Apotekia.no Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

3,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varene jeg hadde bestilt kom, men mye senere enn lovet. Da hadde jeg måttet gjøre "dekningskjøp" pga. skulle ha med meg varene på ferie. Etter hjemkomst fra ferie ønsket jeg derfor å returnere den uåp... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Møkkaselskap, styr unna. Fikk ikke levert alt jeg bestilte. Betalte selfølgelig med vipps så de pengene er nok borte. Snakket med de 3 ganger på telefonen og alle gangene lovde de å sende det som mang... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Svært rask levering. Da pakken kom, oppdaget jeg til min overraskelse at jeg hadde fått små flasker av produktet jeg hadde bestilt (det var feil i produktbeskrivelsen), og at jeg kunne ha fått det lan... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte Covid-tester. De kom raskt og greit. Når jeg skulle bruke en av testene et par måneder etter bestillingen så oppdaget jeg at alle testene var defekte. Ampullen med reagensveske var tilnærmet... Ver más

Información sobre la empresa

1. Farmacia online
  2. Droguería
  3. Tienda de artículos médicos
  4. Farmacia
  5. Tienda de vitaminas y suplementos

Escrito por la empresa

Apotekia er et norsk nettapotek drevet av dyktige farmasøyter med lang erfaring, og med et stort utvalg av produkter og apotekvarer. Enten du er på utkikk etter sminke og hudpleie, sårpleie og smertestillende, hjemmetester, reseptbelagte midler eller noe annet, kan du stole på at du får de beste produktene, raskt levert, til en god pris.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fast delivery

31 de octubre de 2022

Hei!

Så godt å høre at du er fornøyd med oss, vi setter stor pris på din tilbakemelding 😊

Perfekt

Rask levering. Innhold og kvalitet samsvarte med annonse/produktinfo.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk utvalg i nettbutikken av…

Fantastisk utvalg i nettbutikken av produkter. De hadde alt jeg hadde behov for. Super raske og effektive håndtering av de varene jeg kjøpte. Kommer garantert tilbake til dette nettapoteket.

Hei Turid !

Anbefaler Apotekia

Prisvennlig, rask service og kvalitetsprodukter!

0 stjerner skulle jeg helst gitt dere

Skulle helst gitt dere 0 stjerner fordi dere sendte med mail hvor dere maser om at jeg må gi dere vurdering!! SLUTT å sende slike mailer, det er jævlig irriterende!!!

1 de septiembre de 2022

Hei ,

Tusen takk for at du gir oss akkurat denne tilbakemelding, det setter vi stor pris på!

Vi er lei oss at du har hatt denne opplevelsen og tar dette opp internt fortløpende for å sjekke rutinene for utsendelse av denne type mail da det skal kun komme inn 1 mail.

Vi har lagt en sperre slik at denne type mailer ikke sendes til deg videre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rask levering og god kvalitet!

1 de septiembre de 2022

Super Super

Jeg har ikke kommet langt ennå. den nisim gel jeg har brukt bare tre uker. jeg ser ikke håra gro men jeg klør ikke på hode. Jeg sliter med flass. Smøre nisim gel hjelper mye å holde den sted rent. Jeg er veldig fornøyd. 👌👍💖

13 de agosto de 2022

Hei Sangha ,

Takk for tilbakemeldingen :)

Godt å høre at du er fornæyd med nisim gel.
Er det noe du lurer på så er det bare å ta kontakt med oss på kundeservice@apotekia.no.

Hilsen
Kundeservice

Utrolig flott pris!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var bra og oversiktlig hjemmeside…

Det var bra og oversiktlig hjemmeside som gjorde at det var lett og finne det jeg trengte og enkel og lett måte og betale på. rask levering var det også. Kjempefornøyd

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Billig, kjapt og som forventet

Kjapp bestilling, litt treg nettside. God pris, levering som forventet👍

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på!
Vi jobber kontinuerlig med nettsiden og tar dine tilbakemeldinger til it avdelingen.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.