Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aktuálně jeden z nejlepších hostingů v Čechách a mohu pouze doporučit. > Podpora je rychlá, ochotná. Stačilo podrobně popsat problém a vždy ho vyřešili. > Konektivita je absolutně nejlepší ze vš... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Profesionálny hosting, rýchla podpora ,dobré ceny , ochotný A-team, veľmi dobré zabezpečenie. Tento hosting je vhodný pre začínajúce projekty ale aj pre väčšie servery. Dobré urobená web stránka... Ver más

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

prostě 5/5

super ceny, super výkon, super sít kde máte dokonce ping 2-15ms z super ddos ochranou (naše komunita je pod atropol sítí přes rok a žádné problémy)

11 de julio de 2025

Naprosto nemožný support

Naprosto nemožný support, majitel nemá ponětí co dělá, vždy když se vyskytne problém smaže vám polovinu serveru a říká že to je tím. Naposledy když měl na nodě nedostatek místa a nešel mi kvůli toho spustit server řekl mi že ho to nezajímá a že ho s tím nemám otravovat. Rozhodně bych tento hosting nedoporučil, nejen že mají velice špatný přístup ke klientům ale jsou také velice předraženi!

2 de junio de 2025

Výborné služby

Aktuálně jeden z nejlepších hostingů v Čechách a mohu pouze doporučit.
> Konektivita je absolutně nejlepší ze všech hostingů co jsem měl možnost vyzkoušet.
> Hosting dobře komunikuje se zákazníky a poskytuje důležité informace včas.
> Rozumné ceny a výhody.
> Byli mi schopní zřídit server na hru, která není v jejich nabídce.

12 de junio de 2024

Fakt dobrý Hosting

Fakt dobrý Hosting, mal som tu pár serverov a som fakt veľmi spokojný, plánujem dať na tento hosting môj projekt ReflixGames, tento hosting odporúčam každému čo chce si založiť nejaký server.
+ Dobrý výkon
+ Dobrá a rýchla podpora
+ Dobrý majiteľ
+ Super prehľadný a jednoduchý panel
+ Super ceny
+ AntiDDOS ochrana

17 de junio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skvělý hosting s ochotnou podporou.

Mám u Atropolu hostovaný dedikovaný server a musím říct, že Anti-DDoS a bot ochrana je na velmi vysoké úrovni, podpora je skvělá a během pár minut vždy odpoví na každý dotaz, pomohou vám dokonce i s věcmi, které s hostingem nesouvisí, mně např. zprovoznili a nainstalovali Pterodactyl panel, nakonec chci i poukázat na jejich dosti levné služby.

Závěr: Hosting je velmi kvalitní a podpora ochotná, rozhodně doporučuji.

16 de junio de 2023

Hosting Recenze

Hosting je je velmi kvalitní a spolehlivý.
Pokud nastal nějaký problém nebo jsme si nevěděli s něčím rady, tak jsme se obrátili na support který, do 2 minut odpověděl a následně nám pomohl s problémem. Hosting, používáme už skoro 3 měsíce a jsme zatím velmi spokojení.

13 de junio de 2023

Dobrý den,

Děkujeme vám za vaši pozitivní zpětnou vazbu ohledně našeho hostingového servisu. Jsme potěšeni, že jste s našimi službami spokojeni a že jsme vám dokázali poskytnout kvalitní podporu.

Vážíme si vašeho ocenění naší rychlé a efektivní zákaznické podpory. Snažíme se zajistit, aby naše zákazníky byli vždy spokojeni a měli k dispozici pomoc, když ji potřebují. Vaše slova nám dodávají sebedůvěru a potvrzují, že jsme na správné cestě.

Rádi slyšíme, že naše služby splňují vaše očekávání již téměř tři měsíce. Cílem našeho týmu je poskytovat spolehlivý a kvalitní hostingový servis s vysokou dostupností. Jsme rádi, že se nám daří naplnit tyto cíle a že přispíváme k vaší spokojenosti.

Pokud budete mít v budoucnu nějaké dotazy nebo požadavky, neváhejte se na nás obrátit. Rádi vám opět poskytneme naši nejlepší podporu.

Děkujeme vám za vaši důvěru a že jste si vybrali naše služby.

S přátelským pozdravem,

worst hosting

it's the worst hosting I've ever had the pleasure of playing on problems and stupid excuses from the hosting
definitely do not recommend

3 de diciembre de 2022

Dobrý den,

Děkujeme za váš názor. Je nám líto, že jste měl negativní zkušenost s naším hostingem. Rádi bychom vám pomohli vyřešit vaše problémy, ale z vaší recenze je těžké pochopit konkrétní problémy, se kterými jste se setkal. Prosíme vás, abyste nás kontaktovat a sdělili nám více informací, abychom mohli situaci vyřešit. Vaše spokojenost je pro nás důležitá. Děkujeme za pochopení.

S pozdravem,

Ako povedal môj developer:

Ako povedal môj developer: Hosting síce skúsený ale pokym u nich nehostuješ známejší server si pre nich nikto a nepomôžu ti z ničím a + budú hovoriť že je všetko tvoja chyba.

19 de mayo de 2023

Dobrý den,

děkujeme, že jste vyjádřil svůj názor. Oceňujeme, že jste se s námi podělil o své zkušenosti.

Rádi bychom se na Vaši zpětnou vazbu podrobněji zaměřili, abychom lépe pochopili situaci. Je pro nás důležité poskytovat kvalitní a profesionální podporu všem našim zákazníkům, bez ohledu na to, zda jsou známí naším serverem nebo nikoli.

Rád bych to konstruoval na tom, že většina začínajících serverů si myslí, že hosting jim snad pomůže server nastavit.. My nejsme Váš team projektu tudíž bych se v první řadě zaměřil na vašeho developera který nebyl schopný v Pterodactyl systému dát dohromady jediný script Fivem + dle vašeho jména systému vidím, že 80% scriptů co jste v serveru měli byli leaknuté.

Těšíme se na příležitost vyřešit váš problém a znovu získat vaši důvěru.

S pozdravem,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeden z nejlepších herních hostingů v CZ/SK

Co bych o tomto hostingu řekl? No v rámci CZ/SK je to jeden z nejlepších hostingů. Podpora je báječná (odpovídá do pár minut i dokonce mimo jejich dobu), nabízející služby, které ostatní nenabízí a díky svých zkušeností (3 roky, původní Atropol, pak soukormý IpWare a teď znovu Atropol) vám na 80% poradí. Teď má teda své mouchy, protože majitel se rozhodl tento hosting otevřít pro veřejnost, což znamenalo nabídnout hodně služeb a předělat stávající infrastrukturu, tak jsou semtam výpadky. Proto v současné době uděluji 88%, ale jak se opraví veškeré chyby tak bych bezproblému dal 95% a možná i těch 100%. Zde je fakt zákazník na prvním místě

5 de abril de 2023

Děkujeme za recenzi.
- Vedení Atropol

Best Hosting

Všechny ty špatné recenze jsou pouze fake! U hostingu jsem už dlouhou dobu ( i předtím když ještě byl pod jiným jménem ) a nikdy jsem neměl žádný problém, vždy pomohli když bylo něco potřeba a ceny jsou také velice dobré. Z mé zkušenosti nemůžu nic jiného než doporučit!

14 de abril de 2023

Děkujeme za recenzi.
- Vedení Atropol

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.