Jeg her lige købt en bilradio til min VW Passat, da den gamle var holdt op med at virke. Fandt så en ny brugt hos autoophuggeren og verviste pengene. Lidt senere ringede de så tilbage, at display havd... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fantastisk service, og utrolig hjælpsom. Trods der fandtes to modeller af min bilmodel, og første forsøg ikke passede, så blev der gjort en enorm indsats for at finde den rigtige og få løst min udford... Ver más
Jeg har lige købt et kørelys relæ til min nissan primera p12 fra 2006. Lyn hurtig ekspedition og professionel rådgivning. Jeg anbefaler denne ophugger til alle som vil spare mange penge på brugte rese... Ver más
Información sobre la empresa
- Grúa de remolque de automóviles
- Mercado de repuestos de automóvil
- Tienda de repuestos para automóviles
- Tienda de repuestos de automóviles usados
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Vi har reservedele til et bredt udvalg af bilmærker.
Información de contacto
Mølletoften 2, 7550, Sørvad, Dinamarca
- bo@97222284.dk
- autoophuggeren.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fremragende firma at handle med
Bestilte et spedometer som kom dagen efter men jeg smølede med monteringen i en 14 dages tid nå men på med det og det viste sig ikke at være det kontaktede autoophuggeren .dk igen for at købe spedometerdrevet istedet ,han skrev tilbage at en sådan var afsendt og jeg skulle montere og tilbagemelde hvilket jeg gjore samt spurgte om prisen på drevet ,svar behold begge dele og vi er kvit .dette finder man ikke mange steder .TAK
Kanont
Kanont hurtigt levering og super dejligt service det er her jeg kommer til at handle igen! 👍
Hurtig
Havde brug for en bag-kofanger til en ældre nissan. Kom med fragt dagen efter betaling. Super hurtig!
Hurtig og venlig betjening
Ringede fredag og bestilte ny starter til min gamle bil, fik betalingslink efter 10 sek og delen var der tirsdag eftermiddag med posten. Hurtigt og effektivt
Bestilte en radioforplade til min lidt ældre bil.
Fik den dagen efter med posten.
Super super
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.