Jeg har handlet hos Henrik fra Audiophile hvor han kom med forslag til at opgradere mit system ved at lave ændringer til strømmen i mit hus og diverse kabel løsninger i mit anlæg. Jeg havde ikke t... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi ønskede os noget helt sjældent med lille forventning om success. Var heldige at finde Henrik og Audiophile. Henrik modtog straks udfordringen og fulgte færten til han kunne opfylde vores ønske,... Ver más
Jeg købte et headset (final audio vr3000) i september sidste år, den ene side døde desværre, så jeg kontaktede Henrik @ Audiophile for at få headsettet repareret eller ombyttet. Det var intet proble... Ver más
Snakkede med Henrik fra Audiophile.dk om køb af et headset der er svær at få fingrene i. Aldrig har jeg snakket med en så venlig, proffesionel og entusiastisk person! Utrolig flink, og meget åbe... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Magen til professionalisme og service…
Magen til professionalisme og service skal der ledes langt efter. Alle gode anbefalinger herfra.
Exceptional Service ..... exceeding all expectations
Henrik modtog straks udfordringen og fulgte færten til han kunne opfylde vores ønske, helt perfekt !
Vi har modtaget ubeskrivelig venlighed og hjælpsomhed, som har gjort lykken for os.
We cannot recommend Henrik highly enough!
Gryphon enthusiasts Down Under
excellent service og kvalitet.
Henrik fra Audiophile, yder en excellent service og følger tingene til døren. Jeg har følt mig i gode professionelle hænder, og tryg, i mine handeler med Audiophile. Jeg vil helt sikkert vende tilbage næste gang jeg mangler HIFI.
Jeg vil på det varmeste anbefale Audiophile til andre.
En service udover det sædvanelige!!!
En service udover det sædvanelige!!!
Jeg valgte Audiophile.dk da de havde den bedste pris på REF LS50 META, og jeg vil vælge Audiophile.dk igen pga. servicen.
Når det kommer til servicen er Audiophile.dk uovertruffent. Aldrig har jeg oplevet en så hjælpsom, ærlig og kompetent rådgivende sælger.
Skud ud til Henrik, som virkelig ved hvad han taler om, og som bare er en kammerat.
Super god service.
Super god service.
Blev løbende holdt Up to date med leveringsdato.
Ordren var pakket godt og forsvarligt ind.
Det bestilte, en Shanling UP4 har pustet nyt liv i de gamle høretelefoner.
Kan varmt anbefale både forhandler og den lille kraftige hovedtelefonforstærker.
God vejledning og lækre produkter
God vejledning og lækre produkter. Er utrolig glad for de Meze 99 hovedtelefoner jeg købte sammen med en Lotoo Paw S1. Kan kun anbefale audiophile.dk.
Sjælden butik
Audiophile.dk er en hifi-forhandler, som man oplever alt for sjældent på disse breddegrader.
Audiophiles ejer, Henrik, er en hårdtarbejdende person med en lidenskab for god lyd, hvor kun det bedste er godt nok. Det afspejles i de mærker, som han har udvalgt til butikkens sortiment. Der er et godt udvalg både til head-fi og stereolyd, og som passer til forskellige tykkelser af pengepungen og forskellige lydidealer. Men man skal ikke forvente de samme low-fi eller mid-fi hyldevarer, som findes hos rigtig mange af de andre butikker i dette lille land.
Der hvor Audiophile.dk særligt skiller sig ud, er den opmærksomhed, der bliver givet kundens behov for at finde lige netop den rigtige løsning. Det kræver ofte meget tid og hårdt arbejde fra forhandleren at lytte til kunden og snakke sig frem til gode forslag til en løsning. Kunden derimod har ofte brug for at lytte sig frem og sammenligne forskellige alternativer i ro og mag. Måske lyder disse ting som en selvfølge når anlægget skal opgraderes eller fornyes, men det er det desværre så langt fra. Men det er netop lige det, som Audiophile.dk kan tilbyde. Her bliver der ikke konkurreret på at underbyde de andre forhandlere på pris, men der er fokuseret på, at kunden forlader butikken med den rigtige vare. Det er tydeligt, at Henriks fokus er at yde en service, hvor målet er, at kunden får den rette rådgivning og den nødvendige tid til at lytte på tingene sammen med sit eget udstyr hjemme hos sig selv. Dette for at sikre at kunden får en løsning, der giver tilfredshed LANGT efter, at pengene er lagt på bordet! Se, det er sjældent.
Super service med unik mulighed for at prøve hjemme inden køb
Har handlet med Henrik og Audiophile flere gange super service og udstyr, hvor der altid er mulighed for at låne og teste udstyret hjemme inden køb. I denne omgang har jeg haft et udvalg af in ear hørertelefoner på prøve hjemme. Dette gav en unik mulighed for stille og roligt at vælge det sæt der passer mig bedst.
Stort udvalg af de bedste brands…
Stort udvalg af de bedste brands indenfor headfi som er min personlige interesse indenfor lyd.
mulighed for at prøvelytte udstyr og få vejledning er et kæmpe plus, man kan tydelig mærke Henrik er meget passioneret omkring lyd og de produkter der er i sortiment.
Efter flere timers lytteri i showroom endte jeg med en online bestilling senere på et par fantastiske Hifiman høretelefoner.
Fantastisk service
Har handlet med audiophile flere gange og gør det også gerne igen. Servicen er intet mindre end fremragende. Muligheden for at låne udstyr og prøve det derhjemme, er en stor hjælp i jagten på det rigtige udstyr.
Samtidig er der også en forståelse for, at det tager lidt tid at lytte sig frem til det man gerne vil have.
Audiophile.dk kan klart anbefales.
Her er fem stjerner ikke nok ******
Her er fem stjerner ikke nok ******
Jeg har handlet med Audiophile siden jeg for nogle år siden var så heldig at få lov at høre The Gryphon-udstyr på et HiFi-show - og har ikke handlet andre steder siden.
Hvorfor skulle jeg dog det? Hos Audiophile kan man altid få lov til at låne udstyret, så længe man vil. Når udstyret skal stilles op er der hjælp at hente og hvis noget går i stykker bliver det byttet eller fikset.
Servicen bliver IKKE bedre - og udstyret? Test det selv :-)
Bedre kundeservice findes ikke...
Altid parat til at hjælpe og ikke nødvendigvis med den dyreste løsning, sålænge kunden får det han/hun behøver.
Muligheden for at kunne teste dyrt audioudstyr i ens hjem er en "killer feature", så man sikre sig at det spiller sammen med resten af ens udstyr.
Deres udvalg er stort og indeholder både mange kendte high-end mærker, men også ukendte. For mit vedkommende har de ting jeg har købt ikke været noget jeg vidste eksisterede før de introducerede dem til mig.
Jeg vil til enhver tid anbefale audiophile.dk til alle hifi entusiaster.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.