Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trygt og professionelt! Jeg er MEGA tilfreds med den gode service hos AQWA. De er hurtige at komme i kontakt med og utrolige hjælpsomme. Som småbørnsforældre synes jeg det er vigtigt at sikre rent dr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god kundeservice! Har bestilt 2 produkter samme tid, den ene som forudbestilling. Jeg havde forventet at få dem samlet i april, men modtog det der ikke var forudbestilt kort tid efter je... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har brugt filter til vandhanden og bruseren i et lille års tid nu og har været rigtig glad for det. Abonnementet har kørt rigtig fint og kundeservice har været perfekt. Anbefalelsesværdigt og upåk... Ver más

Información sobre la empresa

1. Planta de tratamiento de aguas

Escrito por la empresa

AQWA ApS er den førende leverandør af vandrensningssystemer i Danmark. Vi tilbyder alt lige fra elegante vandfiltre til montering direkte på vandhanen i køkkenet og på badeværelset, samt brusefiltre til badet og kompakte ultrafiltreringssystemer, der gemmes væk under vasken. Vi arbejder desuden på totalløsninger til hele huset, som installeres ved vandtilslutningen. Vandfiltrene består af naturlige og bæredygtige materialer, såsom kiselgur og aktivt kul, der renser vandet skånsomt, men yderst effektivt. Salte, sporstoffer og mineraler bevares i vandet, mens alt skidtet fanges i filtrene. Med en AQWA-løsning får du vandrensning, som er let, effektiv og i et prisleje, hvor alle kan være med. Og så gør det jo heller ikke noget, at der er kræset for designet. AQWA - ellers er du selv filteret!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Trygt og professionelt!

Trygt og professionelt!
Jeg er MEGA tilfreds med den gode service hos AQWA. De er hurtige at komme i kontakt med og utrolige hjælpsomme. Som småbørnsforældre synes jeg det er vigtigt at sikre rent drikkevand til især de mindste, jeg er så glade for vandfiltret!

8 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har brugt filter til vandhanden og…

Jeg har brugt filter til vandhanden og bruseren i et lille års tid nu og har været rigtig glad for det. Abonnementet har kørt rigtig fint og kundeservice har været perfekt. Anbefalelsesværdigt og upåklageligt.

31 de marzo de 2026

Super god kundeservice

Super god kundeservice!

Har bestilt 2 produkter samme tid, den ene som forudbestilling. Jeg havde forventet at få dem samlet i april, men modtog det der ikke var forudbestilt kort tid efter jeg havde lagt ordren.

Jeg fik problemer med at mit produkt ikke virkede optimalt efter kort tid, kundeservice var meget hurtig til at svare og sender et nyt produkt.

Nu glæder jeg mig blot til at modtage mit vand filter som er forudbestilt og vil se frem til en vandflaske der virker helt optimalt igen 💧

26 de marzo de 2026

Super service

Super service, hurtig respons , altid behjælpelig kundeservice .
Det gør at jeg vil blive ved med at forbliv fast kunde .

Tak til Cecile fra kundeservice i dag : )

23 de marzo de 2026

Kundeservice i top!!

Vi har haft et AQWA Pure vandfilter i lidt over 1 år, og har været SÅ glade for det. En lille del på filteret gik i stykker, så jeg henvendte mig til deres kundeservice, og her fik jeg den fineste og hjælpsomme behandling. Tak for god service. Vi bliver helt sikkert ved med at bruge AQWA til at sikre god drikkevandskvalitet!!👌

13 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er rigtig glad for at have et AQWA…

Jeg er rigtig glad for at have et AQWA filter på vandhanen i mit køkken og på min bruser i badeværelset. Med vores ringe vandkvalitet i Danmark, så er dette en mulighed for at gøre noget selv. Smagen af vandet efter en tur gennem filtret er bedre og sundere. Bruseren sparer på vandet og så er der kun meget lidt kalk - så rengøringen er meget nemmere. Kan kun anbefale dette.

12 de marzo de 2026

Fantastisk kundeservice

Jeg har simpelthen fået så god service hos AQWA ApS, der er hurtig svar når man skriver og nu er det 2. gang at mit rensefilter ikke fungerer optimalt, og så sender de bare et nyt, og de tilbød også en anden løsning helt gratis.

12 de marzo de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fittings er i dårlig plastik kvalitet

Som sådan er filteret og beholderen til filteret solidt og godt lavet i rustfrit stål. Men alle fittings til vandtilførsel/afgang er det billigste plastiklort og holder ikke i længden. De forvitre og knækker ved demontering. Det er uforståeligt at hele aggregatet ikke er i ordentlig kvalitet, når man tænker på, hvor dyr hele molevitten er. Det hele vokser utrolig let sammen i kalk og kan ikke skilles ad uden at knække ved nænsom brug af papegøje tang eller lignende. Der er absolut plads til forbedring i de fittings.

10 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Endnu én af de der plattenslager…

Endnu én af de der plattenslager butikker der bonderfanger dig i et abonnement, som er let skjult i købeprocessen første gang man bestiller på siden.
Så sløj måde at drive forretning på 👎

7 de marzo de 2026
Logotipo de AQWA ApS

Respuesta de AQWA ApS

Din anmeldelse indeholder forkerte oplysninger og falske påstande.

Abonnementet vælges aktivt under købsprocessen, hvor dette fremgår tydeligt flere steder, før en ordre kan gennemføres. Der er således ikke tale om et skjult abonnement. Derudover er abonnementet uden binding og vilkår og kan således opsiges når som helst.

Når en virksomhed offentligt omtales som “bondefangere” og “platenslagere”, er der reelt tale om en beskyldning om svigagtig eller ulovlig forretningspraksis. Sådanne beskyldninger kræver dokumentation.

Vi har derfor indsendt anmeldelsen til Trustpilots Legal & Compliance-team med henblik på vurdering af brud på deres retningslinjer for injurierende og vildledende indhold.

Samtidig er sagen blevet videregivet til vores advokat, da vi ikke vil acceptere offentlige beskyldninger om svindel uden faktuelt grundlag.

Vi anbefaler, at du øjeblikkeligt gennemgår og retter anmeldelsen, så den afspejler de faktiske forhold.

AQWA

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice. Efter et år virkede vores filter ikke så godt længere, og så sendte de bare en ny! Slet intet besvær. Og vi er glade for vores filtrerede vand. Vi har blindtestet og kan godt smage forskel!

2 de marzo de 2026

Super Kundeservice

Jeg kan varmt anbefale AQWA Aps. Jeg havde nogle småproblemer med produktet Aqwa Under (tror bare jeg havde været uheldig - det kan jo ske). Derfor skrev jeg til AQWA. Jeg fik super hurtige og gode svar, og der var ikke nogle problemer med at få tilsendt nye dele så produktet virkede som lovet. Det virker som om man hos AWQA virkelig går op i sit produkt og i at det skal lykkedes.

17 de febrero de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.