2,9

Medio

Scam and one true commpany

Scam and one true commpany, make milion bugs game and sell it for 500 250 120 euros and after say we just go to steam other can buy same for 50 $ only ? And who have alpha long time and buy for big money if you want use steam wallet and other benefits you can buy it one more time in steam, if you wsrite it to any discusion forum or other they media direct will be banned becouse exist only one true. I have this trash more then 1 year and say for all dont buy it it`s trash one big bug and no fun only for autist PvP kids who dont let you just play game. Community 90% is just kiss this clown steaven ass to get some perks in discord or game... clown fiesta, if they will some year release this trash they will close very fast, nobody will play this shit.

11 de septiembre de 2025

Deceptive company stay away

90 refund policy, I informed them after roughly 60 days that I want a refund, as they lied about what they offer. I then agreed to give it another try which was impossible coz of server issues etc during up times especially prime time. So then I could test it and was not happy so I said okay I do want to take that refund now they are telling me I’m out of time. Quick google later turns out the first date counts plus not delivering what’s paid for overrules any days policy anyways. So for me the question isn’t if I get my money back but which way. It’s just sad that those kind of companies always want a hard time waste route.

15 de abril de 2025

¿Es ésta tu empresa?