Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har fået oprettet vores nye hjemmeside ved Aqualog, Overgangen fra den gamle gik meget nemt, da der var rigtig god hjælp og forslag fra Aqualog til hvordan det kunne se ud. Har i samme ombæring få... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Riis & Ejer Fælles Vandforsyning har været bruger af Aqualog i små 2 år nu. Aqualog er et godt, alsidigt og brugervenligt system, som varmt kan anbefales til alle vandværker som ønsker en samlet... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Vi bruger Aqualog i Liseleje Vandværk

Vi bruger Aqualog i Liseleje Vandværk - og det fungerer godt! For nylig spurgte vi, om der kunne laves en tilføjelse til programmet, så vi bedre kan følge omkostningerne på større projekter, f.eks. udskiftning af ledninger. Den tilføjelse lavede Aqualog hurtigt, og vi havde en god dialog herom undervejs.

19 de febrero de 2025

Ellekærgaard Grundejerforening og…

Ellekærgaard Grundejerforening og Vandværk
I forbindelse med opsætningen af vores nye hjemmeside og mail, fik vi en rigtig god kundeservice.
Har vi spørgsmål til Aqualog kommer den fine service frem, altid hjælp til spørgsmål.
Kan kun anbefale Aqualog
Benny Juul
Formand Grundejerforeningen Ellekærgaard

9 de abril de 2024

Søvind Vandværk

Søvind Vandværk
Knud Erik Kristensen
Jeg kan varmt anbefale Aqualog her får man god service og support.
Har været bruger de sidste ca. 6 år

12 de octubre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Riis & Ejer Fælles Vandforsyning anbefaler Aqualog.

Riis & Ejer Fælles Vandforsyning har været bruger af Aqualog i små 2 år nu.
Aqualog er et godt, alsidigt og brugervenligt system, som varmt kan anbefales til alle vandværker som ønsker en samlet løsning til den administrative del af vandværksdriften.
Aqualog er nem at bruge og nem at forstå og har man ”problemer” eller ønsker, med og til systemet kommer der hurtigt respons.
Vi havde en ”god ide” (faktisk to) til forbedringer til møde-delen samt et stort ønske måler-delen i Aqualog og 10 dage efter var ”idéerne” implementeret og sat i drift.
Samtidig er økonomien overskuelig og meget fornuftig.
Vi benytter Aqualog KLS, CMS og SMS-tjenester og forventer at gå med Aqualog SPA i 2023.

1 de septiembre de 2022

Hurtig hjælp

Jeg er ny på "hjemmeside"-delen og i den forbindelse har jeg haft brug for hjælp til, at få det uoverskuelige til at se overskueligt ud- og ikke mindst til at forstå hjemmesidens opbygning bagom.
Jeg har fået god og meget hurtig hjælp af Mark og Aqualog.

8 de abril de 2022

Perfekt kundeservice.

I forbindelse med opsætning af hjemmeside og mail var det en rigtigt god kundeservice jeg oplevede hos Aqualog. I forvejen bruger vi Aqualogs kvalitetssikringssystem, dette kan jeg også kun give de bedste anbefalinger.

Henrik
formand, Lønstrup Vandværk

24 de octubre de 2021

Kerte & Omegns Vandværk

Har fået oprettet vores nye hjemmeside ved Aqualog,
Har i samme ombæring fået oprettet SMS tjeneste, med frivillig tilmeldning, så vi kan informere vores forbrugere.
Der har selvfølgelig været ting der skulle tilrettes, og i profesoinel samarbejde med Aqualog har næsten alt kunne lade sig gøre, og hvis ikke, har der altid været en ordentlig forklaring.
Kan kun udtrykke stor tilfredshed med produktet og især supporten.

11 de diciembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

vi vil varmt anbefale aqualog til andre…

vi vil varmt anbefale aqualog til andre vandværker, vi er blevet bruger af aqualog her i 2019 hvis der er problemer ringer vi til support og problemet bliver løst hurtigt og nemt, altid med godt humør
leo østergaard
roe vandværk

20 de noviembre de 2019

Kom bare i gang...

Bøsøre Vandværk er et mindre vandværk, 350 forbrugere med et stort forsyningsområde. I 2018 tog vi beslutningen om at forny vores administrative systemer.
Hjemmeside, Finans og forbruger og Ledelsessystem – vi valgte Aqualog med det nye integrerede AM regnskabssystem.
At skifte regnskabs- og forbrugersystem er ikke nogen lille opgave, der er mange rutiner som er kommet til med tiden – og ved skift er det ikke kun forbrugerdata der skal flyttes, men også de løbende opgaver.
Vi i bestyrelsen kender qua historien ikke alle detaljer – så at skifte er et sats og det lykkes kun i samarbejde med dygtige folk – og det er Aqualog og AM Regnskab.

Vi har fået en enkelt og velfungerende hjemmeside der er let at vedligeholde – uden større omkostninger et web bureau, med hjemmesiden fik integration til ledningsregistrering og GEUS, uden en større indsats – tak for det.

Med regnskabs og forbruger systemet har vi på nettet fået simplere rutiner bl.a. for fakturagodkendelse og betaling, adgang til forbrugeradresser og betalere – noget der betydet meget når mange af vores forbrugere er fritidshuse.

Endelig er vi i gang med at skifte over til ledelsessystemet – også her er begrundelsen bl.a. at det bliver langt enklere for nye i bestyrelsen at indgår i arbejdet med administration af vores vandværk.

Som det sidste har vi fået et simpelt dokumentbibliotek, så vi undgår at benytte Dropboks, Google drev og lignende systemer.

Alt i alt kan vi kun anbefale systemet og samarbejdet med Aqualog. Og som andre også udtrykker det, så viser historikken at der bliver lyttet til ønsker og udvikling.
Et råd med på vejen: vær grundig med at få lavet opgave lister, som viser rækkefølge og hvornår og hvem der løser opgaven.

14 de noviembre de 2019

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.