1. Espacio de trabajo compartido

Medio

2,9

Comprobamos las opiniones

They’re scammers

Trade with them at your risk they’re scammers !! I have removed my funds after contacting legal department in 7102.pl this is the list of the same scammers
x
Planet vnp
Autodile.com
Cardando trade
Do not fall victim !!!
There is no way to upload picture here I would have done that!!!

10 de enero de 2024

SCAM ALERT !!! Careful SCAM !!!!

Contract No. 60/08
That’s my contract number as per that company. I paid in full 88,000 euros. They gave me fake documents I would say and then they block my numbers when tried to chase them for the delivery. 88,000 euros paid and no car or even a reply from the company. Be careful folks they are scammers
I have all supporting documents. And sent all to trust pilot and review is verified.
All AUtodille numbers not replying to me.
I have sent many email also.
You are a fraud company

4 de octubre de 2023
Logotipo de autodille.com

Respuesta de autodille.com

The user who wrote this phony review has never interacted with our business and is working for a competitor to damage our brand. We appreciate our reputation and are prepared to give customers any information they require.