2,6

Malo

Online methode werkt niet betrouwbaar

De online methode van Noordhoff is de laatste tijd sterk achteruitgegaan. Waar het vroeger over het algemeen goed werkte, met af en toe een kleine fout die nog te vergeven was, loopt het nu bij bijna elke opdracht mis.

Bij sommige vragen zit er al een fout in de vraagstelling zelf. Daarnaast zijn er vooral grote problemen met het nakijken van de antwoorden. Regelmatig vul je het juiste antwoord in, maar wordt dit toch als fout gerekend. Laat je datzelfde antwoord daarna opnieuw controleren, dan wordt het ineens wel goedgekeurd. Soms gebeurt ook het tegenovergestelde. Je krijgt eerst fout, past je antwoord aan en dan wordt dat nieuwe antwoord goed gerekend, terwijl het systeem vervolgens weer het eerste antwoord laat zien, dat eigenlijk correct was.

Dit zorgt voor veel verwarring en frustratie tijdens het maken van opdrachten. Ik hoop dat deze fouten snel worden opgelost, want op deze manier is de online methode niet betrouwbaar en niet prettig om mee te werken.

3 de febrero de 2026

Erg frustrerend

Ik heb het gevoel dat ik tegen een domme AI aan het vechten ben. Het antwoord is bijna altijd fout, omdat het onmogelijk is om een ​​exacte, geprogrammeerde formule te schrijven. Erg frustrerend voor studenten.

1 de febrero de 2026

¿Es ésta tu empresa?