Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækker, lækker butik som jeg ville ønske jeg boede i nærheden af. Men har taget turen forbi et par gange, når jeg alligevel var i Jylland. Men de er simpelthen så gode til at inspirere, gode lives/ree... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste butik. På de sociale medier giver de inspiration. Jeg kontaktede dem om hjælp via mail og fik den fineste vejledning til muligheder. Spot on. Kun handlet online flere gange…. Men intet at... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt ! Bestilling, betaling, levering ….. Incl. delvist håndskrevet kort, returlabel OG besked om, at 45 kr. betales tilbage, hvis fortrydelsesret ønskes og returlabel anvendes. I love i... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Det er anden gang indenfor 2 måneder at en bestilling tager mere end 1 uge om at komme frem. Super irriterende at de ikke advarer om lang tids levering på webshoppen eller i en evt. ordrebekræftelse.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres

Escrito por la empresa

A'poke er en butik sprængfyldt med mode, sko, dufte, interiør, accessories og små overraskelser - alt det som vi synes kan være med til at gøre kvinder ekstra skønne. Vi fokuserer på personlighed og forskellighed. Alle brands og produkter er derfor håndplukkede med øje for den moderne kvindes mange forskellige udtryk og behov. Vores brede sortiment giver os de bedste muligheder for at give kunderne individuel betjening og en optimal service - det som er det absolut vigtigste for os. A'poke inviterer dig indenfor i et univers af forkælelse, overraskelser og inspiration. Her er drømmen om det gode liv i centrum.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

God oplevelse

Gode til at vise produkter og huske at kommentere str. på modellen.

10 de febrero de 2024

Hej Tanja,

Tak for din anmeldelse! Det er vi meget taknemmelige for - Vi er glade for du har haft en god oplevelse og især på sociale medier! TAK.

Altid et besøg værd

Altid et besøg værd
Elsker det univers og atmosfære butikken har at byde på.

17 de febrero de 2024

Hej Sandie,

Tusinde tak for den anmeldelse :-)
Vi er glade for du har været forbi vores butik!

Rigtig god dag,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Apoke er min absolutte favoritbutik…

Apoke er min absolutte favoritbutik selvom jeg bor langt fra. Jeg besøger butikken så ofte som muligt , men ville meget gerne komme oftere. De har stort udvalg , i lige min smag og stil, og betjeningen er i top. Men når jeg ikke har mulighed for at komme så ofte som jeg vil, så er det jo godt de har webshopping. Den fungerer rigtig fint med hurtig levering

Hej Birgitte,

Tak for din anmeldelse! Sikke fine ord, vi er helt overvældet og meget taknemmelige. Vi er glade for, du har haft en god oplevelse og glæder os altid til besøg!

Tak fordi du vælger os på online-delen også nu du bor lidt fra os :)

Elsker jeres opslag og videoer

Elsker jeres opslag og videoer
Har altid været inspireret af jer. Har bare lidt langt til butikken.

Hej Malene,

Tak fordi du følger med på vores sociale medier! Det er vi meget taknemmelige for - Vi er glade for du har haft en god oplevelse!

Vi glæder os til besøg i butikken, hvis du engang kommer forbi :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt humør og professionalisme skinner…

Godt humør og professionalisme skinner igennem over hele linjen.

Hej Jeanette,

Tak for din anmeldelse! Det er vi meget taknemmelige for - Vi er glade for du har haft en god oplevelse og oplever os som gode til vores arbejde :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I og skøn betjening både i…

Dejlig og skøn betjening både i butikken og på nettet.
Kommer ikke fysisk i butikken, da jeg bor længere væk.
Men bruget nettet

27 de mayo de 2023

Hej Ellinor,

Dejligt med en positiv online kunde som dig! Og tusinde
tak for din anmeldelse! Det er vi meget taknemmelige for - Vi er glade for du har haft en god oplevelse ved os!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig en skøn butik med super…

Virkelig en skøn butik med super service 🥰 handler der helt sikkert igen.

Hej Henriette,

Tak for din anmeldelse! Det er vi meget taknemmelige for - Vi er glade for du har haft en god oplevelse i vores butik.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sød og meget behjælpsom personale…

Sød og meget behjælpsom personale (event store)

9 de febrero de 2024

Hej Susanne,

Tak for din anmeldelse! Det er vi meget taknemmelige for - Vi er glade for du har haft en god oplevelse i vores event store.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Overskuelig webside

Overskuelig webside, og hurtig levering🤩
Altid pakket pænt ind med en lille hilsen🫶🏼

19 de febrero de 2024

Hej Camilla,

Tak for din anmeldelse! Det er vi meget taknemmelige for - Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse og synes vores pakkeri er dygtige :)

Dygtige

Søde, imødekommende, dygtige og kreativt personale.

Hej,

Tak for din anmeldelse og meget søde ord! Det er vi meget taknemmelige for - Vi er glade for du har haft en god oplevelse og at du følger med i vores kreative univers på sociale medier.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God service og rådgivning

God service og rådgivning.
Hurtig afsendelse og god mulighed for returnering.

14 de febrero de 2024

Hej Henriette,

Dejligt du har oplevet processerne nemme og gode. Tak for din anmeldelse generelt! Det er vi meget taknemmelige for - Vi er glade for du har haft en god oplevelse.

Fantastisk betjenning og service

Fantastisk betjening og service

24 de febrero de 2024

Hej Stina,

Tak for din anmeldelse! Det er vi meget taknemmelige for - Vi er glade for du har haft en god oplevelse.

Fantastik butik

Fantastik butik. Sødt personale og rigtig god service

8 de febrero de 2024

Hej Gitta,

Tak for din anmeldelse! Det er vi meget taknemmelige for - Vi er glade for, du har haft en god oplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, godt udvalg og indimellem gode tilbudspriser.
I er super gode til at promovere jeres varer på fb, hvor jeg følger jer 🤩

30 de enero de 2024

Hej Mia,

Wow fine ord! Tak for din anmeldelse. Det er vi meget taknemmelige for - Vi er glade for du har haft en god oplevelse. Og for at du følger med i vores inspiration på sociale medier!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget god og venlig kundeservice i…

Meget god og venlig kundeservice i butikken.

19 de enero de 2024

Hej Julie,

Tusinde tak for din anmeldelse! Det er vi meget taknemmelige for - Vi er glade for du har haft en god oplevelse med at besøge vores butik og de søde piger vi har der!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service og hjælp til at finde…

Super god service og hjælp til at finde det rigtige

10 de febrero de 2024

Hej Alice,

Tak for din anmeldelse! Det er vi meget taknemmelige for - Vi er glade for du har haft en god oplevelse med at besøge vores butik og har oplevet god service.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid god og ærlig service

1 de febrero de 2024

Hej,

Tusine tak for din anmeldelse! Det er vi meget taknemmelige for - Vi er glade for du har haft en god oplevelse med at handle ved os. Vi glæder os til næste besøg!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig butik med skøn atmosfære

Dejlig butik med skøn atmosfære. Sød og kyndig betjening og altid de sidste nye styles på hylderne.

5 de febrero de 2024

Hej Tina,

Tak for din anmeldelse! Det er vi meget taknemmelige for - Vi er glade for du har haft en god oplevelse med besøget i vores butik!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.