Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Autoglow yder uden tvivl den bedste service! De sender varerne med det samme, bestil i dag og modtag i morgen. De er hurtige til at hjælpe uanset, hvilke spørgsmål man har til diverse produkter. Kan... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gutterne hos Autoglow, ved hvad de snakker om. Man kan se hvor meget de ligger i at vælge de helt rigtige produkter at sætte på hylderne, ved at der ikke bare er smidt en masse på shoppen. Udva... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

KÆMPE ANBEFALING!!🤩 Bestilte natten til fredag hos autoglow, allerede fredag morgen var ordre pakket og klar til levering, lørdag morgen stod pakken hos pakkeshop til afhentning. Det er det man k... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hjælpsomme og meget professionelle. Det rigtige sted hvis du har har brug for vejledning eller har spørgsmål til pleje af din bil eller til deres produkter. De produkter jeg fik anbefalet har levet op... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de productos químicos para automóviles

Escrito por la empresa

Autoglow.dk er din danske webshop for bilpleje i høj kvalitet – både til private og professionelle. Vi tilbyder et bredt udvalg af bilplejeprodukter som autoshampoo, fælgrens, insektfjerner, interiørpleje og skylleforsegler, samt alt i bilplejetilbehør og mikrofiberklude.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

SUPER 💪

To brødre der vælger produkter med omhu og det mærker man selv når man står med det i hånden 👍🏻 super service når man ringer hvis man har et eller flere spørgsmål total hurtig levering stort ros herfra forsæt den gode stil kommer til at handle ved jeg mange gange 👍🏻😁

Hej Michael,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os, at du vil bruge lidt tid på at fortælle om din oplevelse hos os.

Det giver os endnu mere blod på tanden, til at fortsætte i samme stil :-).

Valorada con 4 estrellas sobre 5

hurtig levering.

alt ok - hurtig levering.

29 de noviembre de 2025

Hej Sasi,

Mange tak for din anmeldelse, det betyder enormt meget for os at du vil bruge tid på at give os en anmeldelse :-)

Super god oplevelse

Super god oplevelse, havde købt produkter på hjemmesiden og manglede lidt hjælp til udførelsen. Han tog sig tiden og gav en super rådgivning. Kan kun anbefales.

3 de diciembre de 2025

Hej Jakob,

Mange tak for din anmeldelse, det betyder meget for os du lige vil bruge lidt tid på at fortælle om din oplevelse hos os :-).

Fremragende service.

Fremragende service.
Hurtig response på chat og løsning af min forglemmelse ved valg levering sted/pakkeshop.
Løst på en hurtig og professionel måde.
I er helt sikkert noteret i den gode bog og kan regne med dette ikke bliver min sidst ordre.
Rigtig godt arbejde 👍.
Mvh. Michael.

29 de noviembre de 2025

Hej Michael,

Tusind tak for din anmeldelse, det varmer os helt at læse de fine ord. Det giver os endnu mere lyst, til at opretholde og forbedre vores service når vi læser anmeldelser som denne :-).

Vi glæder os til at hjælpe dig på vej igen med bilpleje og service i top klasse i fremtiden.

Super hurtig levering

Som altid en fornøjelsen at handle hos jer.
Hurtig levering og god service som altid.
Bestilte torsdag aften og søndag kom det til levering.

Hej Jesper,

Super priser

Super priser, hurtig levering og god service,

Hej Mikael,

Rigtig god service!

Rigtig god service, gode priser og hurtig levering!

30 de noviembre de 2025

Hej Sofie,

Tusind tak for din anmeldelse, vi er rigtig glade for at høre du har haft en god oplevelse med dit køb hos os.

Vi håber vi igen en dag får lov at levere bilpleje og service til dig i top klasse :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte her til black week

Købte her til black week, fantastisk service, og en rigtig rigtig skarp pris. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet der, kun ++++++herfra.

25 de noviembre de 2025

Hej Johnny,

Virkelig god service

Virkelig god service, intet og sæt en finder på der, de er altid til hjælp hvis du har et spørsmål om noget så sætter de tid af til det for hjælpe, virkelig et skønt sted og komme,

1 de septiembre de 2025

Hej Simon,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvorfor skulle jeg købe andre steder ?

Hvorfor skulle jeg købe andre steder ?
God pris 👍
God betjening 👍
Det jeg bestiller er der ALTID til tiden, så derfor kan varmt anbefales 💪👍
Mvh Klaus Friis Auto og Klargøring

11 de noviembre de 2025

Hej Klaus,

Tusind tak for din anmeldelse, og dit altid gode humør når vi taler sammen :-)!

Vi glæder os allerede til næste gang.

Gode produkter

Hurtig levering og produkter der bare leverer. Er især imponeret over jeres tørrehåndklæder👌

4 de noviembre de 2025

Hej Rene,

Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på :-)

Produkt som beskrevet.

Produkt som beskrevet.! Leveret dagen efter bestilling.! Fed webshop, overskuelig og stort sortiment.. "I´ll be back"

3 de noviembre de 2025

Hej,

Mange tak for din anmeldelse, vi sætter stor pris på du vil bruge et par minutter på at give en vurding af din oplevelse hos os :-).

God dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt godt her fra mvh S.O

Alt godt her fra!
Rigtigt go´ stad og handle og få alt de hjælp man har brug for..
Dygtigt personale de ved hvad de taler om :-)
Jeg kommer SIKKERT igen og handle hos Autoglow !
Glemt og sige og de lever så hurtig og i orden tingene..

31 de octubre de 2025

Hej Sanel,

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os :-)

Vi glæder os til at hjælpe dig med bilpleje igen næste gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk produkter og god service

Fantastisk produkter og Hurtigt levering,
Samt Super god service og svare hurtigt på alle spørgsmål.

25 de octubre de 2025

Hej Steffan,

Mange tak for din anmeldelse, og for dine fine ord. Det betyder rigtig meget for os, og vi håber vi igen en dag i fremtiden får lov at levere bilpleje til dig igen :-).

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er virkelig tilfreds med autoglow

Jeg er virkelig tilfreds med autoglow. Virkelig hjælpsomme mennesker, der står til rådighed for hjælpe en, lige meget hvor mange spørgsmål man har. Super serviceminded og effektive mennesker. Kun gode oplevelser herfra! ⭐️

30 de septiembre de 2025

Hej Rasmus,

Mange tak for din anmeldelse, det betyder rigtig meget for os :-)

Hurtigt levering

Hurtigt levering

1 de octubre de 2025

Hej Lars,

Mange tak for din anmeldelse af din oplevelse hos os, det betyder meget for os :-).

God oplevelse

God oplevelse. Bestillingen afsendt hurtigt og pakket skønt ind! God service og priser - anbefales.

3 de septiembre de 2025

Hej,

Mange tak for din anmeldelse, og for de fine ord på vejen!

Vi sætter stor pris på at vores kunder vil bruge tid på, at fortælle om deres oplevelse hos os.

Vi håber vi en dag i fremtiden får lov at levere endnu en ordre til dig :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Troels og Mads er de eneste

Troels og Mads er de eneste, jeg sætter min tillid til, når det gælder bilplejeprodukter. De har uden tvivl sans for det, de laver 🙏🏽

11 de septiembre de 2025

Hej Marcus,

Mange tak for din anmeldelse !

Det betyder rigtig meget for os, vi glæder os til mere bilpleje nørderi med dig i fremtiden :-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.