Arthur Antwerpen Opiniones 32

TrustScore: 1.5 sobre 5

1,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gewoon een bende oplichters. De bestelling is nooit aangekomen en geen reacties op mails. Zeker niks bestellen op deze site. Ik had de site gerapporteerd bij Facebook maar die gaven als reactie dat... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijne man hft 27 november 2025, 3 jassen besteld, 1 kopen 2 gratis én 79,95 euro betaald. Tot op heden hft hij nog niets mogen ontvangen. Al verschillende mails gestuurd ook gereageerd onder de post... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pure oplichting, truien zouden geleverd worden. Er kwam enkel een metalen ringetje via Bpost. Mailadres blijkt niet te bestaan. Geld kwijt dus, te goedgelovig geweest. Dat hier niets tegen gedaan word... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zoals de meeste reviews ben ik er ook in getrapt. 3 jassen voor net geen 50€, het was te mooi om waar te zijn. Hoe kunnen we mensen waarschuwen van de misdadige praktijken die hier achter zitten. Als... Ver más

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Arthur-Antwerpen

Ik heb op 24 november 2 bestellingen 3 jassen en 3 truien voor in totaal 135 euro met als resultaat geld kwijt en geen kleding mails gaan niet door emailadres bestaat niet en ja ik heb ook 2 prulletjes van armbanden ontvangen dat ik niet wist wat het was en zal waarschijnlijk ook daarmee te maken hebben ik vind het wel erg dat deze winkel nog steeds online staat en dat er nog steeds slachtoffers zullen vallen van deze oplichters en het is onlangs nog gepasseerd op fb ik snap niet dat daar niets aan gedaan wordt

24 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Volgens mij zijn dit dikke bedriegers

Volgens mij zijn dit dikke bedriegers. Ik bestelde 3 truien en uiteindelijk werden die nooit geleverd. Ik kreeg wel een prul van een ketting die van bij Temu kwam. Nochthans was de trackingcode de code die ik kreeg voor de truien.
Stuurde hen al 3 mails hierover maar kreeg nooit antwoord. Kreeg op mijn mails steeds antwoord: verkeerd emailadres, terwijl ik toch telkens het adres gebruikte dat op hun site vermeld is.

2 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hetzelvde bestelling als geleverd…

Hetzelvde bestelling als geleverd gemarkeerd nooit ontvangen geen antwoord op emails niet bestaande email adres dat dit kan tegenwoordig en dat ik zo dom ben. Trap niet in mensen doe aangifte.

11 de diciembre de 2025

OPLETTEN!! OPLICHTERS

OPLETTEN!!
Dit zijn oplichters!!

je plaatst een bestelling, is zogezegd geleverd, maar nooit een pakje gezien!
Als je mail stuur krijg je respons dat het mailadres niet bestaat. ook via Messenger en Facebook geen respons.

Vuile scam dus en niks kopen.
Jammer dat je geen 0 sterren kan geven

1 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling werd niet geleverd en bij…

Bestelling werd niet geleverd en bij mail versturen komt de boodschap dat email adres niet bestaat.
Heb sterk het gevoel dat hier oplichting achter zit en ik mijn centen niet meer terugzie.

9 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling gedaan heb een mail gestuurd…

Bestelling gedaan heb een mail gestuurd maar e mail adres bestaat niet meer ben men geld kwijt zeker ? Is heel erg dat er nog mensen zijn die andere mensen oplichten .
Het leven is al duur genoeg en men doet dit ,is echt erg.
Bij deze raad ik aan niets meer te bestellen bij deze oplichters.

9 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een Oplichting bestelling gedaan en niets komt…

Een bestelling gedaan en niets komt toe, zelfs geen antwoord op mails, ik heb het doorgegeven aan de politie, doch tot op heden geen reactie, ook doorgegeven aan Economische zaken, ik denk puur bedrog, staat nochtans op Facebook en website, wanneer kan je nog geloven ?

1 de diciembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.