Hele betrouwbare service waarin ze ook…
Hele betrouwbare service waarin ze ook flexibel waren in afhaaltijden. Supersnelle klantenservice als er wat is, ik had binnen 1 minuut reactie
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Verkauft refurb Ware und zieht dann die Bestellung zurück ohne weitere Info
Erstmal das Gerät Kam defekt an und dann auch noch zu wenig Geld zurückbekommen!einmal und nie wieder
Vandaag ben ik langs geweest bij AslanGaming en ik ben ontzettend goed geholpen. De medewerkers waren echt top, vriendelijk, deskundig en behulpzaam. Ik raad deze zaak zeker aan en ik kom hier graag terug voor al mijn PS5-apparatuur.
Snelle, goede service. Prettig in de omgang. Goede kwaliteit van refurbished product. Maatwerk!
Die PlayStation funktioniert aber der Controller leider seit Anfang an nicht. Total ärgerlich! Schade ich dachte gebraucht was soll schon sein, tja mit meiner Bestellung von Aslan Gaming haben sich die Vorurteile welche ich hatte nur noch bestätigt. Der Controller hat die PlayStation nicht an machen können. Ich musste erst die PlayStation anmachen und den Controller mit Kabel anschließen erst dann war er verbunden. Kannte ich von meiner neuen zuvor noch nicht. Außerdem ging eine Funktion nicht ich konnte nichts nach links halten nur drücken. Die PlayStation ist in Ordnung aber einen bereits beschädigten Controller anzudrehen geht gar nicht! Nur unnötig Geld ausgegeben, weil ich jetzt notgedrungen mir einen neuen kaufen muss da er jetzt nicht mal mehr länger als 2 Sekunden hält. Nur mit Kabel 2 Sekunden dann wieder aus. Und ohne Kabel gar nicht.
I’ve ordered refurbished PlayStation 4 Pro with a controller for a good price. Everything works as it should, friendly service , very good experience.
Na een kleine anderhalf jaar is de PlayStation al kapot terwijl ik hem amper gebruikt heb. Hij leest de lankabel niet en hij kan niet op stand-by opladen voor de controller zonde van het geld. Niks gerefurbised gewoon goedkoop op de kop getikt slecht kabeltje kapot spel. Triest
Hallo ich warte jetzt schon seit einer Woche aber jetzt ist alkes angekommen!! auf mein paket wenn ich es tracke zeigt es nur an das die auftragsdaten übermittelt wurden ich bitte Aslan gaming um eine Rückmeldung mein paket hätte schon längst bei mir angekommen sein sollen aber es bewegt sich nichts kann es sein das sie es vergessen haben der liefer firma zu übergeben????? Bitte um eine kurze Rückmeldung danke liebe Grüße Michael Gutgsell
Bestellnummer: 9363180 meine sendung ist jetzt endlich auf dem weg zu mir und ich hoffe es funktioniert alles! Mein paket ist heute angekommen alles scheint ok zu sein vielen Dank an Aslan gaming es war sogar eine Überraschung dabei weil ich ein paar Tage länger warten musste aber darüber kann man hinweg sehen danke für dieses gute Produkt und danke für ihre schnelle Kommunikation liebe Grüße ich werde auf jeden Fall wieder dort bestellen, cool wäre gewesen wenn das formel 1 2014 dabei gewesen wäre ansonsten sehr zu empfehlen!!!!!
Sehr sorgfältig verpackte Ware, schnell verschickt. Als das Laufwerk der bestellten PS4 schwächelte, wurde die PS4 ohne Aufhebens rasch ausgetauscht.
Unseriös.
Mehrfach schon angeschrieben. Keine Rückmeldung.
Es soll meine Ware im DPD Center liegen. Es fehlt die Hausnummer.
Habe mich gemeldet via Kontaktformular gemeldet. Keine Reaktion seit 1 1/2 Tagen.
Is een afzetter. Maakt een label aan bij DPD maar stuurt niks op. Neemt de telefoon niet op en reageert niet op email.
Niks kopen bij aslan gaming en beter verder kijken naar een betrouwbaar bedrijf
Oplichters tot de dag van vandaag geen geld teruggekregen van mijn retour mijn zoon van 11 is zonder ps4 gebleven en het boeit hun ook niet. Bij retour krijg je een label die niet werkt en ee wordt gezegd dat ze de retour niet hebben ontvangen zodat ze met je geld blijven. OPLICHTERS!!!!!!!
Meneer is een afzetter, geen zaken mee doen. Levert defecte PS4 terwijl hij adverteerd dat hij gewoon werkt. Triest, heel triest, een meisje van 8 afgezet. Hoop dat je trosts bent op jezelf.
Echt al heel lang gewacht op ps5, zag hem toevallig bij Aslan Gaming voorbij komen, eindelijk geen scam of uitverkocht! Perfect geleverd snel en goed verpakt!
Een aanrader!
Helaas erg slechte ervaring, PS4 die geleverd werd was stuk, teruggestuurd via retourticket dat ik van Aslan Gaming ontvangen had. Er zou een probleem met de post zijn, maar intussen ontvangen we niets, zelfs geen communicatie. Betaald op 29/04 en nog steeds niets ontvangen!
Splinternieuwe PS5 en extra controlller heel en netjes ontvangen de volgende dag na bestelling. Het is dus echt een winkel die de PS5 op voorraad heeft en volledig betrouwbaar.
Ik had wel een vraag aan de klantenservice gevraagd de dag ervoor maar na een halve antwoord ben ik volledig genegeerd (op Whatsapp) dat deed pijn aangezien ik gewoon reuze enthousiast was en dat liet me wat minder voelen.
Maar de PS5 maakte het helemaal beter, aangezien het een cadeau was voor iemand.
Fantastisch bedrijf! Ook bij problemen snel en prettige communicatie en oplossingen!