopservice

Hallo Christel, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze verkoopservice! We vinden het leuk om te horen dat alles goed is verlopen en hopen je terug te zien bij een volgende auto.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Inname auto bij bca door dhr Bruins Slot.

De auto werd ingenomen bij BCA door dhr Bruins Slot. Een heer met echte vakkennis en kijk op auto's. Los hiervan heeft hij de inname en afhandeling van de auto keurig en zeer correct verzorgd voor ons. Was dan ook een voorrecht dat hij ons geholpen heeft. Dank !

Respuesta de ANWB Verkoopservice

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Olaf!

Prima ervaring

Helder, redelijke prijs, vriendelijk, snelle afhandeling

Respuesta de ANWB Verkoopservice

We zijn blij om te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad, Saskia!

Betrouwbaar

Betrouwbaar en geruststellende manier van je auto verkopen

Respuesta de ANWB Verkoopservice

Bedankt voor het delen van je fijne ervaring, Florentine!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn om daar je auto in te leveren

Auto in de avond aangeboden. In de ochtend al een goed bod ontvangen. Gelijk afspraak kunnen maken voor de volgende dag. Werd goed ontvangen werd duidelijk uitgelegd. Vrijwaring ontvangen en ook gelijk inkoopfactuur. Of dezelfde dag of de dag erna geld op rekening

Respuesta de ANWB Verkoopservice

We zijn blij om te horen dat je helemaal tevreden bent, Yvonne!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Doet goed wat hey moet doen

Het bod kwam best snel, de voorwaarden zijn duidelijk en de service is goed.

Respuesta de ANWB Verkoopservice

Hallo Sander, dankjewel voor je review. We zijn blij dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.