Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk god kundeservice og virkelig serviceminded personale😃👍 Vil klart anbefale Dem fremadrettet til venner og familie😁 Fantastisk sød og serviceminded sælger, som har solgt mig verdens bedst... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har købt en ny bil gennem kia i nykøbing f. Vi har fået en fantastisk behandling og vejledning ved køb af vores nye bil. Godt gammeldags købmandskab, uden at være anmasende og pressende, men med... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi startede hos Rasmus, og noget senere sluttede vi hos Rasmus og købte en Kia Niro. Super god købsoplevelse med masser at tid til snak tilbud opfølgning og endelig købet. Selve afhentningen af bilen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kom 10 min før lukketid med en væmmelig lyd i min Kia Sportage Mødte en særdeles seviceminded sælger som var ene mand på posten. På en kort køretur gættede han på defekt i en styrekugle og fraråd... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de vehículos de motor

Escrito por la empresa

Autoriseret forhandler af Kia. Vi tilbyder service af alle bilmærker.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Sikke en dejlig oplevelse igen

Sikke en dejlig oplevelse igen
Havde min Rio til service, alt blev udført til ug med kryds og slange
Det var som at få en ny bil
Den fik også en gang undervognsbehandling som også var meget flot
Den dufter af ny bil
Som altid bliver man behandlet meget fint og med humor

10 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har haft en rigtig god oplevelse hos…

Vi har haft en rigtig god oplevelse hos Autocentro i Nykøbing F i forbindelse med køb af vores bil. Fra første kontakt med Helene blev vi mødt af venlighed, professionalisme og ærlig rådgivning.

Hele processen var gennemsigtig og tryg, og vi følte os godt vejledt hele vejen – både omkring bilen, prisen og papirarbejdet. Bilen levede fuldt op til det, vi var blevet lovet, og den var klargjort i flot stand ved afhentning.

Det er tydeligt, at de går op i både kvalitet og kundetilfredshed. Vi følte os hverken presset eller overset – tværtimod blev der taget sig god tid til at besvare vores spørgsmål.

Vi kan varmt anbefale Autocentro i Nykøbing F til andre, der leder efter en bilhandel, man kan have fuld tillid til. Tusind tak for en handel😉
Venlig hilsen Lisbeth og Bengt

3 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde problemer med min bil

Havde problemer med min bil. Have ikke bestilt en tid, men i Rødbyhavn var der ingen problemer med at komme til. Super service , dygtige personer og altid hjælpsom. De fik hurtigt lavet dytten. Kan kun anbefale dem

5 de enero de 2026

Den kundenære kundeservice hos AutoCentro

Det er ikke noget, de går og udbasunerer, det er ikke en del af deres markedsføringsstrategi og du hører dem ikke omtale det til hverdag. Kundeservice hos Autocentro udøves i praksis uden omsvøbe og uden store armbevægelser. Og det er den helt kundenære kundeservice, forstås. Kommer du ind med et akut problem, er der tilsyneladende intet andet vigtigere for Jimmy, Helene, Brian og resten af AutoCentros team, og du og dit problem er i fokus indtil, det er løst. De husker dit navn, din bil og din historik, og de agerer prompt, smilende og med en afmålt humoristisk tilgang. Jeg handlede en KIA Niro for 2-3 år siden og har løbende haft henvendt mig ved skranken. Nogle gange med et mindre, rent praktisk problem, nogle gange med et lidt større produktionsrelaterede problem. Hver gang gik jeg derfra tilfreds med den løsning, som var mulig at opnå, om det var et irriterende børnesygdomsproblem i en ny bilmodel, løst på Jimmys kontor, et lille praktisk problem, løst med et snuptag af Helene eller et fejl - 40 problem, løst med en skruetrækker på P-pladsen af Brian ("2 sekunder, jeg henter lige min jakke").
Det er kundeservice, som man husker og værdsætter - den kundenære kundeservice hos AutoCentro Nykøbing F. og Rødbyhavn.

17 de noviembre de 2025

Fantastisk løsningsorienteret service.

Fantastisk løsningsorienteret service.

Havde brug for akut batteriskifte på min bil. Batteriet valgte at dø mens jeg var på bilfrie på sydhavsøerne, og autocentro leverede kæk of hurtig service med et smil. Vi nåede knapt at inspicere de udstille biler før batteriet var skiftet.

5/5 klar anbefaling herfra.

24 de octubre de 2025

Autocentro Rødbyhavn.

Autocentro Rødbyhavn.
Super værksted, med super betjening og respekt for at man skal hurtigt videre igen.
Værkføreren Anders er bare kanon.

9 de septiembre de 2025

Autocentro Nykøbing F

Autocentro Nykøbing F. Kan anbefales på alle måder. Super god kundeservice, høj flexibilitet. Og ikke mindst, bliver vi altid taget godt imod i receptionen

13 de agosto de 2025

My purchase of an EV6 Demo

My purchase in October 2024 of an EV6 Demo was excellent. Rassmus was good to deal with and he gave me a fair trade for my 12 year old Caddy. All employees are very polite and friendly. My car was ready when promised and beautifully clean with a large red bow. I have recommended them to several people.
Yesterday I had my car in for its first service. I had to cancel another appointment to make the agreed time, but arrived early, but my car sat well beyond the agreed start time and was not ready when it was supposed to be finish, however the mechanic had time to take his lunch break before he would finish the job. I needed my car to drive my wife to a medical appointment, but had to wait for him to finish his lunch. I am not confident the work was done as promised, but have no way of checking .
To be fair, Brian recognised I was rather upset by the delay and gave me a small discount on the price.
I would give service 2-3 stars,

3 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Står ved aftalt pris på udskiftning af reservedel.

Havde aftalt tid og prisoverslag for rutinemæssigt skift af tandrem på en KIA picanto. Der tilstødte et problem under udskiftning, men den aftale pris blev respekteret uden tilløb til diskussion, til trods for at der gik ca 1,5 time udover hvad der var forventet på denne opgave.
Se, det er jo sådan en oplevelse der gør at man tør komme igen...!

23 de julio de 2025

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra!
Vi har købt en brugt EV6 af Jimmy, og har ikke fået andet end en fantastisk service. Vi glemte oven i købet en telefon i bilen, hvorefter Jimmy kørte den hjem til os en lørdag aften. 100% mere service end man havde kunne forvente.
Alt der blev aftalt er overholdt, alle vi har været i forbindelse med har været flinke, søde og reelle.
Så, overvejer du at handle her, så gør det endelig! Det er ikke den sidste bil vi køber af Jimmy.

20 de junio de 2025

Great service

Our car broke down near Nykøbing-Falster. Autocentro had a full calender, buy still repaired our brakes the same day. They even did it during morning hours, saving our day. Nice people and a job well done at a fair price. I would award 6 stars if I could.

15 de julio de 2025

5 stjerner! ⭐️

Brian er bare genial! Altid venlig og imødekommende. Fantastisk service. Prisoverslag på 3.000,-. Fik en regning på 2.800,- trods der var lavet en ekstra ting.
5 stjerner herfra. 🤩🤩🤩🤩🤩

8 de julio de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.