Assiauto Opiniones 22

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kundeservice. Sætte bilen ind tirsdag, onsdag solgt torsdag afhentet, hurtig nemt og pålideligt. Lidt problemer med en registreringsattest, men fuld forståelse fra køber side.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele processen var overskuelig og godt forklaret fra start til slut, hvilket gav en stor tryghed. Forhandlingen foregik nemt og effektivt, og alt blev håndteret hurtigt og professionelt. Assi Auto fr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

5 stjerner til Assi Auto! De leverede hurtigt og effektivt, holdt mig opdateret løbende, og informerede mig ved afmelding af bilen som aftalt. Min bil blev afhentet som aftalt. De holdt mig info... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

🚗 Velkommen til Assi Auto! 🚗 Er du på udkig efter en nem, hurtig og sikker måde at sælge din brugte bil på? Hos Assi Auto, der tilbyder vi netop det! Vi køber biler uanset mærke, model eller stand.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

God kundeservice

Lidt problemer med en registreringsattest, men fuld forståelse fra køber side.

19 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget nem og tryg handel!

Assi Auto fremstår som yderst professionelle i deres arbejde, og jeg oplevede en rigtig god service hele vejen igennem. Jeg kan klart anbefale dem til andre, der ønsker en nem og sikker måde at sælge deres bil på.

11 de abril de 2026

Good prices

Good prices, cars in good condition. I bought more than one car, it matched the price and quality.

17 de enero de 2025

Solgt Bil

Jeg har solgt min bil gennem Assiauto (Ahmad) - Dette gik upåklageligt, alle aftaler er holdt til punkt og prikke.
Der kan rolig handles her igen.

31 de diciembre de 2024

Solgte min bil til Assi Auto

Jeg solgte min bil til Assi Auto, og jeg kan kun give dem min bedste anbefaling. Hele processen forløb utrolig glat og uden problemer. Handlen blev håndteret på en meget professionel måde, og alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Jeg blev mødt af en venlig og imødekommende medarbejder, som gjorde oplevelsen endnu bedre. Jeg er meget tilfreds med mit valg og giver Assi Auto 100% anbefaling herfra!

16 de noviembre de 2024

5 stjerner til Assi Auto

Min bil blev afhentet som aftalt. De holdt mig informeret under hele processen, skrev før de ankom, og var utrolig behagelige at kommunikere og handle med. Jeg fik straks besked, da bilen var afmeldt. Pengene blev overført før jeg gav nøglerne, og deres svar var altid hurtige.

Det kunne ikke have været nemmere for mig. Jeg vil uden tvivl bruge dem igen.

31 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er en ung fyr med ikke alt for…

Jeg er en ung fyr med ikke alt for meget på lommen, Assiauto havde gode biler til gode priser selv til et lavt budget. De var meget flittige til at hjælpe mig med at finde den bil som ville passe lige præcis til mit behov og budget, og endda lidt mere. Klar anbefaling herfra:)

24 de julio de 2024

Købte en bil fra dem

Købte en bil fra dem, og blev mødt af en flink ung gut og hans far som var så søde.Er så tilfreds med mit køb kan helt klar anbefale jer at handle jeres næste bil hos Assi Auto.

31 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har for nylig købt en bil hos…

Jeg har for nylig købt en bil hos Assiauto, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til denne virksomhed. Fra start til slut har hele processen været en fornøjelse. Personalet hos Assiauto var utroligt professionelle, venlige og lydhøre over for alle mine behov og ønsker.

Prisen på bilen var meget rimelig, og jeg følte virkelig, at jeg fik værdi for pengene. De sørgede for, at alle mine spørgsmål blev besvaret grundigt, og de guidede mig igennem hele købsprocessen 🤩🙌

17 de julio de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.