Terrible.
Чула, що АстраДент скрізь зачищає погані коментарі. Подивимось, чи лишиться мій.
Жахливий досвід. Будьте готовими контролювати КОЖНУ свою транзакцію! Якщо сума за процедуру розбита на частини (наприклад, пакет, як було у мене) - НЕ ВІРТЕ, що вас будуть рахувати згідно першочергово озвученої цифри. Вимагайте зразу письмовий доказ кінцевої суми, письмовий доказ того що включено у ваш пакет подетально! Нехай записують всі ваші домовленості у у вашій картці пацієнта, не вірте на слово. Тому що на сайті інформація, виявляється, досить розмита - вони трактують її як їм заманеться. Зберігайте усі чеки і роздруківки. І перевіряйте на місці ДО того як прикласти карту, яку суму вам пробивають на терміналі. У моєму випадку була ситуація, що дівчина мені в очі каже одну суму, а пробиває на 6000грн більше. Вибити гроші назад - це додаткова задача. Будьте готовими, що ви самі повинні надати їм докази, і нагадувати про повернення, бо про вас просто забудуть.
Я прийшла до них зразу із запитом на імплантацію "пакет", два зуби. Спершу уточнила за телефоном чи він справді діє, потім сказала лікарю, сказала на рецепції. Всі мені підтвердили, що так. Я навіть пропонувала оплатити навіть зразу все, але мені сказали що будуть знімати оплату поступово - спочатку імплантація, а потім коронка - і завірили, що в кінці буде сума пакету, окрім процедур, які туди не входять. Але цього не сталося. Мені постійно оголошували інші суми, додаткові оплати за процедури, які, згідно з описом сайту, вже включені у пакет. Я регулярно вимушена була їм нагадувати, що ми домовлялися про пакет, тому що вони постійно "забували" про це. Це було жахливо і стресово, я відчувала себе, що купую на базарі полуницю і безперервно мушу контролювати продавчиню, щоб мене не обважили. Я особисто нарахувала, що мене обрахували на 4100грн за кожен зуб, тобто, в кінці мене обрахували на 8200грн. Вони погодились на 6000грн, аргументувавши, що з мене окремо зняли за КТ, тому що це був перший огляд; додатково за шви, анестезію (хоча вони є у пакеті), тому що мені робили пересадку ясна. Але на моє зустрічне чому ж я за це заплатила двічі, аргументували, що я робила два зуби. Питання які ж шви і яка анестезія тоді включена у пакет так і лишилося відкритим.
Про якість - імплантати вкрутили рівно, запалення не було, все чудово. А от коронки виявилися замаленькими у порівнянні з моїми зубами, я вже це побачила вдома, коли нормально мала можливість оглянути зуби. Так само за декілька днів я виявила, що з однієї сторони імплантата досить велика щілина, там постійно застрягає їжа. До кольору імплантатів претензій не маю. Наприкінці можу сказати, що вартість/якість/досвід не релевантні.