Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top service! Altijd bereikbaar en ze kunnen zo goed met je meedenken en passende opties vinden echt een top bedrijf! Beste medewerker Jordi 👏 bedankt voor je geduld en samenwerking. Groetjes Ra... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aanvraag voor financial lease gedaan bij een 3-tal tussenpersonen waarbij we uiteindelijk hebben gekozen voor Autokan. Can Yilmaz heeft ons goed, rustig en correct geadviseerd en kwam zijn afspraken k... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vanaf dag 1 super service gehad met name jordi van autokan . toffe gozer!! , vriendelijk / behulpzaam / denkt met je mee / klantgericht... en neemt meteen contact met je op als er schot id zaak zit... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

David Kersten bedank ik hierbij met alles. Top geholpen. 3 auto’s aangeschaft binnen 2 weken tijd. Hele goed geholpen van a tot z. Bedankt voor alles David. We houden nog zeker contact voor nog m... Ver más

4,7

1 estrella

Ha contestado el 71% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Snelle

Snelle, duidelijke service van het personeel. Beter service krijg je niet!

6 de enero de 2026

Beste Alexander,

Wat een geweldig compliment, bedankt! Super om te horen dat je onze service als snel en duidelijk hebt ervaren.

Bedankt voor het vertrouwen in Autokan en veel rijplezier gewenst!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer snel in alles op en top regelen

2 de enero de 2026

Hi,

Dank je wel voor je leuke review! Fijn om te horen dat alles snel en tot in de puntjes voor je is geregeld.

Bedankt voor het vertrouwen in Autokan en veel rijplezier gewenst!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ze zijn super duidelijk ze houden je op…

Ze zijn super duidelijk ze houden je op de hoogte en vriendelijke echte aanrader

30 de diciembre de 2025

Beste F Frissen,

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je fijne review! Goed om te horen dat alles duidelijk was en dat je steeds goed op de hoogte bent gehouden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over de service van…

Zeer tevreden over de service van Autokan.

Het hele traject van het inruilen van mijn oude auto (MG) en de overstap naar een nieuwe BMW is professioneel en vlot verlopen. Alles werd duidelijk uitgelegd en correct afgehandeld.

Speciale dank aan Camiel voor de fijne begeleiding en snelle communicatie. Ik voelde mij goed geholpen en serieus genomen.

Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en klantgerichte leasebemiddelaar.

29 de diciembre de 2025

Hi,

Wat een prachtige review, dank je wel! Fantastisch om te lezen dat de overstap van je MG naar de BMW zo soepel en professioneel is verlopen. Fijn dat alles helder werd uitgelegd en dat je het hele traject als prettig en zorgvuldig hebt ervaren. Mooi om te horen dat Camiel zijn begeleiding en snelle communicatie zo gewaardeerd worden. Dank voor je vertrouwen en voor het aanbevelen van Autokan.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel vriendelijk en goed geholpen.

23 de diciembre de 2025

Beste Rabia,

Dank je wel voor je leuke review! Fijn om te horen dat je vriendelijk en goed bent geholpen, dat is altijd ons doel.

Goeie service

Goeie service, snel en duidelijk antwoord.
Qua tarieven zitten zijn ook goed. Proberen aan al je wensen te voldoen.
Kortom 5 sterren is te weinig voor beoordeling van de service.
Volgende financiering/ lease gaat ook via autokan!!

17 de diciembre de 2025

Beste Abdul,

Wat een fijne review, dank je wel! Fantastisch om te lezen dat je onze service, snelheid en duidelijkheid zo waardeert, en dat ook de tarieven goed bevallen. Dat je ook een volgende financiering of lease weer via Autokan wilt regelen, zien we als een groot compliment. We staan dan natuurlijk graag opnieuw voor je klaar!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Can heeft mij uitstekend geholpen!

Can heeft mij uitstekend geholpen!
Snelle service

18 de diciembre de 2025

Hii,

Fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen, dank je wel voor het delen van je ervaring! Mooi dat de service snel en prettig verliep. Mocht je in de toekomst weer vragen hebben of hulp nodig hebben, dan denken we graag opnieuw met je mee.

Vriendelijke groet,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Great Team, Service and Financing options!

Great Team, car selection and service to help my business get the necessary automobile choices and financing needed with quick turnaround times.

16 de diciembre de 2025

Beste Traiano,

Dank voor deze mooie woorden! Het is fijn om te lezen dat je onze samenwerking als zo prettig hebt ervaren en dat we jullie hebben kunnen ondersteunen bij zowel de keuze van de auto’s als het regelen van de financiering.

The Autokan team

The Autokan team, especially Can Yilmaz, was very nice and helpful. Thank you for helping me get my new car! I can only recommend it!

15 de diciembre de 2025

Hi,

Dank voor je fijne woorden. Het is leuk om te lezen dat Can en het team zo’n positieve indruk hebben achtergelaten.

Veel plezier met je nieuwe auto en dank voor het aanraden van Autokan.

Heel goed geholpen door Jaylano en Can

Heel goed geholpen door Jaylano en Can. Alles was duidelijk en er werd goed gecommuniceerd!

12 de diciembre de 2025

Respuesta de Autokan

Leuk om terug te lezen dat alles helder en prettig is verlopen Dylan. We geven je compliment zeker door aan Jaylano en Can. Dank voor het vertrouwen!

Good experience

Had good experience

1 de diciembre de 2025

Beste Shah,

Dank je wel voor je bericht! Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad bij Autokan, dat stellen we enorm op prijs.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Contact heel adequaat en erg prettig

Contact heel adequaat en erg prettig. Samen aan het zoeken geweest en uit eindelijk de perfecte auto gevonden. Snelle offerte ook

4 de diciembre de 2025

Beste Kees,

Wat fijn om te lezen dat je het contact als zo prettig hebt ervaren, dankjewel voor je mooie review! Samen zoeken naar de juiste auto en daar rustig de tijd voor nemen vinden we erg belangrijk!

We wensen je heel veel rijplezier en veilige kilometers toe. Mocht je in de toekomst weer iets nodig hebben, dan denken we uiteraard graag opnieuw met je mee!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed geholpen en zeer tevreden met de…

Goed geholpen en zeer tevreden met de deal

8 de diciembre de 2025

Beste Melvin,

Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met de hulp én met de deal die tot stand is gekomen.

We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen we je natuurlijk graag weer verder.

Uitstekende service

Uitstekende service, dikke pluim!

5 de diciembre de 2025

Beste Jawaad,

Wat een leuk compliment, dank je wel! Die “dikke pluim” nemen we met een grote glimlach in ontvangst.

We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe. En weet: als we je in de toekomst ergens mee kunnen helpen, staan we graag weer voor je klaar.

Vriendelijke groet,

Heel snel geholpen

Heel snel geholpen, duidelijk, afspraken nagekomen.

25 de noviembre de 2025

Beste Legebeke,

Dank je wel voor je review! Wat prettig om te horen dat je onze snelheid, duidelijkheid en het nakomen van afspraken zo hebt gewaardeerd. Dat zijn precies de punten waar we elke dag ons best voor doen.

We wensen je veel veilige en plezierige kilometers toe. En mocht je ons later weer nodig hebben, dan staan we natuurlijk graag voor je klaar.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5-sterren ervaring!

Ik heb recent een auto geleaset via Autokan en ik ben echt supertevreden. Alles is heel snel, duidelijk en professioneel geregeld.
We werden geholpen door Camiel Greiving , die ons ontzettend vriendelijk heeft begeleid en al onze vragen meteen beantwoordde.

De auto zelf was in perfecte staat — zo schoon en zo mooi dat het gewoon als een nieuwe auto aanvoelde. Echt tot in de details verzorgd!

We zijn heel blij met onze lease-auto en raden Autokan Lease zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare auto en uitstekende snelle service. 🚗✨

1 de diciembre de 2025

Beste Nigar,

Wat een fantastische review, enorm bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit zo uitgebreid te delen! Het is geweldig om te lezen dat je het hele traject als snel, duidelijk en professioneel hebt ervaren.

Wat leuk ook dat Camiel jullie zo prettig heeft begeleid en al jullie vragen direct kon beantwoorden. Dat persoonlijke contact vinden we heel belangrijk, dus dit compliment geven we met alle plezier aan hem door. En dat de auto in perfecte staat werd afgeleverd en als nieuw aanvoelde, maakt het natuurlijk helemaal af!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ondanks dat de leverancier ( AutoDoe )…

Ondanks dat de leverancier ( AutoDoe ) voor het eerst een samenwerking met AutoKan starte, en er van alles verkeerd kon gaan, liep alles perfect. De communicatie tussen AutoKan, Leverancier en klant was optimaal. Een minpuntje... Bij het tekenen van een financieringscontract dient de leverancier ook mee te tekenen. Hierdoor wordt de privacy tussen klant en financier niet gewaarborgd.

3 de diciembre de 2025

Beste Eric,

Hartelijk dank voor je uitgebreide en waardevolle review! Wat fijn om te horen dat, ondanks een eerste samenwerking met de leverancier, alles zo goed en soepel is verlopen. We zijn blij dat je de communicatie tussen alle partijen als optimaal hebt ervaren, dat is voor ons een belangrijk onderdeel van goede service.

Dank ook voor het delen van je aandachtspunt over het ondertekenen van het financieringscontract. We begrijpen je zorg rondom privacy en nemen deze feedback serieus. Nogmaals dank voor je vertrouwen en open feedback. Mocht je in de toekomst vragen hebben of ergens tegenaan lopen, dan denken we uiteraard graag met je mee.

Everything was perfect fast and easy

Everything was perfect fast and easy
They do everything for you digital you only enjoy your new car with couple days

24 de noviembre de 2025

Hi,

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat je het hele proces als snel, makkelijk en prettig hebt ervaren. We wensen je heel veel rijplezier met je nieuwe auto en uiteraard veel veilige kilometers! Mocht je later nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Het is het 4 de opbject

Het is het 4 de opbject , en iedere keer zeer tevreden over het vertrouwen en de snelle service en afwerking, super tevreden met het hele team👍👍👍

27 de noviembre de 2025

Beste Jan,

Wat bijzonder om te lezen dat dit inmiddels alweer het vierde object is dat je via ons hebt geregeld, enorm bedankt voor dat vertrouwen! Geweldig ook om te horen dat je elke keer weer tevreden bent over de snelheid, service en afwerking. Dat motiveert ons als team enorm. We zijn trots op deze langdurige samenwerking en helpen je natuurlijk ook bij een volgende keer weer met dezelfde toewijding. Voor nu: heel veel veilige en fijne kilometers gewenst!

Snel, persoonlijk en vriendelijk

Vanaf het eerste moment van contact voelde ik me echt een waardevolle klant, en dat is tegenwoordig lastig te vinden vind ik! Bijzonder fijn hoe Can Yilmaz dit allemaal supersnel en GOED voor mij heeft geregeld! Binnen een paar dagen een nieuw leasecontract, mijn oude auto ingeruild en wegrijden in de nieuwe mooie auto! TOP!

27 de noviembre de 2025

Beste Mieke,

Dank je wel voor je mooie woorden! Het is geweldig om te horen dat je je vanaf het eerste contactmoment zo gewaardeerd hebt gevoeld. Dat is precies het gevoel dat we iedere klant willen geven. Fantastisch ook dat Can alles zo snel en zorgvuldig voor je heeft kunnen regelen: van het nieuwe leasecontract tot het inruilen van je auto en het wegrijden in je nieuwe auto binnen een paar dagen, daar worden we heel blij van om te lezen. Dit compliment geven we met trots aan hem door.

Team Autokan

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.