Yderst professionel håndtering. Blev ringet op med er par spørgsmål og ønsket pris. Næste dag fik jeg kontrakt tilsendt. De kom derefter og afhentede. Professionel gennemgang af bilen ved afhentning.... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Hurtig handel, straksoverførsel af pengene med det samme, ved aflevering. Meget nem måde at sælge sin bil, kan kun anbefale Autoscandic.
Jeg har været i kontakt med flere forskellige bil sælgere den seneste tid. Jeg har oplevet en del arrogante og tilmed dyre løsninger, som jeg har takket nej til. Oplevelsen med Viktor fra Autosca... Ver más
Outstanding Service I had a great experience with this automotive service. The staff were extremely professional, friendly, and helpful from start to finish. Everything was handled quickly and... Ver más
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Alt klappede ifølge aftale
Alt klappede ifølge aftale, hurtig behandling og tilbagemelding til tiden.
Overraskende positivt oplevelse
Da jeg ankom til Autoscandic var der exportbiler overalt, jeg blev varmt modtaget af Viktor og tilbudt kaffe - han forklarede at de beholdte de biler som ikke havde kørt så mange kilometer - handlen var en Citroen DS3, brugt, men prisen var god! oveni handlen fik jeg også en pris på min gamle bil, jeg havde drømt om mere, men prisen var fair, handlen forløb hurtigt og uden problemer, blev kørt til og fra synshallen, og de monterede pladerne (bilerne står uden plader på) jeg havde en super god oplevelse med Autoscandic - så vær ikke bekymret over at handle med dem, mvh Esben fra Viborg
Alt kørte som planlagt til aftale tid…
Alt kørte som planlagt til aftale tid og pris. En fornøjelse.
Hurtig handel
Hurtig handel, hvor aftalerne blev overholdt. Kan klart anbefales.
Solgte vores gamle Kia til Autoscandic
Solgte vores gamle Kia til Autoscandic. Det tog lidt tid før vores bil blev afhentet, men der var ellers ingen problemer. Viktor Sukhyi var behagelig at handle med
God bilforhandler og god service.
Alle aftaler overholdt …
Solgte min bil til Victor fra autoscandic, alle aftaler blev overholdt, også dem som skulle overholdes efterfølgende.
5 stjerner herfra
Blev behandlet godt og professionelt
Blev behandlet godt og professionelt. Jeg solgte en bil, med udfordringer, de gik den igennem og gav en god pris, der var styr på aftalte tidspunkter og papirer, det var en god oplevelse.
Alt som aftalt
Alt som aftalt. Ingen forhandling om prisen igen ved fremmøde. Straksoverførsel af penge for bil. Så alt i alt en god oplevelse.
Hurtigt salg til aftalt pris.
Hurtigt salg af vores Renault til aftalt pris. Pengene blev overført samme dag af Viktor. Fuld tilfredshed herfra.
Jeg har netop købt en ny bil hos…
Jeg har netop købt en ny bil hos Autoscandic, og jeg er virkelig glad for både bilen og hele købsprocessen. Alt gik som det skulle, og servicen var helt i top. Kan varmt anbefale dem, hvis du er på udkig efter en ny bil.
Hurtig og fair handel
Alt gik fint. Jeg fik solgt min Audi a4 til Autoscandic.dk og blev tilfreds med prisen.
Ikke noget yderligere afgifter, bilen afmeldt og pengene sæt på konto med det samme
Viktor og Dennis tog godt imod os.
Kan klart anbefales
Jeg kunne lide alt. God service
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.