Stonden hier al jaren 2 sloopautos op ons terrein, heb ze beide laten ophalen en toch nog een leuk centje gehad, kunnen we nog wat met de kids doen deze vakantie.
Consulta las opiniones de los clientes
achteraf dacht ik alleen maar waarom heb ik dit niet eerder gedaan want t scheelde me zoveel gedoe
Positieve ervaring voor mij. Bod was acceptabel en de procedure voor afhandeling is goed verlopen. Wellicht zien jullie mij nog eens terug.
Mooie locatie, zelf mijn auto erheen gebracht. Werd afgezet op het busstation dus kon makkelijk weer naar huis.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Welkom bij Auto Inkoop Amsterdam, uw vertrouwde partner voor de inkoop van gebruikte auto's in Amsterdam. Bij ons staat transparantie centraal; wij streven ernaar om u een eerlijke en competitieve prijs te bieden voor uw voertuig. Onze diensten zijn ontworpen om het proces zo soepel en zorgeloos mogelijk te maken. Wij begrijpen dat het verkopen van uw auto een belangrijke beslissing is, en daarom zorgen wij voor een professionele en persoonlijke benadering. Onze deskundige taxateurs zorgen ervoor dat u een marktconforme prijs krijgt gebaseerd op de staat van uw auto en de huidige marktwaarden. Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit. Daarom werken wij met een duidelijk en eenvoudig proces, zodat u snel en zonder gedoe uw auto kunt verkopen. Wij waarderen de feedback van al onze klanten en gebruiken deze om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Bezoek onze Trustpilot-pagina om ervaringen van andere klanten te lezen of uw eigen ervaring te delen. Bij Auto Inkoop Amsterdam helpen we u graag met een betrouwbare service voor het verkopen van uw auto.
Información de contacto
Zekeringstraat 17A, 1014 BM, Amsterdam Noord Holland, Holanda
- +31203695647
- contact@autoinkoopamsterdam.com
- autoinkoopamsterdam.com
een tijdje terug en prijs bleef gewoon…
een tijdje terug en prijs bleef gewoon hetzelfde
ze waren transparant en niks voelde…
ze waren transparant en niks voelde shady of raar bij de deal
Ik had geen topconditie auto maar de…
Ik had geen topconditie auto maar de prijs paste precies bij hoe hij erbij stond dat was prettig.
achteraf dacht ik alleen maar waarom…
ik had amper tijd door mn baan en toch…
ik had amper tijd door mn baan en toch was de auto zo geregeld zonder stress
ze van used car buyout kwam langs in de…
ze van used car buyout kwam langs in de straat en binnen uur was auto weg terwijl buurman nof keek klein foutje maar top
Ze werkten snel alles geregeld nog voor…
Ze werkten snel alles geregeld nog voor ik terug moest naar werk
Documenten Goed Op Een Rij Gezet, Geen Verwarring Of Stress
Documenten goed op een rij gezet, geen verwarring of stress
ik wilde geen tijd verliezen aan mensen…
ik wilde geen tijd verliezen aan mensen die alleen gratis proefritjes maken, dit was perfect
Een faire prijs gekregen bij het…
Een faire prijs gekregen bij het terugbrengen van mijn leaseauto, mijn moeder vond dat geruststellend.
partner zei dat het vlot ging
partner zei dat het vlot ging, papieren meteen klaar en export door hun geregeld
ze namen het RDW-gedeelte ook meteen…
ze namen het RDW-gedeelte ook meteen voor hun rekening, niks zelf hoeven regelen
ik dacht dat ik de distributieriem…
ik dacht dat ik de distributieriem eerst laten maken maar ze kochten hem zo over zonder discussie
ze kwamen langs op maandag en namen…
ze kwamen langs op maandag en namen mijn beschadigde wagen meteen mee, prijs afgesproken en klaar, top geregeld
de support hielp me met papierwerk en…
de support hielp me met papierwerk en contact met de vorige eigenaar, echt top geregeld
Verzekering netjes opgezegd zonder gedoe
verzekering moest nog opgezegd worden en dat heeft hij voor me geregeld zonder gezeur
Snel geholpen met exportformnulieren
super snel geholpen met exportformulieren, was zelf nogal kwijt wat ik moest doen
ben tevreden met wat ik ervoor kreeg
Más información sobre otros tipos de reseñas.