2,8

Medio

Fraude Authentic Alps

Let op: scam!
Mooie website, erg professioneel. Zo ook de opgestelde documenten en de mails van Georges Deau.
Aanbetaling in 1x gedaan in december, met de afspraak dat hij twee weken van te voren contact zou opnemen voor de borg (1000 euro) en overige afspraken zou maken voor aankomst. Maar helaas (nog) niets van hem vernomen. Wel via deze website 2 slechte recensies gevonden en hem hier mee geconfronteerd. Maar geen reactie op gehad. Erg zuur een grote groep mensen gedupeerd. Hier wordt het vertrouwen in de mens wel erg mee geschaad.

11 de marzo de 2020

We booked an appartment in Megeve in…

We booked an appartment in Megeve in december. The night before we received an email saying that the property’s tourism license was withdrawn due to an “unpleasant event”.

Same history!

I will try to write a review about Authenticalps!

let's do it.

8 de enero de 2020

Fraudulent company!!

Fraudulent company!!

We booked an appartment in Morzine in january. The night before we received an email saying that the property’s tourism license was withdrawn due to an “unpleasant event”.

We paid 2600€, (1600€ rent and 1000€ deposit). We didnt receive our money back. It turns out that it is a fraud.

We have the feeling that this man “ Georges Deau” doesnt exist and we found out that he is renting fake appartements in many Alp villages.

We must avoid that other people also become victim from this organisation.

Also we understood that the website, authenticalps com/properties/chalet-loris-2/ is not reachable from french or swiss service.

5 de enero de 2020

¿Es ésta tu empresa?