Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Profesionism,așa aș caracteriza această societate,începând de la verificarea compatibilității pieselor până la calitatea coletului și de ce nu chiar și livrarea a fost suficient de rapidă. Bravo vouă... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Am achiziționat de la aceasta firma 2 brate inferioare sunt foarte multumit de piese , raport calitate , pret foarte bun . Personalul este de foarte amabil .

Información sobre la empresa

1. Tienda de repuestos para automóviles

Escrito por la empresa

Autofixer.ro este unul dintre cele mai mari din țară – și unul dintre cele mai rapid dezvoltate – magazine online de piese auto pentru autoturisme, autoutilitare, mașini sport și de performanță și alte vehicule utilitare (autocare și autobuze, tractoare industriale și agricole, vehicule grele pe șenile și roți etc.). Oferim o gamă largă de piese auto, scule specializate, materiale consumabile și toate produsele conexe auto. Platforma noastră oferă un sistem convenabil de cumpărături online, care vă permite să găsiți și să cumpărați ușor și fără stres piesele și produsele de care aveți nevoie. Inima magazinului nostru este o echipă profesionistă de angajați, inclusiv Centrul nostru de Asistență Clienți – care vă stă la dispoziție, un grup de experți din industrie bine informați. Consilierii noștri experimentați vor fi bucuroși să răspundă la întrebările dumneavoastră despre selectarea pieselor potrivite, compatibilitatea cu vehiculul dumneavoastră, disponibilitatea produselor și orice alte probleme. Vă vor oferi asistență profesională în fiecare etapă a achizițiilor dumneavoastră și, dacă este necesar, vă vor ghida prin procesul de reclamație, returnare sau schimbare a produsului.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

before ordering i was skeptical because…

before ordering i was skeptical because I live in another country, I asked many questions about parts and especially parts set, but the seller assured me that the parts were of quality and the prices were real. thanks Autofixer ,I will order auto parts every time I need them

16 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Am achiziționat de la aceasta firma 2…

Personalul este de foarte amabil .

9 de abril de 2026

Bună ziua, Farcaș Marius,

Vă mulțumim mult pentru feedback-ul oferit! Ne bucurăm să știm că sunteți foarte mulțumit de calitatea brațelor inferioare achiziționate și de raportul calitate-preț. De asemenea, ne onorează cuvintele frumoase la adresa echipei noastre. Vă mai așteptăm cu drag!

Cele mai bune prețuri!!!

Am găsit tot ce aveam nevoie la prețuri wow!

14 de abril de 2026

Bună ziua, Ciprian,

Vă mulțumim pentru feedback-ul pozitiv! Ne bucurăm că ați găsit tot ce aveați nevoie la prețuri avantajoase. Vă mai așteptăm cu drag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Totul ok,piese de calitate la preț…

Totul ok,piese de calitate la preț foarte bun.Livrare ok.

8 de abril de 2026

Bună ziua, Cristian,

Vă mulțumim pentru recenzie. Ne bucurăm că piesele noastre de calitate și serviciul de livrare au fost pe măsura așteptărilor dumneavoastră.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Am comandat 2 etrieri frână vw touran…

Am comandat 2 etrieri frână vw touran 1.9 tdi 2005 ... raport calitate preț f. Bun

8 de abril de 2026

Bună ziua, Călin,

Vă mulțumim pentru încredere! Ne bucurăm că sunteți mulțumit de raportul calitate-preț pentru etrierii de frână comandați pentru VW Touran. Drumuri bune!

Super ,fast delivery !!

Super ,fast delivery !!
Great prices!!

15 de abril de 2026

Hello,

Thank you for your feedback! We are thrilled to hear that you enjoyed our fast delivery and competitive prices. We hope to see you again soon at Autofixer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Am primit piesa potrivita.

15 de abril de 2026

Bună ziua, Tibi,

Vă mulțumim pentru recenzie. Ne bucurăm că piesa primită a fost cea potrivită și că sunteți mulțumit de achiziție. Vă mai așteptăm cu drag!

Retur rapid pentru piese

Retur rapid pentru piese, iar banii ii primești în cont fara probleme.
Comunicarea cu clientul este ceea ce m-a impresionat.
Cei mai tari!

23 de marzo de 2026

Bună ziua, Roxana,

Vă mulțumim pentru feedback. Ne bucurăm că procesul de retur a fost rapid și că ați fost mulțumită de comunicarea cu echipa noastră. Apreciem încrederea acordată.

Profesionism

Bravo vouă!

3 de abril de 2026

Bună ziua,

Vă mulțumim pentru feedback-ul pozitiv. Ne bucurăm că serviciile noastre, de la verificarea compatibilității până la livrare, au fost pe măsura așteptărilor dumneavoastră.

Vă așteptăm cu drag la următoarele comenzi.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Probleme anulare comanda

Am anulat comanda ziua urmatoare dupa ce a fost plasata, inainte sa fie predata curierului. Nu mi-a raspuns nimeni la mail, iar cand am sunat mi s-a raspuns in poloneza si mi s-a spus ca in engleza pot comunica doar pe mail. In cele din urma mi s-a raspuns la mail abia dupa ce a fost deja predata curierului comanda.

Bună ziua,

Ne pare rău să auzim despre experiența dumneavoastră neplăcută legată de anularea comenzii și dificultățile de comunicare. Înțelegem frustrarea cauzată de faptul că pachetul a fost expediat în ciuda solicitării dumneavoastră și de bariera lingvistică întâmpinată.

Dorim să vă informăm că, în perioadele cu volum mare de procesare, sincronizarea între departamentul de suport și cel de logistică poate prezenta întârzieri, ceea ce duce la expedierea automată a coletelor deja pregătite.

Vă invităm să contactați din nou serviciul nostru de asistență prin e-mail pentru a primi instrucțiunile necesare privind procedura de retur sau refuz al coletului, conform politicilor noastre.

Product like în descriptionExcelent

Product like în description. Fast delivery.

9 de abril de 2026

Salut Stefan Anghel,

Vă mulțumim pentru feedback! Ne bucurăm că produsul este conform descrierii și că livrarea a fost rapidă. Ne străduim să oferim întotdeauna informații corecte și servicii eficiente.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Comanda a venit repede. Colaborare foarte buna.

Comanda a venit repede. Piesele conform aplicației Brembo originale. Au fost montate și se potrivesc perfect. Dacă este necesar revin!

7 de abril de 2026

Salut Razvan Tudor,

Vă mulțumim pentru încredere și pentru cuvintele frumoase! Ne bucurăm să aflăm că piesele originale Brembo s-au potrivit perfect și că sunteți mulțumit de colaborarea cu noi.

Vă stăm la dispoziție oricând veți mai avea nevoie de piese de calitate. Drum bun!

foarte seriosi

foarte seriosi.dureaza putin mai mult livrarea dar am primit ce am comandat

20 de marzo de 2026

Salut Robert Arva,

Vă mulțumim pentru feedback-ul pozitiv și pentru încredere! Ne bucurăm că ați primit exact ceea ce ați comandat și că ne considerați o echipă serioasă. În ceea ce privește timpul de livrare, monitorizăm constant acest proces împreună cu partenerii noștri logistici pentru a asigura o experiență cât mai bună.

Fast delivery

Fast delivery, original product

27 de marzo de 2026

Hi,

Thank you for your feedback! We are glad to hear that you are satisfied with the fast delivery and the quality of the original product. Providing genuine parts and efficient shipping is a priority for us.

We look forward to seeing you again!

Buy without problems

I bought a clutch kit from them and it was perfect, it fit and most importantly it was at an excellent price. Thank you, I will order again

24 de marzo de 2026

Hi there,

Thank you for your positive feedback! We are glad to hear that the clutch kit was a perfect fit for your vehicle and that you are satisfied with the price. It is great to know your purchase went smoothly.

We look forward to seeing you again!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Totul a fost ok am făcut economie 1000…

Totul a fost ok am făcut economie 1000 de lei!

Salut lucian doltu,

Vă mulțumim pentru feedback-ul pozitiv! Ne bucurăm să aflăm că totul a fost în regulă și că ați reușit să faceți o economie atât de importantă la achiziția dumneavoastră.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sunt foarte multumit de promptitudinea…

Sunt foarte multumit de promptitudinea angajaților și de calitatea produselor, vă mulțumesc.

6 de abril de 2026

Salut Mirel Iordanoaia,

Ne bucurăm nespus să aflăm că ești foarte mulțumit de promptitudinea echipei noastre și de calitatea produselor primite. Obiectivul nostru principal este să oferim servicii rapide și piese de încredere pentru fiecare client în parte.

Îți mulțumim pentru încredere și te așteptăm cu drag înapoi pe Autofixer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

good price and perfect product

Hi mihaly ambrus,

Thank you for your feedback! We are delighted to hear that you are satisfied with both the price and the quality of the product. Providing the best value for our customers is our top priority at Autofixer.

We hope to see you again soon!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Calitate raport preț fata de alte saituri

Calitatea pieselor sunt foarte bune raport preț alte saituri

4 de abril de 2026

Salut Silviu Ciobanu,

Ne bucurăm să auzim că ești mulțumit de raportul calitate-preț al pieselor noastre în comparație cu alte site-uri. Ne străduim constant să oferim clienților noștri cea mai bună valoare și piese de încredere pentru vehiculele lor.

Sperăm să te revedem curând pe Autofixer!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.