aPear Opiniones 104

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn ontzettend tevreden over aPear Websitemaker! 🙌 Ze hebben voor ons een mooie, professionele website gemaakt die perfect past bij ons bedrijf. Daarnaast denken ze echt met ons mee en onders... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Apear heeft onlangs onze website aircosupportcenter.nl volledig vernieuwd naar onze nieuwe huisstijl. Ook de beveiliging is weer up to date. Alles is perfect , snel en geheel volgens afspraak v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hans van Apear is een echte topper. Hij staat altijd klaar om al je vragen snel te beantwoorden en openstaande taken direct op te pakken. Dit bespaart enorm veel tijd. Apear is absoluut een aanrader... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super goede ervaringen met aPear. Hans en Jelle denken echt mee, komen met goede en doordachte voorstellen en staan open voor feedback. De geleverde website ziet er prachtig uit en binnen korte tijd z... Ver más

Información sobre la empresa

1. Web designer
  2. Agencia de publicidad
  3. Diseñador gráfico
  4. Servicio de marketing por Internet
  5. Agencia de marketing online
  6. Empresa de alojamiento web

Escrito por la empresa

aPear laat bedrijven opvallen. Dit realiseren wij door middel van het vormgeven van strakke & herkenbare merkidentiteiten, converterende websites en doeltreffende marketing.

4,9

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

ArthurVos.com

Ik ben hartstikke tevreden! Website heeft een super strak uiterlijk en is beter dan ik ooit kon wensen, duidelijke communicatie en mooie resultaten.

22 de diciembre de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hans is een enthousiaste man die er…

Hans is een enthousiaste man die er alles aan doet om jouw website professioneel op te zetten op een manier die het beste bij jou past. Hij denkt op een fijne manier mee tot het laatste moment om te zorgen dat alle puntjes op de i goed staan. En dat alles binnen zeer korte tijd. Ik ben blij met het resultaat en de samenwerking!

27 de septiembre de 2023

Super samenwerking

Heel fijn samengewerkt met Jelle van apear. Binnen 3 dagen stond onze website weer overeind en er was ook heel goed nagedacht over hoe onze klanten het beste konden worden benaderd. Echt top!

12 de septiembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne samenwerking met een prachtig eindproduct

Ik heb de samenwerking met aPear en Hans in het bijzonder als erg prettig ervaren. Hans luistert naar je wensen en denkt vervolgens goed mee om uiteindelijk tot een prachtig eindproduct te komen. In mijn geval een geheel nieuwe en vooral moderne website.

6 de septiembre de 2023

Erg goeie ervaring

Erg goeie ervaring, na levering moesten er toch een aantal dingen aangepast worden. Goeie en snelle opvolging hiervan.

31 de agosto de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top kwaliteit en samenwerking!

Hans is een top gozer om mee samen te werken. Hij denkt mee en geeft je het gevoel alsof je als vrienden samen een website aan het bouwen bent. Waar we elders een quote kregen voor ons webdesign van €10,000 en een tijdslijn van enkele maanden kon Hans onze website voor iets meer dan 1/10 van dit bedrag fixen in minder dan 2 weken tijd.

Aanrader en we blijven zeker met hem werken!

10 de agosto de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top kwaliteit & snelheid!

Erg indrukwekkend wat Hans en zijn team voor ons hebben gedaan. Binnen een week is onze website opgeleverd, erg veel aandacht voor detail, het gebruiksvriendelijk maken voor ons en de klant. Tijdens de verschillende sessies nam Hans ruim de tijd voor ons en vertelde hij wat er was gedaan & was er de ruimte voor feedback! Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking met aPear!

7 de agosto de 2023

Gewenst eindresultaat

Apear heeft me goed geholpen en geluisterd naar mijn wensen. Een fijne, gemakkelijke samenwerking en een top resultaat! De communicatie ging erg soepel.

11 de abril de 2023

Mooie creatieve doorvertaling

Snelle en goede doorvertaling van mijn idee in een mooi ontwerp voor een zakelijk logo en bedrijfsnaam. Fijne communicatie hierover. Ik ben oprecht blij met het resultaat.

21 de enero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een aanrader voor elk bedrijf!

Hans heeft een erg fijne werkwijze. Met behulp van videobellen konden we samen de site vormgeven. Hij denkt goed mee. Daarnaast is Hans flexibel en enthousiast. Ik zou ieder bedrijf Apear adviseren!

4 de enero de 2023

Review Website

Zeer tevreden over de samenwerking met Hans. Apear heeft geholpen met het realiseren van onze webwinkel. Snelle en duidelijke communicatie, punten werden gelijk opgepakt en goed uitgewerkt. Erg blij met het mooie resultaat, bedankt!

15 de noviembre de 2022

Top ervaring!

Top ervaring!
Hans heeft veel kennis en weet altijd een eerlijk advies te geven. De samenwerking verliep soepel en zou iedereen Apear aanbevelen!

10 de noviembre de 2022
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.