Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super super service! Jeg havde fået anbefalet Autospa af Volkswagen i Birkerød, så forventningerne var da også at det ville være et godt sted. Det overgik dog forventningerne!!! Super sødt personal... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En fantastisk oplevelse hos Auto SPA Jeg er dybt imponeret over det håndværk, der leveres hos Auto SPA. Han er virkelig dygtig, kompetent og har masser af erfaring. Han er både imødekommende... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk udført arbejde. Bilen fremstår som ny, inden for den rengøringspakke som var bestilt. Man bliver taget glad imod, ventetiden kan evt bruges i venterummet, med Netflix på skærmen, så gå ti... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kørte ind med en bil der i den grad trængte til en kærlig hånd, fra tidligere ejers tid. Resultatet var over al forventning. Jeg kørte derfra med en rigtig dejlig oplevelse af god service... Ver más

Información sobre la empresa

1. Lavado de coches

Escrito por la empresa

Vores korte beskrivelse - energi, håndtering, passion og kærlighed. Der er meget i disse ord, og vi vil gøre vores bedste for at overføre det til dig og din bil! Hos Auto SPA kan du nemt få en daglig bilvask til din dejlige bil. I henhold til dine behov vil vi hos Auto SPA vaske bilen udvendige, indvendige, motor, alufælge, bunden m.m. Desuden er du godt betjent af flere Deluxe- tjenester fra os: Dampvask af bilens interiør, sæder og tæppevask, polering, voksning af din bil, coating som beskytter lakken, vinduespolering, rensning af lædersæder og andre dele. Fornyelse og imprægnering mv. Vi vil hos Auto SPA altid bestræbe os på at du får en rigtig god oplevelse og betjening - lad os puste nyt liv i din bil.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Super resultat hver gang

Super resultat hver gang. Som at få ny bil

15 de diciembre de 2020

Hej Ulrik

Tusind tak for en anmeldelsen!
Vi er super glad for at høre at du og din bil har haft en god oplevelse hos Auto-Spa. 🚘🧽 🪣

Vi ser frem til at se dig og din bil snarest

Bedste hilsner
Auto-Spa

SUPER JOB

Det er nu 3’ gang jeg har fået en bil ordnet hos Auto-Spa...Og 3’ gang med SUPER TILFREDSHED

Hej Jan,

Tak igen og igen, du er altid velkommen tilbage!

Min 12 år gamle Mercedes C blev som ny

Min 12 år gamle Mercedes C blev som ny, efter at Auto SPA rengjorde den udvendig og indvendig.

Respuesta de Auto SPA

Tak Ole, det er altid rart at læse tilfreds kundes anmeldelse!

Virkelig flot

Min bil var virkelig flot rengjort, og jeg kan absolut anbefale Auto Spa med 5 stjerner :-)

Kære Jane,

Vi sætter stor pris på din anmeldelse! Mange tak!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service, flinke medarbejdere og kørte derfra i flot ren og velduftende bil. Godt arbejde.

9 de septiembre de 2020

Hej Tina,

Tak for 5 stjerner!

Virkelig flot arbejde!

Virkelig flot arbejde, både udvendigt og indvendigt.
Kan helt klart anbefales.
Tak for en flot ren bil 👍😃

24 de agosto de 2020

Kære Ann,

Mange tak for at anbefale os! Vi sætter stor pris på det.

Meget flot arbejde

Meget flot arbejde. Sim at få en ny bil.

Hej Henrik,

Mange tak!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en superflot bil

Det var en superflot bil, jeg afhentede efter en behandling hos Auto SPA.
Både indvendig og udvendig var det hele tiptop rengjort, det lignede simpelthen en spritny bil - selvom den faktisk snart er 4 år gammel.
Jeg kan på det varmeste anbefale Auto SPA - servicemindede, flinke og kanon dygtige folk.

Kære Anette,

Stor tak for en så lang kommentar, vi er meget glade for, at du var tilfreds.

Ovenud tilfreds 😊

Ovenud tilfreds 😊
Det var som at få en ny bil efter denne grundige rengøring👍
Anbefaler til andre, det er helt sikkert!!!

Hej Bettina,

1000 tak for din positiv kommentar!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er meget tilfreds- min bil har aldrig…

Er meget tilfreds- min bil har aldrig været flottere. Har prøvet et andet sted hvor vinduerne næsten var endnu mere fedtet efter rengøringen - men her var de HELT rene. Jeg vil klart vælge Auto Spa næste gang 😁

Kære Camilla,

Mange tak for din kommentar. Vi forsøger altid også at fokusere på små detaljer for at få et sådant resultat.

Venlige og grundige mennesker

2. gang jeg bruger autospa Virum. Flot arbejde endnu engang!

Hej Daniel,

Tak for det og du er altid velkommen tilbage.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den flotteste Bilrengøring jeg…

Den flotteste Bilrengøring jeg nogensinde har købt mig til. God service - lidt kedelige ventefaciliteter. Men bilrengøringen PERFEKT.

Kære Jan,

Mange tak for din kommentar! Der er altid plads til forbedringer, så venteværelset er i vores radar.

Super fint arbejde

Super fint arbejde, til en rigtig fornuftig pris

Hej Tina,

Tak for din positiv evaluering!

Lækker ren bil

Lækker ren bil. Sød og professionel betjening, samt stor fleksibilitet ift. ombookning af tidsbestilling. Meget tilfreds.😀

12 de agosto de 2020

Hej Anna-Marie,

Tak for informativ kommentar og 5 stjerner!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.