1. Lees de mails, 5 tot op heden 2. Geef gevolg aan wat er gevraagd wordt 3. Alle medewerkers hebben een spoedcursus "hoe beliegen en bedriegen wij de klanten" 4. Bij deze firma staat AI voor Ac... Ver más
La empresa ha respondido
Depuis le 31 janvier 2026 j'attends toujours que mon épouse touche sa prime d'assurance pension. Après envoyé des mails, appels téléphoniques, envoyés les documents nécessaires comme prévu, rien à fai... Ver más
La empresa ha respondido
Vraiment décevant. Être invalide et devoir se battre pour percevoir ses indemnités, c'est honteux. Plus de versement mensuel sans aucun motif. Et pourtant j'ai écris 5 mails sur 1 mois 1/2 et... Ver más
La empresa ha respondido
Zeer traag in communicatie, heb voor mezelf reeds een paar maanden het dossier opgestuurd. Geen reactie meer. Ik vrees ten zeerste voor het dossier van mijn jongst leden overleden vrouw. Werden door d... Ver más
La empresa ha respondido
Assureur vie spécialisé en assurances-épargne et assurances-placement / Levensverzekeraar gespecialiseerd in spaar- en beleggingsverzekeringen
Rue du Champ de Mars 23, 1050, Bruxelles, Bélgica
Ha contestado el 55% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Zeer teleurstellende ervaring!
Zoals hierboven vermeld, is zelfs één ster nog te veel! In juni 2024 heb ik contact opgenomen over een probleem, en tot op heden is er nog steeds geen oplossing. Eerst werd ik onvriendelijk behandeld omdat ik wekelijks belde voor een update. En nu, na maanden van wachten, blijkt dat mijn dossier zonder enige communicatie is afgesloten.
Dit is werkelijk een schandalige manier van klantenservice. Absoluut de slechtste ervaring die ik ooit heb gehad!
Ik stuurde al 5 aangetekende e-mails naar de diensten, geen reactie. Dan maar op mijn kosten gebeld? een Franstalige aan de lijn, volgens hen hadden ze de documenten verstuurd naar een huis adres waar ik al 7 jaar niet meer woon.
mijn e-mail adres is al 25 jaar dezelfde.
zouden de documenten terug opsturen en een e-mail sturen? NIKS ONTVANGEN

Respuesta de Athora Belgium SA/nv
Assurance à fuir, impossible de joindre quelqu’un soit par mail, soit par telephone
Incompétence au dessous de tout
J’ai une domiciliation, et ils parviennent a prélever 2 fois le même montant en mars 2025,prétextant que le mois précédent n’a pas été payé,alors que c’est une domiciliation j’ai du envoyé la preuve de paiement !!!!!
Quel perte de temps et d’énergie pour vous justifier auprès de cette assurance (en dessous de tout)
Je pense que leur comptable est aussi incompétent que l’assurance elle même
A FUIR ABSOLUMENT

Respuesta de Athora Belgium SA/nv
Nous sommes entrepreneurs de Pompes funèbres et nous voyons régulièrement des familles confrontés au deuil qui de surplus se font arnaquer par des assurances décès frauduleuses. Nous avons eu plusieurs dossiers chez ATHORA.
Cette assurance prévoit de débloquer un montant pour couvrir les frais funéraires lors du décès de la personne assuré ( le défunt ).
L'assurance ATHORA, sous de multiples prétexte et documents à renvoyer à l'infini, ne paie jamais ce capital. Ce qui oblige les proches du défunt (pourtant assuré) à payer eux mêmes les funérailles pour laquelle la personne défunte s'était justement préalablement assuré afin d'éviter des ennuis financiers.
Juridiquement cette société ATHORA est pourtant redevable de ce capital assuré et retient donc ses fonds de manière illégale aux détriments des proches en plein deuil. Je vous laisserai le loisir de découvrir leur score Google et les avis négatifs qui en découlent.
A fuir !!!!

Respuesta de Athora Belgium SA/nv
Is volgens mij oplichting,,wij werden deze aangeraden via cepa daarvoor werd deze verzekering voorzien door van Breda,,deze was zo goed en correct,,Athora is puur bedrog telefoon word niet opgenomen,,op mails krijg je geen antwoord,,en als ze je geklaag beu worden,,zoeken ze elke reden om niet te moeten tussen k omen,,athora mag voor mijn part opgedoekt worden,,zo slecht slecht

Respuesta de Athora Belgium SA/nv
Is idd. een triestig gegeven.Pensioenverzekering moet op 2 maand zijn uitbetaald............
Hier krijg je totaal géén enkele respons.
Snap niet dat dit de dag van vandaag nog kan en mag.

Respuesta de Athora Belgium SA/nv
Wacht al 2 maand op uitbetaling verzekering. Al 100x gebeld emails gestuurd altijd andere uitleg. Triestige onderneming met 0,0 service

Respuesta de Athora Belgium SA/nv
Bedankt voor uw reactie ik heb de mail met de bijlagen nogmaals doorgestuurd naar het door u opgegeven mail adres .com (Antwoord op het bericht van Athora : 'Bedankt om te reageren, ik stuurde reeds deze voormiddag naar jullie mail adres een bericht. Heeft u dat niet ontvangen?')
Na maanden communiceren met Athora heb ik nog steeds geen deftig antwoord gekregen op mijn vraag om mijn opgebouwd pensioenfonds uit te betalen. Ik krijg steeds een onpersoonlijke mail waarin staat dat zij mijn bericht goed ontvangen hebben. Zonet geprobeerd om iemand aan de telefoon te krijgen, tel 02/403.81.11 na 10.41 minuten hoor ik nog steeds dezelfde muziek. Deze organisatie boezemt helemaal geen vertrouwen in. Dit is voor mij de eerste keer dat ik via Trustpilot mijn ervaring deel, jammer maar helaas.

Respuesta de Athora Belgium SA/nv
Ik wacht al maanden op een correcte uitbetaling van mijn pensioenfonds van Athora. Andere maatschappijen slagen erin om dit binnen de 2-3 weken correct uit te betalen, bij Athora heb ik na bijna 5 maanden nog geen geld ontvangen. Wat heb ik al wel gehoord/ontvangen : één foutief voorstel tot uitbetaling + na 10 pogingen één medewerker aan de telefoon gekregen die het volgende wist te zeggen "daar weet ik niets van, bel deze namiddag nog eens terug....". Ik overweeg nu schadevergoeding te eisen voor de gemiste intresten op het kapitaal waar ik al maanden recht op heb, en verdere stappen te zetten. Een zéér ontgoochelde klant van Athora.

Respuesta de Athora Belgium SA/nv
Een ster is nog teveel. 6 maand moeten wachten op mijn centen. Mij boos moeten maken. Klacht moeten indienen. Ombudsman verzekeringen moeten aanschrijven. Verstoppen zich achter vanalles en nog wat. Uitvluchten en vertragingsmanoeuvres. Gooien telefoon dicht, antwoorden niet op je mails. En ik ben duidelijk niet de enige met zulke klachten. Er zit een patroon in de reviews. Nadat ik dreigde met intresten, advocaat en slechte review stond het na 1 week op mijn rekening. Niet serieus.
Moet normaal op 1 augustus me extralegaal pensioen uitgekeerd krijgen, vandaag 22 okt nog niets gezien.
De leuze is hier, Veel beloven doet alla zotten in vreugde leven, hier mijn verhaal.
In juli vertelde mijn werkgeven de Athora mij zou contacteren, einde augustus zelf moeten bellen, veel excuses verlofperiode etc., maar Mr maak u geen zorgen we gaan intresten betalen, (ben eens benieuwd) Enfin, er is een verschil in bedrag tussen de vroegere Generalie en Athora, heb daar uitleg over gevraagd maar nooit gekregen, Ook aan mijn werkgever gevraagd maar die geeft ook geen antw, is waarschijnlijk omdat ik de laatste 2 jaar voor mijn 65 st in 4/5 gewerkt hebt, verschil 9K€ bruto, enfin uiteindelijk aanvaad, en na weken wachten hebben ze vandaag belooft te betalen, ben eens benieuw.

Respuesta de Athora Belgium SA/nv
Communicatie is een nul. Duurt maanden voor je antwoord krijgt. Uitbetaling van een levensverzekering loopt gewoon in het honderd. Eerst vragen zeidentiteitskaarten op en erfopvolging. Als je dat binnen stuurt, krijg je 2 maand later antwoord dat er een copie van de identiteitskaarten moet binnen gestuurd worden. Een mail forwarden waar alle documenten al inzitten is voldoende. 2 maand later de vraag om bankrekening omdat ze willen overgaan tot betaling. Een copie van de bank van mn bankrekening doorgestuurd, is na 2 maand een brief dat dit een rechtstreekse mail van de bank moet zijn en geen officieel bankdocument dat door de erfgenaam word aangeleverd. Dus mn bank doet het nodige. 2 maand later een brief dat 1 van de kinderen zijn "fiscaal identificatienummer" moet doorgeven omdat die in Spanje gewoond heeft.
Telkens krijg ik na 2 maand een brief om het volgende bewijs te leveren zodat ze kunnen over gaan tot uitbetaling. Na het binnen sturen van de telkens gevraagde documenten duurt het 2 maand voordat er antwoord is. WAAROM DIURT DIT ZOLANG? Zou Athora bijna failliet zijn? Waar moet ik dan zijn voor mijn centen?

Respuesta de Athora Belgium SA/nv
Geen deftige communicatie enkel automatische e-mails.. ik wacht al 2 maand op een antwoord of storting..
24/4 klacht verstuurd zoals aangeraden
30/4 documenten ter invulling gekregen per post (nee niet aangetekend)
vandaag per mail hen gestuurd (vond ik toch veiliger)
en uitbetaling... (in afwachting)
26/4 antwoord Athora: ....Zij trachten binnen 2 weken een antwoord te bezorgen en uiterlijk binnen 30 dagen. Dit zijn maximumtermijnen,
ahum.. 't zal dan toch 3 maand duren zoals bij de anderen?

Respuesta de Athora Belgium SA/nv
Liquidation de mon assurance pension rapide et sans souci satisfaite

Respuesta de Athora Belgium SA/nv
Ik heb deze via J. Van Breda leren kennen en spijt dat ik heb. Het was een overname van cepa de haven van een gewaarborgd maandinkomensgarantie. Dit zou normaal hetzelfde zijn en zouden dit dus individueel kunnen verder zetten via athora. Het is totaal niet dezelfde soort van verzekering want blijkbaar staat op de rekening dat het een invaliditeitsverzekering is en totaal niet dezelfde voorwaarde heeft zoals voorheen bij J. Van Breda. Ik voel mij opgelicht en probeer dit al op te zeggen sinds juni dit jaar. Alle mogelijke contacten geprobeerd. 1 x telefonisch contact en zeiden ze mail sturen alles erin zetten en opzeggen, ook meldden dat je openstaande bedragen niet meer wenst te betalen en dat ze deze moeten liquideren. Deze raad opgevolgd zelfs 2 x een aangetekend schrijven gedaan. Zoals gewoonlijk standaard vraag ontvangen word binnen een aantal dagen behandeld. Maar minder is waar. Dus nu heb ik geprobeerd via hun klachten mail en is precies geen standaard mail antwoord. Hopelijk kan dit nu eens eindelijk in orde gebracht worden en wel degelijk stop gezet worden.
Ik wacht al meer dan 6 maanden op de uitbetaling van mijn pensioenspaarrekening. Noch de servicedesk noch mijn dossierbeheerder reageren op mijn mails.
Hoe dit bedrijf met zijn klanten omgaat, is totaal onverantwoord !!

Respuesta de Athora Belgium SA/nv
Wat een prutsbedrijf, ze antwoorden niet op e-mails kunnen u niet helpen over de telefoon. Het gaat hier over een gewaarborgd inkomen dat ze van Cepa haven van Antwerpen over genomen hebben. Ik raad deze firma niemand aan.

Respuesta de Athora Belgium SA/nv
Ik heb nu voor twee jaar op rij een ingebrekestelling ontvangen zonder daarvoor ook maar enig bericht van een rekening te ontvangen.. Customer service reageert nergens op

Respuesta de Athora Belgium SA/nv
Als je moet betalen staan ze rap aan u deur maar als ze u moeten helpen een uitkering terug te krijgen dan duurt het toch wel lang hoor

Respuesta de Athora Belgium SA/nv
Le contrat d'assurance pension de mon épouse est arrivé à échéance le 1er mars et ATHORA dispose de TOUS les documents utiles (attestation employeur, banque, etc) depuis le 14 janvier.
Aucune réaction malgré nos rappels... et évidemment aucun payment.
Et personne n'est joignable par téléphone non plus.
Comble d'ironie et de mauvaise foi: la réponse d'Athora à la présente évaluation justifie son retard par l'absence de renvoi d'une quittance qu'elle ne nous envoyé qu'hier avec presque trois mois de retard. A noter en plus que ni le loi ni le contrat( ne prévoie l'obligation de signer une quittance avant d'être payé.
Au-delà de la limite de l'escroquerie ?

Respuesta de Athora Belgium SA/nv
Más información sobre otros tipos de reseñas.