Consulta las opiniones de los clientes
God oplevelse fra start til slut da jeg stod og skulle have en bil med operationel leasing. Rigtig ordentlighed og smil på læben
Fusker firma. Se alle anmeldelserne både på Google og trustpilot. Ikke til at komme i kontakt med efter kontrakt.
La empresa ha respondido
Aros mangler muligheden for udlevering af biler på Sjælland, så får de den femte stjerne. Aros Leasing er en professionel, kompetent, servicemindet og alt-i-alt fantastisk virksomhed at handle me... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
HVORFOR VÆLGE OS? Vi guider og rådgiver dig ved en gennemsigtig, overskuelig og utrolig fleksibel leasingaftale. Fortæl hvilke ønsker du har til din fremtidige bil, og sammen finder vi den helt rigtige bil til dig. Når aftalen er på plads og accepteret, leverer vi køretøjet.
Información de contacto
Norddigesvej 1, 8240, Risskov, Dinamarca
- kontakt@arosleasing.dk
- arosleasing.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 60% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God oplevelse fra start til slut da jeg…
Hurtig & god service
Jeg stod med et " akut" problem da min nuværende bil var defekt og derfor manglede en bil snarest, jeg ringede til Jacob omkring kl 16 og fortalte mit problem og de havde en enkel tesla tilbage som passede til mit behov. Kl 14 dagen efter hentede jeg bilen. Super fin udlevering og super god service. Meget god start på et godt samarbejde
Super service!
Jeg kan varmt anbefale Aros. Fra første kontakt til levering af bilen har hele processen været utrolig professionel, nem og gennemført. Kommunikationen har været klar og hurtig hele vejen igennem, og jeg har følt mig godt informeret fra start til slut. Det er uden tvivl den mest smooth oplevelse jeg har haft. Tak for den gode service, og god sommer.
Fusker firma

Respuesta de Aros Leasing A/S
Lyver og bryder egne kontrakter og…
Lyver og bryder egne kontrakter og aftaler. Skændsel. Kan ikke anbefale nogen at bruge AROS LEASING!

Har været i kontakt med Mads Laustsen
Har været i kontakt med Mads Laustsen - virkelig god, prossionel og ordenlig oplevelse. Har kun rosende ord omkring Aros Leasing.

Respuesta de Aros Leasing A/S
Jeg havde en virkelig god oplevelse med…
Jeg havde en virkelig god oplevelse med afhentning af min nye Tesla Model Y hos Aros Leasing.
Hele processen var utrolig nem og velforberedt – alt kørte bare, som det skulle. Tobias var super imødekommende og hurtig til at svare på beskeder gennem hele forløbet, hvilket gav en stor tryghed.
Det, der virkelig gjorde forskellen, var, at han endda tilbød at blive efter lukketid, så jeg kunne få udleveret bilen – det sætter jeg stor pris på. Det vidner om en høj grad af service og fleksibilitet.
Jeg er oprigtigt taknemmelig for indsatsen og for, at Tobias fik det hele til at gå op i en højere enhed.
Klart en anbefaling herfra!

Fantastisk oplevelse hos Aros Leasing
Fantastisk oplevelse hos Aros Leasing – kæmpe anbefaling herfra!
Jeg har leaset en BMW 440i gennem Aros Leasing, min familie har flere biler hos dem også og hele forløbet har været en virkelig god oplevelse fra start til slut.
Min rådgiver, Gabriel, har været helt igennem professionel, ærlig og ekstremt kompetent. Han tog sig tid til at sætte sig ind i mine ønsker og behov, og jeg følte mig tryg gennem hele processen. Der var ingen skjulte overraskelser – alt blev forklaret klart og gennemsigtigt, både omkring økonomi, vilkår og forventninger.
Kommunikationen har været hurtig og effektiv, og jeg har altid fået svar på mine spørgsmål med det samme. Det mærkes tydeligt, at Gabriel brænder for sit arbejde og går op i, at kunden får den helt rigtige løsning.
Hvis du overvejer leasing, kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til Aros Leasing og især Gabriel. Professionalisme, troværdighed og topservice hele vejen igennem!

Respuesta de Aros Leasing A/S
Værste sted at lease en bil
Værste sted at lease en bil. Jeg vil aldrig anbefale dem til nogen. De svære at få kontakt til efter man har afhentet sin bil. Når kontrakten så er ved at udløbe, så er det igen umuligt. Der ingen kundeservice!

Respuesta de Aros Leasing A/S
Vil helt klart anbefale Aros leasing
Dette er min første bil via leasing.
Jeg har fået en super god service fra jeg bestiller bilen og til afhentning, som også var muligt på en lørdag formiddag.
Fik en god gennemgang af bilen og var så klar til at køre afsted til Sønderjylland.
Vil helt klart anbefale Aros Leasing til familie og venner😊
Så fem stjerner herfra.

Respuesta de Aros Leasing A/S
Jeg har lige hentet min nye bil hos…
Jeg har lige hentet min nye bil hos Aros Leasing. Det har helt igennem være en skøn oplevelse, utrolig god service fra første øjeblik til jeg hentede bilen. Og jeg blev til og med hentet på Århus banegård og alt fungerer bare, jeg vil andrik tøve med at lave en ny aftale hos Aros Leasing
Ingen kontakt
Ingen kontakt
Arosleasing tror at når man ikke kontakter kunden så glemmer man sagen
Sådan er det bare ikke
Efter min læsning sf deres kontrakt mener jeg de skylder mig penge men det mener de ikke
Hvis de sælger min bil så beholder de overskuddet og dette er ok
Men i har ikke solgt min bil den blev totalt skadet og jeg forhandlede selv min pris
Sørg for at holde dem op på det de selv skriver i deres kontrakt
God og hurtig kommunikation
Har for nyligt påbegyndt en leasingaftale gennem Aros, hvor alt er gået som smurt. Den femte stjerne får de når udlevering af biler på Sjælland bliver en mulighed, men ellers verdensklasse service og altid hurtig tilbagemelding.

Respuesta de Aros Leasing A/S
Super god og hurtig kommunikation
Super god og hurtig kommunikation, jeg søgte en bil og de fandt lige nøjagtig den jeg søgte inden for 2 dage, så jeg er super tilfreds! 💪

Respuesta de Aros Leasing A/S
Very easy and simple process
Very easy and simple process. Great communications and super accurate paperwork, no hidden fees or undisclosed fine print. Good deal and quality vehicle.
I will definetelly be a repeat customer and recommend Aros Leasing to all my friends and family. Mange tak!

Fantastisk Aros leasing
Hej! Dette er min første oplevelse med leasing! Jeg er yderst tilfreds med servicen og kvaliteten af de tjenester, som Aros Leasing tilbyder! Jeg modtog alle de oplysninger, jeg havde brug for, med det samme. Tak til alle, der har prøvet det for mig! Jeg anbefaler dette firma, fordi jeg mener, at der simpelthen ikke kan findes en bedre service.

Respuesta de Aros Leasing A/S
En helt igennem fantastisk og…
En helt igennem fantastisk og professionel oplevelse, at lease via Aros leasing A/S. Hvor især Victoria Bay stod for sublim service og ordentlighed.

5 Stjerner
Megeet venlig, professionelt og pålidelig personale og nemt og hurtigt proces 👌

Varm anbefaling
Varm anbefaling!
Vi har leaset flere biler gennem Aros Leasing og har udelukkende fået udstrakt god service og proaktive tilgang til at løse opgaverne.
De er super dygtige til at finde de rigtige biler, både i ind og udland og få dem effektivt hjem. Vi har kun de varmeste anbefaling af Aros Leasing.

Har leaset ny bil gennem Aros Leasing
Har leaset ny bil gennem Aros Leasing, hvor jeg må siges at være taget i hånden fra første dag til aflevering. Og endnu vigtigere; Deadlines blev overholdt.
Samt hjælp med salg af gamle bil også, så alt kunne blive afhændt.
Stor cadeau til Jacob Aaløse!

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.