Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi apparaat met een leuke variatie aan smaken: we zijn helemaal klaar voor een warme zomer! Onze collega’s bij Heeren Makelaars zijn er ontzettend blij mee. De communicatie met Joost en Diula is van... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn bij Fosbury & Sons uitermate tevreden over Aquablu! Los van het feit dat echt iedereen hier groot fan is; de machine ziet er strak uit, is makkelijk in het gebruik en het product zelf i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldig apparaat!! Elke dag staat al het personeel te tappen. Gezond water met een smaakje. Diula is top! Fijne en goede service.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uiteraard erg blij met het systeem op kantoor, iedereen gebruikt het volop. Installatie werd goed verzorgd door een monteur vanuit Aquablu. Tussendoor nog een keer wat kleine dingen die naar bov... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de refrigeradores de agua
  2. Proveedor de filtros de agua
  3. Compañía de servicios públicos de agua

Escrito por la empresa

Aquablu is the new wave in water. With our smart water dispenser, the REFILL+, we provide functional flavored water with added vitamins and minerals - still, sparkling, and chilled, of course - without the excess plastic. Come join us as we transform global drinking habits into a plastic-free lifestyle, one REFILL at a time.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Diula Douma *****

Steeds een zeer goed contact met Diula. Zij stelt zelf oplossingen voor om onze samenwerking en ook de 'guest experience' te verbeteren.
Na een moeilijke periode hebben wij nu een positief gevoel over Aquablu!
Ook chauffeurs Rob en Martin zijn zeer professioneel!

19 de febrero de 2025

Respuesta de Aquablu

Mijn beste Fabrice, bij jou langskomen was echt een groot plezier. Dankjewel voor je review en voor de manier waarop wij elkaar hebben kunnen vinden. Wij weten allebei voor wie we het doen! En zo blijven we het doen.

Aqublu REFILL+

Sinds 16 januari 2025 hebben we in onze kantine een Aquablu REFILL+. Er wordt door onze collega's ontzettend veel en dankbaar gebruik gemaakt van de dispenser en de verschillende smaken. Het onderhoud van de dispenser is erg eenvoudig en vraagt weinig tijd. Ook de aftersales zijn uitstekend. Vragen worden snel beantwoord en opgelost.

Onze verwachtingen zijn overtroffen!

11 de febrero de 2025

Respuesta de Aquablu

Wat een mooie review! Fijn om te horen dat de Aquablu REFILL+ zo goed wordt gebruikt en gewaardeerd.

Jullie tevredenheid betekent veel voor ons en we blijven ons inzetten om die ervaring zo positief mogelijk te houden. Dank voor jullie vertrouwen en enthousiasme!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De service was niet alleen snel

De service was niet alleen snel, maar ook van topkwaliteit. Alles werd tot in de puntjes geregeld en ik hoefde me nergens zorgen over te maken.

Een speciale dank aan Diula, die niet alleen super vriendelijk en behulpzaam was, maar ook echt meedacht om de best mogelijke oplossing te bieden. Haar persoonlijke en klantgerichte aanpak maakte het verschil!

31 de enero de 2025

Respuesta de Aquablu

Bedankt voor je prachtige review! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Wij geloven in een langdurige samenwerkingen en blijven ons inzetten om de hoogwaardige ervaring die jullie bieden te ondersteunen – nu en in de toekomst. Nogmaals dank voor je mooie woorden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Great system ... perfect in every office!

Great system that's perfect in every office!

4 de diciembre de 2024

Respuesta de Aquablu

Thank you for your kind words! We are glad our system works perfectly for your office. Thanks again for your support!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Werkt gewoon als een trein

Werkt gewoon als een trein. Onze collega’s zijn groot fan en vinden de smaakjes top. Serieus nog echt een coole machine ook, voegt naast het boosten van hydrateren ook esthetisch waarde toe > al vaker iemand over de vloer gehad die daarover begint ;)

19 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

I drink easily my 2liters during work…

I drink easily my 2liters during work and feel so much more energized. The flavors are super tasty and the fact that i can select between bubbles and still, as well as the intensity of the drink, makes it such a nice experience.

19 de noviembre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Toch wel kalkaanslag…

Wij gebruiken nu ruim 2 jaar een Softshield Elite waterontharder en helaas, hij werkt gewoon niet goed (genoeg). De apparatuur die ik ermee hoopte te beschermen is toch verkalkt: aanslag op de Quooker,
espressomachine stuk, douchekop gaatjes gaan dicht zitten etc.

Het is een mooi product met, kennelijk, een te mooi om waar te zijn werkingsprincipe. De website herhaalt keer op keer dat kalk niet aan zal slaan in/op je apparaten maar dat doet het helaas dus wel. Bij navraag aan Aquablu raden ze me vervolgens aan om, als ik echt geen kalk in m’n water wil, een “normale” ontharder moet aanschaffen.

11 de diciembre de 2022

Aquablu Soft Shield Elite

Zeer tevreden over de aankoop van mijn Aquablu Soft Shield Elite. Ik heb het apparaat nu zo'n drie maanden en het werkt uitstekend.

We kochten het met de intentie om de kwaliteit van ons kraanwater te verbeteren. Ons appartement is op vierde verdieping van een complex in Amsterdam, en de kwaliteit van het water was niet oke.

Nu merken we een grote verbetering in onze water kwaliteit, waardoor we eigenlijk nauwelijks meer water kopen bij de Albert Heijn. Een extra voordeel is dat het ook beter is voor ons witgoed.

23 de septiembre de 2020

Super blij en tevreden

Heel blij met de elite waterontharder. Vooral de duurzaamheid, geen electra, geen zout en geen afvalwater. Wel heerlijk zacht water en mijn glazen vazen en waterflessen zijn weer helder en glanzen prachtig. Ook de service is top. Ik had een vraag tijdens het installeren en werd gelijk doorverbonden met de service afdeling die mij geduldig en adequaat hielp! Top.

28 de julio de 2020

soft shield elite

Na de installatie van de soft shield elite was het verschil direct merkbaar zowel in de smaak van het water als in de kalk vorming na douche.

11 de mayo de 2020

Soft shield elite

de installatie van de Soft shield elite was zeer eenvoudig.
na installatie proef je direct het verschil in kwaliteit.
ook mijn koi in de vijver zijn erg blij met het zachtere water, en de kleuren van de vissen springen er uit als nooit tevoren.
super tevreden!

11 de mayo de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er waren in onze buurt wat klachten…

Er waren in onze buurt wat klachten over de water kwaliteit, het zou kunnen komen doordat de leidingen in de buurt al een paar decennia geleden gelegd zijn. Nu met aquablue hebben we er zelf voor gezorgd dat wij thuis in ieder geval kwalitatief goed en zuiver water hebben! Installatie was ook top

9 de mayo de 2020
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.