4,3

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

OVER THE TOP

Part Number PZ00211604 George was the best found my part which I ordered back in March offered me two options. Never heard of this before a salesperson actually wanting to handle the transaction and make me feel good about buying my part, I highly recommend you call Parts Zilla and ask for George He's the best.

4 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har lige bestilt en baglygte hos…

Jeg har lige bestilt en baglygte hos dem i går, de ringede så i dag og sagde at de kunne se på stelnummeret at det ikke var den jeg skulle bruge alligevel, dælme fin service når nu mine tekniske evner kan ligge på et meget lille sted :D

11 de enero de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har bestilt et kabel til bilradio via…

Har bestilt et kabel til bilradio via messenger, d 22/4 og overført det aftalte beløb, skriver til dem igen via messenger d 27/4 uden svar. Skriver så til dem via kontakt formularen på deres hjemmeside d 30/4, hvor jeg igen skal sende min adresse til dem og bliver lovet kablet bliver sendt. Jeg har stadig ikke modtaget noget kabel, eller hørt fra dem

6 de mayo de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen vare i 2½ måned....

Ingen vare i 2½ måned....
Jeg bestilte en opdatering til navigationen på min Mercedes d. 12 februar 2020 hos sælgeren via Messenger. Jeg fik en faktura og overførte kr. 1.000,00 til hans konto. På trods af utallige rykkere med lovninger om at det nok skal komme dukkede det op 2½ måned senere. I mellemtiden blev jeg lovet at jeg ville få mine penge retur hvilket ikke er sket endnu. Da jeg endelig pakker SD kortet ud kan jeg se at det er til en forkert navigation. Jeg skriver til dem at jeg vil have mine penge retur nu - men det sker nok ikke. Det skal siges....dette er den anden anmeldelse jeg laver på TrustPilot. Den første fik de bare slettet. Nu kopierer jeg denne - og hver gang de sletter den laver jeg bare en ny - jeg har tid nok.

29 de abril de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De er umulige at komme i kontakt med

De er umulige at komme i kontakt med! Jeg købte en skærm til min bil igennem dem. Efter 3 måneder med dårlige undskyldninger og ingen svar på beskeder, skriver jeg på en af deres facebook opslag at jeg stadigt mangler varen. Derfra gik der kun 2 dage også var den i postkassen.
Jeg skiller bilen ad og finder ud af at de har sendt et forkert ledningsnet med, på trods af jeg har sendt hele 3 billedet til firmaet af min eksisterende radio. Jeg skriver det til dem og han svare indenfor 1 times tid at det kan han godt se er forkert. Efter næste 2 måneder igen og utallige beskeder har jeg opgivet at få et nyt ledningsnet.
Har fundet ud af at de er det gamle "supernem" (søg på trustpilot) hvilket skriger af fup og dårlig service.

28 de abril de 2020

Fup!

Kæmpe fup firma! lad for guds skyld vær med at spilde jeres penge på en vare i aldrig modtager.
købte RCD330 radio men efter 1.5 måneder var der stadig ikke dukket noget op og underligt nok umulige at komme i kontakt med derefter.

6 de abril de 2020

Super godt oplevelse

Super godt oplevelse, gode produkter til billigere penge. Bestilte Apple CarPlay til min Audi A6 og dør lys, fungere helt perfekt

16 de noviembre de 2019

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.