Geweldige website er zijn goeie prijzen en ze staan open om te praten als je vragen hebt. Snelle verzending en een freebi bij je bestelling. Daarom geef ik 5 sterren
Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Verkoper heeft scherpe prijzen en verstuurd snel en is zeer vriendelijk en heeft ook nog een klein extraatje gegeven wij kopen zeker nog een keer hier.
Geweldige website er zijn goeie prijzen…
Snelle service mn zoontjes waren heel…
Snelle service mn zoontjes waren heel blij met de extra free bees en voor een goede prijs top

Respuesta de Asianpokecards
Fast delivery and reasonably priced
Fast delivery and reasonably priced. I had a great experience with them.

Respuesta de Asianpokecards
Goed ingepakt, snel en gratis geleverd. Top!
Redelijk nieuwe webshop zo te zien, mijn bestelnummer was lager dan 60. Maar communicatie was vlot en deckkingdoms was uitverkocht dus ik dacht: ik probeer het eens. 5 Koreaanse boosterboxen besteld (gratis levering naar BE) en had ze nog geen 48u later aan huis. Heel netjes ingepakt met wat extra goodies die de kids vast leuk vinden. Aanrader!

Een echte aanrader
Amazing
Amazing
Perfecte levering alles in orde leuke bokjes leuke hits goude kaart gepulled!!
En heel goede prijzen!

Veel voor weinig
Everything arrived better than…
Everything arrived better than expected, thank you so much for the extras as well, really amazing service, and lovely seller, will definitely buy from again!

Super
Snel verzonden, goed aangekomen en leuke extras. Bestel hier graag nog een keer
Goed en snel
Zeer snel verzonden en een leuk extratje bij, zeker een aanrader.
Super winkel
Zeer snel verzonden en heel behulpzaam bij vragen! Er zaten ook nog wat cadeautjes bij de bestelling wat het openen extra leuk maakte!
Super leuk!!
Heel erg aardig en hele mooie echte koreaanse kaarten!! Zat in een leuk tasje met extra stickers, sleutelhanger en boosterpack!! Was zo lief en leuke verassing!! Heel erg blij mee!!
Echt een aanrader.
super snelle levering, leuke extra's die er als klein cadeautje bij kwamen en een hele lieve verkoper. De kaarten waren zorgvuldig ingepakt en hebben zelfs het gooien met de doos door de postbezorger zonder enige schade overleeft. Echt een aanrader voor iedereen die wel de kaarten wilt verzamelen, zonder hun maandsalaris kwijt te zijn!
Goeie service en nette verkoper
Goeie service en nette verkoper,
Blij met de twee black bolt boxen.
ik vroeg of het dezelfde dag nog…
ik vroeg of het dezelfde dag nog verzonden kon worden dat ik het nog had in het weekend jullie zijn toppers had em zaterdag binnen !! zeker voor herhaling
Uitstekende ervaring!
Snelle reactie, uitstekende prijzen en hele goede ervaring met het ophalen. Je wordt vriendelijk welkom geheten, er is ruimte voor een praatje en je krijgt wat extraatjes mee. Super!
Snel geleverd en goede service!
Más información sobre otros tipos de reseñas.