ANWB Autoverkoopservice Opiniones

20.662
TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fijne ervaring gehad met de verkoop van mijn auto. Binnen 20 minuten was de gehele overdracht al afgerond. Ik werd erg vriendelijk geholpen door de dame ter plaatse. Geen gezeur of gedoe met ond... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over de ANWB Autoverkoopservice. Het uitgebrachte bod was reëel en passend bij de auto. De afhandeling verliep soepel, duidelijk en snel. Alles was keurig geregeld en de communicatie wa... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De verkoop werd goed en snel afgehandeld en kort daarop was de verkoopsom overgeschreven op mijn rekening. Wat mij een beetje tegen viel waren de kosten die nog van het aankoopbedrag af werden geha... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijk ontvangst, super aardige meneer die een rondje reed in de auto. Papierwerk ingevuld, nog een keer extra veagen of je akkoord bent met de verkoop. 5 mibuten wachten op vrijwaringsbewijs en... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos

Escrito por la empresa

Via de ANWB Autoverkoopservice verkoop je simpel en snel je auto of motor tegen een gegarandeerde prijs. Zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiële kopers of garages. Staat de geboden prijs je aan? Dan lever je het voertuig in bij één van de bij ANWB aangesloten inleverpunten door heel Nederland en dus niet bij de uiteindelijke koper. De ANWB werkt hierin samen met BCA Autoveiling.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

(20.662)

2007 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede en snelle reactie tijdens proces

Goede en snelle reactie tijdens proces.
Prima verwerking bij Kwijfit Woerden.

24 de julio de 2026

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice

Wat fijn om te horen dat het proces goed en snel is verlopen. We zijn blij dat je tevreden bent met de verwerking bij Kwikfit Woerden. Bedankt voor je positieve feedback, Hans!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed bod en fijn afgehandeld door…

Goed bod en fijn afgehandeld door vriendelijke medewerker. geld volgende dag al op bankrekening. Is voor iedereen aan te bevelen

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice

Wat fijn om te horen dat het bod goed was en de afhandeling soepel is verlopen dankzij onze vriendelijke medewerker! We zijn blij dat het geld al de volgende dag op je rekening stond en dat je ons aanbeveelt.

Aanrader!

Snel, transparant, eerlijk

24 de julio de 2026

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice

Zo horen we het graag, Margriet!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede informatie over welke documenten…

Goede informatie over welke documenten meenemen voor de verkoop, snelle afhandeling, locatie was makkelijk bereikbaar en goed parkeren ( Amsterdam)

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice

Bedankt voor je lovende woorden!

Vertrouwd

Vertrouwd, eerlijk en vriendelijk

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice

Bedankt voor de 5 sterren!

Een succesvolle ervaring

Een succesvolle ervaring. Duidelijke instructies bij stapsgewijze aanmelding. Kind kan de was doen. Daarna had ik dezelfde dag een goede aanbieding waarop ik in ben gegaan. Een afspraak gemaakt voor het afleveren van de auto. Alles werd ter plekke gecontroleerd en het vrijwaringsbewijs en het bewijs van hun aankoop stond voordat we weggingen al in de mail. Het afgesproken bedrag stond, zoals bekend was, de andere dag op mijn bankrekening. De medewerker die de auto in ontvangst nam was zeer vriendelijk. Kortom: prima ervaring, kan het aanbevelen.

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice

Hallo Thea, we zijn erg blij dat we voor een fijne ervaring hebben kunnen zorgen. Bedankt voor je positieve review!

Prima ervaring!

De service was duidelijk, snel en vriendelijk. Niks aan toe te voegen.

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice

Wat goed om te horen! Kort maar krachtig, daar zijn we blij mee. Bedankt voor het delen.

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, acceptabel bod, vlotte afhandeling bij inlever punt

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice

Wat goed dat alles helder en soepel is verlopen. Daar doen we het voor! Bedankt voor het delen, Wim.

Ze doen wat ze zeggen.

Wordt duidelijk uitgelegd hoe de gang van zaken is, er wordt niets afgekraakt, wij hebben ontvangen wat de afspraak was, dus top.

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice

Wat prettig om te lezen! Transparantie en het nakomen van afspraken vinden we erg belangrijk. Bedankt voor het delen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede ontvangst en heldere uitleg

Goede ontvangst en heldere uitleg. Prima geregeld!

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice

Wat een mooie terugkoppeling, dankjewel! We geven jouw compliment graag door aan onze collega's. We hopen je een volgende keer te mogen verwelkomen.

vriendelijk geholpen

vriendelijk geholpen. Betrouwbaar. Naar het station gebracht

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice

We zijn blij om te horen dat je goed bent geholpen!

Snelle en duidelijke afhandeling

Snelle en duidelijke afhandeling. Het hele inleverproces duurde nog geen 15 minuten. Geld stond zoals afgesproken de volgende dag op mijn rekening

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Rolf!

Zijn erg vriendelijk

Zijn erg vriendelijk, bij aankomst koffie gekregen.
Uitleg wat ze gingen doen en afhandeling ging erg soepel en vriendelijk.
Eerlijke prijs gekregen voor de auto, plus € 100,00 extra ontvangen voor het inleveren van de auto op locatie.

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!

Alles was prima

Alles was prima
Het bod
De rustige afhandeling
De persoon die de auto na keek
Geen stress
Geen onzekerheid
Geen mensen die thuis naar je auto kijken en af gaan dingen

Hebben bij andere bedrijven die auto s kopen slechte ervaring gehad.Ik zeg en spreek uit ervaring als jeje auto wil verkopen.via internet kies voor de anwb

20 de julio de 2026

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice

Wat fijn om te horen dat alles naar wens was en dat je de afhandeling als rustig en stressvrij heeft ervaren. We waarderen de positieve feedback enorm en zijn blij dat wij je goed hebben kunnen helpen.

Prima!

P
Helder en duidelijk bod. Prima vriendelijke service!

Respuesta de ANWB Autoverkoopservice

Wat fijn om te horen! We zijn blij dat je ons bod helder en duidelijk vond en dat je onze service als vriendelijk heeft ervaren. Bedankt voor de mooie review, Maarten!

8 consejos para escribir buenas reseñas.