Får man en bra chef är Attendo super! Generösa julklappar!! Inget snålt där inte! Man blev bortskämd:) vi hade chefer som jobbade med oss och har man ett sånt team är det 10 poäng av 10👍
Får man en bra chef är Attendo super
Attendo Mejerigatan
Om du vill jobba här så måste du vara beredd på att GC är skitsnackare, kalla och bryr sig inte om dig eller ditt välmående. Dom hittar fel i folk istället för sig själva ibnl gahbas hela högen, vidrigt ställe inget är rätt (attendo Mejerigatan) hela ledningen är 💩 och dom lär ingen något och skyller allt på varandra istället för o ta ansvar. Och utnyttjar timvikarier mycket.
Demensboendet attendo Vårdbo i…
Demensboendet attendo Vårdbo i Vallentuna. Vår mor får bra hjälp att gå på toaletten och bra mat. Men sjuksköterska, läkare och ledning på boendet är under all kritik. De vägrar lämna ut medicinlistor och journaler till patienten och anhöriga. Även ledningen deltar aktivt att undanhålla dessa. Det gör oss anhöriga rädda eftersom vår mor har haft en stroke och har hjärtflimmer, och vi inte får veta om hon får rätt dosering av waran eller om de ens tar prover på henne. Det farliga är att ledningen aktivt medverkar i att dölja medicinlistor och journaler för både patienten och anhöriga. Vi har därför gjort en anmälan till både IVO och Patientnämnden
Viss personal helt ok resten not
Viss personal helt ok resten not. En anhörig vistades där i ca 6 mån men fick sedan flytta. Personal som satt och tittade i sina mobiler, de struntade i de boende. Det var vanvård. En enhetschef som svassade runt och inte tålde kritik. Jag avråder alla att ens fundera på att ha era anhöriga där. Detta var Attendo Mejerigatan om någon undrar
Falun
The worst place is in Falun where the unit manager terrorizes staff and threatens to report their children for harassment and makes personal attacks and controls the entire operation like a dictator and many have suicidal thoughts after being depressed and told how worthless they are. What are Attendo and the union doing, not a damn thing.
Har funderat mycket sen länge men det…
Har funderat mycket sen länge men det händer så ofta nu, så att man måste säga något… Det säger mycket om företaget hur deras anställda kör bilen runt så fort i tätbebyggda områden! jag ser de nästan varje dag (mest på kvällen) ibland respekterar de inte ens övergångsstället när man går, även när det finns barn eller folk som går med hundar i området de verkar ha alltid mycket bråttom, det är bara kolla hur deras bilar (VW polo och Toyota yaris) ser ut då fattar man att de kan inte köra som folk.
Tak til Attendo Lærkevej 11
Tak til Attendo Lærkevej 11 Frederikssund for den pleje og omsorg der mødte min mor i hendes sidste tid og hjem.
Langt de fleste personaler gjorde alt de kunne, også på pressede dage ( For det perfekte plejehjem findes ikke i dagens Danmark ) Som pårørende er der altid blevet lyttet til mig både af personale, ledelse og administration.
Der er plads til forbedringer men ved der er ønske om og arbejdes på netop det.
Du har selv et ansvar, hvis muligt, at hjælpe den du holder af som skal bo i sit sidste hjem, sådan er det også i dagens Danmark. Venlig hilsen Mariann Hansen ( datter til nu afdød beboer )
Jeg vil aldrig selv bo der eller mine…
Jeg vil aldrig selv bo der eller mine forældre skulle bo der når de når de rammer den aldre skal på plejehjem, Afdeling Helsingør Esrumvej 145, 3000 Helsingør, er der kun vikar og personale har ikke tid til at give borger den service som de har krav på og personale lyver om de har været forbi borger, og tale for borger vejen som er fuld med løgn. men det passer ikke. Nok værste plejehjem jeg har besøge i Danmark.
Hur kan ett företag som Attendo ens…
Hur kan ett företag som Attendo ens tillåtas bedriva verksamhet i det här landet? Det är en skam. De skor sig på våra äldre – pensionärer som en gång byggde upp Sverige – medan våra politiker blundar, skrattar och åt de dumma Svenskarna, som går med på allt.
Privatisera sjukvård och äldreomsorg, det kommer bli bättre. Verkligheten? Totalt haveri. Fullständigt kaos. Från Socialdemokrater till Moderater – ingen går fri. Alla partier bär skuld. De göder vinstdrivna företag med våra skattemedel och lämnar våra äldre att lida i ensamhet.
Bemanningen inom hemtjänsten är ofta bedrövlig. Personal som saknar både utbildning, språkförmåga och i många fall, grundläggande medmänsklighet. När människor inte kan kommunicera med de äldre, visar likgiltighet eller till och med stjäl – då är det inte bara ovärdigt, det är direkt farligt. Vi har ju sett på sistone hur stackars äldre kvinnor blir våldtagna av deras anställda. Har de absolut ingen bakgrundskontroll, tar de in vem somhelst kan man ju fråga sig.
Min egen mor får besök av hemtjänstpersonal som är betalda för en timmes omsorg – men lämnar efter fem minuter. Otrevliga, stressade, ibland hånfulla. Mediciner och värdesaker har försvunnit. Och vad gör Attendo? De drar in hemsjukvård och medicinering – alltså straffas min hjälplösa mor, medan personalens beteende tolereras eller ursäktas.
Detta är inte enstaka misstag – det är systemfel. Ett sjukligt system där vinst går före värdighet. Och våra politiker? De tiger. De gömmer sig bakom utredningar och låtsas vara maktlösa.
Men vi måste ställa oss den obehagliga frågan:
Är detta verkligen den välfärd vi vill möta när vi själva blir gamla?
För den dagen kommer. För oss alla. Och om vi tillåter detta att fortsätta, då bygger vi ett samhälle där ingen längre vill bli gammal.
Skam över Attendo. Skam över varje politiker som tillåter detta vansinne att fortgå.
Det är dags att vi säger ifrån – högt, tydligt och tillsammans.
Det värsta enhets chef som jag har…
Det värsta enhets chef som jag har någonsin haft är jenny vestlund i området 2 i Västerås! hon behdlade alla olika och var inte så seriös när det handlade om löneförhöjning, tillsvidareanställning, semester..m.m!!!
hon var så från första dagen jag började jobba tills sista dag jag slutade!
Jag rekommenderar ingen att jobba där!
Varning för Attendo Hemtjänst Norrmalm/City Stockholm
Fullkomlig katastrof. Jag ger helhjärtat beröm när det är befogat. Därför kan jag ge kritik när det verkligen behövs. Ledningen hörsammar inte relevant kritik. De visar att viljan att bli bättre inte finns.
Mitt råd är att ni väljer en annan hemtjänst.
Jag är nära anhörig.
Blodsugare
Blodsugare
När staten släppte in privata i välfärden släppte de in räven i hönsgården
Kapitalet vinner alltid om man blandar offentligt och orivat
Har en anhörig på Attendo boende-dyrare, mindre personal, mycket medicinering, catering mat
Har tagit bort städning och lagt på personal som uteslutande är nyalända och troligen inte med facket och inte ställer krav på arbetsgivaren men som dock gör ett gott jobb efter förutsättningarna
De svagaste grupperna förtjänar bättre , den omvårdnad som krävs till den kostnad det innebär
Vinstdrivande företag har en annan agenda med maximal vinst till aktieägarna
Lägg ner skiten
Vård omsorg skola i offentlig regi
Korrupt företag
MARDRÖM
Värdens mardröm, ingen moral eller respekt. Denna plats säger emot alla mänskliga lagar :(
Ett ord: Nej
Skulle inte rekommendera någon att ha att göra med Attendo vare sig som kund, anställd eller annat. Oprofessionellt företag på alla plan. Särskilt skrämmande är att företaget inriktar sig på tjänster för människor som dessutom ofta är utsatta/i beroendeställning, vilket är en målgrupp som de definitivt inte borde ha att göra med.
De få som faktiskt har gott att säga om Attendo uttalar sig då om enskilda specifika medarbetare som trots sin bristande arbetsgivare utför sitt jobb på ett bra sätt. Det är i dessa fall alltså inte Attendos förtjänst utan att de på något mirakulöst sätt lyckats anställa människor med hjärtat på det rätta stället, med arbetsmoral och etik - något de själva som företag saknar.
Ser ni detta namn spring!
En mardröm på Attendo Fiskebäck – En skrämmande upplevelse
Jag kan verkligen inte rekommendera Attendo Fiskebäck. Min tid där var en riktig mardröm. Personalen var ofta elak och respektlös, jag fick bara jobba och jobba och jobba. en obehaglig och skrämmande miljö. Jag kände mig orolig hela tiden. Det kändes som om de inte alls brydde sig om brukare och utnyttjar oss praktikanter.
Snälla spring så fort ni ser detta namn.
Skulle aldrig rekomendera Attendo till…
Skulle aldrig rekomendera Attendo till någon. En oseriösare arbetsgivare får man leta efter.
Oprofessionellt bemötande vid intervju
Jag vill som fysioterapeutstudent dela med mig av min upplevelse av en intervju hos Attendo i Sollentuna.
Jag hade bokat en intervju med en specifik person men blev tyvärr lite försenad. Jag ringde för att meddela detta, men när jag kom fram var dörren stängd och ingen svarade när jag försökte ringa igen. När jag knackade på möttes jag av en annan person än den jag hade bokat mötet med. Han informerade kort att de hade ett pågående möte, gav mig en blankett att fylla i och gick sedan tillbaka till mötet utan någon vidare förklaring.
Efter att jag fyllt i blanketten kom ingen tillbaka för att följa upp. Jag fick be en annan person att meddela att jag var klar, men mannen som tidigare hade mött mig tittade bara på mig genom fönstret och fortsatte sitt möte utan att ge något besked.
Detta är ett respektlöst och oprofessionellt sätt att hantera en bokad intervju. Om en organisation ställer höga krav på sin personal bör de själva leva upp till dessa. Att genomföra en intervju med någon som har bristande språkkunskaper och inte kan förklara något ordentligt är oacceptabelt. Dessutom är det anmärkningsvärt att ha ett möte samtidigt som en intervju är inbokad.
Jag hade förväntat mig en seriös rekryteringsprocess, men detta var rent slöseri med min tid. Jag kommer att dela min upplevelse vidare så att andra får en inblick i hur Attendo Sollentuna hanterar sina rekryteringar.
Ett sådant bemötande speglar även hur verksamheten bedrivs och påverkar i sin tur kvaliteten på omvårdnaden av äldre personer.
Matleveranser till brukare i Upplands…
Matleveranser till brukare i Upplands Väsby uteblev flera dagar mellan nyår och trettondagen. Ingen ansvarig fanns tillgänglig för att åtgärda felet. Personalen fick skäll och fick åtgärda det bäst de kunde. Som de vänliga människor de är lyssnande de snällt men kunde inget göra. Skandal!!!!!
Más información sobre otros tipos de reseñas.