Bedankt! Om een hulpmiddel te maken voor een klein moeilijk doelpubliek; of welke ervaring heeft u als ontwerper ?! Voorstel voor extra filter waardoor verruiming contactaantallen met dezelfde databas... Ver más
Ontzettend veel spawn accounts van vooral vrouwen. Veel missen echt daadwerkelijk communicatieve vaardigheden om een diepgaand gesprek te voeren. Als je dat wel helpt, waardeer die connectie dan ook.... Ver más
Nepprofielen worden niet verwijderd, alleen geblokkeerd. Amateuristische interface. Maar ook goedkoop (3,50/3mnd). Kijk er af en toe op.
Toen ik via de klassieke zoekmachines zag dat er een autisme datingsite bestaat, was ik in eerste instantie gematigd positief, dus toch maar een profiel aan maken. Dan geef je dus in wat je zoekt e... Ver más
AutismDate is a dating site/ app for everyone on the autism spectrum. Our unique VR environment allows you to interact with each other in an accessible way.
Diamant 19, 4337md, Middelburg, Holanda
Suele responder en menos de 24 horas
Vrij matige site. Bepaalde delen werken niet in Firefox. Maar het belangrijkste is dat er echt helemaal niemand op de site is, een dooie boel. De enige profielen die er in 3 maanden bij kwamen waren 2 nepprofielen (die werden wel binnen enkele dagen verwijderd). Alle profielen die er al op stonden waren in de meeste gevallen al in jaren niet bijgewerkt. Erg jammer dat je daar pas achter komt nadat je betaald hebt. Nou is 3,50 voor 3 maanden niet veel maar als er niets tegenover staat dan is het toch teveel. Wat mij betreft een afrader.

Respuesta de AutismDate.com