Niks ontvangen!!! Niet te bereiken!! Baal ervan trap er niet in!!! Update 2 totaal andere poeders ontvangen met mini kwastjes ipv wat was afgebeeld. Na veel emailen zeggen ze van de 20,95 euro 10 e... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
4 étoile bien mérité je pourrais leurs donnez plus mais bon c’était une première fois que je commandais sur un site que je ne connaissais pas merci pour cette très jolie coque métal golf iPhone 13 Pr... Ver más
product niet geleverd ,maar goed contact met de klantenservice via de mail het volledige bedrag via paypall teruggekregen dit was een positieve ervaring.
Trekt helemaal op niks! Zeer late levering waarbij geen factuur of retourformulier bij zit. Zelfs geen naam of adres van het “bedrijf”. Privacy cover besteld voor smartphone, maar heb een gewone c... Ver más
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
La gente también ha visto
Knopen zitten echt stevig vast
Die jas dus meteen aangetrokken, knopen geen millimeter speling—vorige keer met zo’n goedkoop jack zaten ze er half los bij aankomst. Hier geen gedoe, voelt zwaar in de hand ook. Rest boeit niet, als de knopen maar stevig zijn.
Worst buy ever
This thing to remove tangles from my cats skin does not work at all. It should be sharp in order te cut the hairblobs, but it is blunt. Went straight in my bin.

Respuesta de Aspringe
Ik had de verkeerde kleur besteld en ik kreeg gratis de goede kleur toe gestuurd.
De service vind ik fantastisch.
Ook mijn mail werd ook heel snel beantwoord.
Ik heb weken terug zelf maanden iets…
Ik heb weken terug zelf maanden iets besteld en betaald. Nog steeds niets ontvangen,geen bericht over niet,kunt niks ervan terugvinden! Geen klantenservice waar je terecht kan

Respuesta de Aspringe
it should be a pink color but it is…
it should be a pink color but it is almost white
Most despicable webshop ever.
Most despicable webshop ever.
Never got my package and they didnt took any accountability.
They deliver deplorable service, misinformation and even flat out lied to me.
When i took it to Klarna, only then were they ready to look into solutions.
They email from dozens of different emails, when you get past the bots.
Which is very shady in my opinion.
Then they tried to pin the shippingcosts on me.
That was a big mistake.
Never ordering there again and whomever asks me for my opnion on Aspringe, know that it won't be positive.

Respuesta de Aspringe
Scheerapparaat gekocht en na 6 weken…
Scheerapparaat gekocht en na 6 weken laadt het niet meer op

Prachtige BH 💥
Prachtige BH 💥
Enige nadeel is de dunne schouder bandjes die pijn doen en in mijn huid wegdrukken.
Deze webwinkel is een grote oplichter, ze zijn onbetrouwbaar!!!!! En nu proberen ze mij stil te krijgen
Hahahahahahahaha. Ik vind het echt triest wat dit bedrijf probeert te doen. Ze hebben mij letterlijk voor de derde keer benaderd met een coupon of geld om mij stil te krijgen. Dit zegt in mijn ogen al genoeg: ze weten heel goed dat ze geen betrouwbaar bedrijf zijn. In plaats van verantwoordelijkheid te nemen, proberen ze klanten terug te winnen en negatieve reviews te laten verwijderen – wat bijna als een dreigement voelt. Echt waar ze snappen het nog steeds niet, nog steeds gaan ze achter mij aan ey. Ze weten dondersgoed dat ze fout zitten en als nog kunnen ze niet stil blijven. Dit betekent letterlijk dat ze als nog diep ingaan. Hele tijd met hun excuus. Niks der van, jullie gaan gewoon boeten wat jullie mij en anderen hebben aangedaan. Jullie kunnen zoveel mogelijk antwoord geven maar het is klaar. Dus beter ga je jullie maar stoppen met antwoord geven iedere keer. Danku!!!
Iedereen mag dit weten: trap hier niet in. Laat gewoon je eerlijke ervaring achter, zodat anderen ook kunnen zien wat voor bedrijf dit werkelijk is.
Hieronder zie je wat ze mij hebben gestuurd en verzonnen om mij stil te krijgen:
1ste reactie:
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om feedback te geven over uw winkelervaring. Onze excuses voor het ongemak dat dit u heeft bezorgd. De servicefouten die u noemde, voldoen niet aan onze servicenormen. We zijn een intern onderzoek gestart en implementeren corrigerende maatregelen. Ons retour- en ruilbeleid van 30 dagen, zonder vragen te stellen, omvat duidelijk een volledige terugbetaling (ook bij kwaliteitsproblemen). Uw situatie werd veroorzaakt door een misverstand over dit beleid door individuele klantenservicemedewerkers. We hebben dit team een speciale training gegeven en ons communicatieproces voor het beleid verbeterd. Het geschil over de "gedeeltelijke terugbetaling" dat u meldde, was te wijten aan een technische vertraging (geen subjectieve aftrek) toen het systeem de oorspronkelijke betaalmethode automatisch terugbetaalde. We hebben het verschil handmatig gecompenseerd en zullen ons terugbetalingsproces optimaliseren om soortgelijke problemen te voorkomen. Als blijk van onze excuses kunnen we u een coupon aanbieden als extra compensatie en we nodigen u van harte uit om onze verbeteringen in de gaten te houden. Om uw probleem efficiënter op te lossen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via (mail) van aspringe.com en uw gegevens achterlaten. Ons toegewijde klantenserviceteam biedt u binnen 24 uur de beste oplossing.
3de reactie:
Geachte klant, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.
Wij bieden onze excuses aan voor de vertraging en begrijpen uw frustratie volledig. We hebben uw terugbetaling op basis van uw verzoek al verwerkt. We verzekeren u dat we uw zorgen prioriteit zullen geven en het probleem zullen oplossen. Of u de beoordeling wilt verwijderen, is geheel aan u; we respecteren uw wensen volledig. Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met onze klantenservice via (mail) van aspringe.com. Ons professionele klantenserviceteam zal u binnen 24 uur de beste oplossing bieden. Geef ons alstublieft de kans om het goed te maken. Hartelijk dank.
Mijn eerste review over dit bedrijf:
Mijn ervaring met deze webshop was zeer teleurstellend.
Ik had een product besteld dat bij ontvangst niet in goede staat bleek te zijn. Toen ik contact opnam om het artikel te retourneren, kreeg ik te horen dat ik de retourkosten zelf moest betalen. Daar was ik het niet mee eens, zeker niet gezien het defect aan het product. En op hun site stond namelijk heel duidelijk op dat je binnen 30 dagen weer retour kan sturen en dat je daar recht op hebt, verzendkosten is op hun eigenkosten stond ook vermeld.
Later komen ze met verhalen dat verzendkosten te duur wordt voor hun fabriek dit en dat, terwijl dit gewoon verzonnen is door hun via klantenservice. Ze zeggen eerst iets via hun site. En dan zeggen ze heel wat anders via klantenservice. Je kunt 1 ding zeggen hierover: GROTE OPLICHTERS!!!!!!!
Na veel moeite en een langdurige discussie zijn ze uiteindelijk akkoord gegaan en hebben ze het bedrag teruggestort. Wat ik bijzonder kwalijk vond, is dat ze in eerste instantie slechts een gedeeltelijke terugbetaling wilden doen. Pas na aandringen hebben ze het volledige bedrag teruggestort.
Op basis van mijn ervaring raad ik anderen af om bij deze webshop te bestellen. Mijn indruk is dat ze weinig begrip hebben van consumentenrechten, en communicatie verloopt moeizaam. Zeker bij webshops buiten Europa – zoals veel Chinese webwinkels – moet je extra voorzichtig zijn. Ze hanteren vaak andere regels en houden zich niet altijd aan de Nederlandse wetgeving. Deze webwinkel is een grote oplichter, ze zijn onbetrouwbaar!!!!!

Respuesta de Aspringe
Retouneren word niet beantwoord waardoor je moet betalen
Het product wat ik had besteld niet gekregen gemaild vervolgens een zogenaamd goed product gekregen. Kreeg dit beschadigd, wilde het retouneren. Kreeg de mededeling dat dat te duur was! Bleef erop staan dat ik het wil retouneren ze geven dan niet thuis weken geen reactie en via klarna besteld dus je moet dan toch betalen voor iets wat je niet gaat gebruiken. Het zijn oplichters ik adviseer om daar niks te bestellen!
Mijn bestelling werd niet geleverd na…
Mijn bestelling werd niet geleverd na heel wat mails, kreeg ik het antwoord dat ik een refund zou krijgen en wanneer ik opnieuw mailde kreeg ik geen antwoord meer en dus ook mijn geld niet terug! Ik wil mijn geld
geen fatsoenlijke communicatie mogelijk
wilde iets retourneren maar ze laten niets van zich horen.na tig mailtjes kon ik kon ik een klein bedrag van mijn aankoop terug krijgen. dus voor mij heeft dit bedrijf afgedaan.
Slecht niets bij kopen
Slecht niets bij kopen. Omschrijving wijkt af van je ontvangt. Krijg geen antwoord op emails. Via Klarna de betaling geregeld nu aangegeven dat ik het retourneer dus betaling verwijderd. Ik wacht op een retouradres maar of ik daar antwoord op krijg dat betwijfel ik.
Krijg totaal geen antwoord
Krijg totaal geen antwoord. Alleen automatische antwoorden van uw mail is beantwoord maar dat is niet zo! Waardeloos bedrij!
Sjiekdefriemel2
Ik bestelde een elektrische schroevendraaier en krijg een normaal exemplaar,helemaal niet dat ding wat ik had besteld. Nu wil ik het terugsturen maar niemand geeft thuis,de chatbot Cindy helpt ook niet,die stuurt je spam en de website is niet betrouwbaar en word geblokkeerd als spam. Over dwaling gesproken,je krijgt niet wat je besteld en klantenservice is niet te bereiken. ik bestel hier nooit weer !!
Ze leveren totaal iets anders dan dat…
Ze leveren totaal iets anders dan dat ze op de site laten zien en het doet zijn werk ook nog niet eens. Ze bieden dan een voucher aan van €10,- maar dan verdienen ze nog aan mij, want het product was €35,-. Echt zonde van je geld. Ze weten dat terug verschepen te veel kost, dus dat doen de mensen niet. Doorverkopen was ook nog een optie. Wie koopt die troep. Ik ben geen handelaar. Oplichters zijn het. Koop a.u.b. hier nooit iets. Ik in ieder geval niet meer.
Electrische set blijkt handmatig
Ikbestelde een electrische schroevendraaier set maar in de bestellings gegevens staat handmatig.
Ik had dit al eens eerder en dacht dat ik een verkeerde had besteld.
Nu gebeurd het weer en nu wéét ik 100% zeker dat het een electrische set was.
Eerder 10 euroterug gekregen maar ik wil nu al mijn geld terug maar ik betwijfel of dat gaat lukken.
Oplichters!
Spam
Geen idee war voor bedrijf dit is maar stuurt spam naar je doe.
Vanaf 17-2-25 krijg ik deze spam mail
Bagger klantenservice
Klantenservice is zeer slecht. Tot 3x mijn vraag gesteld en krijg een geautomatiseerde antwoord terug van wat lijkt een chatbot Cindy.
Ik zou niemand aanraden om hier op dit webshop wat te bestellen want je loopt tegen een muur aan als je vragen hebt mbt je bestelling.
Más información sobre otros tipos de reseñas.