Het gras is niet groener aan de…
Het gras is niet groener aan de overkant en helemaal niet bij aquania. Normaliter bestel altijd mijn planten bij Aquaplantsonline, echter hadden ze niet de planten die ik wilde op voorraad. Dus keek ik rond en kwam ik Aquania tegen, hier hadden ze wel de planten die ik wilde, althans aangegeven op de website. Nou besteld, De volgende dag zou het opgestuurd worden volgens de volgende website. Nou, ik wachten paar dagen. Krijg niks in mijn mail. Stuur een berichtje naar ze en wordt aangegeven ja de pakketten worden vanavond weer ingepakt ter versturing. Nou prima, dag later nog steeds geen track & tracé ontvangen. Nou weer berichtje sturen en toen werd ik teruggebeld met ja de planten zijn niet op voorraad, dus we wachten totdat de groothandel ze geleverd heeft, nou prima wachten daarop dan maar. Nieuwe week begint en dan hoor ik nog steeds niks, vervolgens weer contacten ja de planten zijn nog steeds niet op voorraad. Toen gaf ik aan oké dat is prima vervangen dan met plant X die ik wilde ter vervanging. Vervolgens nog steeds geen terugkoppeling en dan stuur ik weer een berichtje of de planten zijn verstuurd. Blijkbaar was dat het geval, echter geen track en trace ontvangen. Nou na bijna twee weken eindelijk binnen. Doe ik het pakketje open, zie ik dat de planten heel slecht verpakt zijn. Sommige met geknakte steeltjes of bladeren afgevallen, waren gewoon allemaal op elkaar gestapeld zonder piepschuim of iets. De planten uit het zakje gehaald en tot mijn verbazing zijn er planten toegevoegd waar ik niet om gevraagd had en ook in hele slechte conditie. Nou, ik weer bellen en een berichtje sturen naar ze. Geen respons, niks. Dus mensen alsjeblieft hier niet bestellen. Ze laten je heel lang wachten voor uiteindelijk heel slecht kwaliteit. Lekker bij AquaPlants online bestellen, dat is een aanrader!
6 de febrero de 2026
Opinión espontánea