Bestilte et slangeovertræk til at isoler en slange. Det kommer så ikke og ringer man til dem, kommer man bare til en telefon besked, der fortæller om deres åbningstider. RIGTIG DÅRLIG SERVICE!
Consulta las opiniones de los clientes
Bestilte et Nardi rat til min Lancia Fulvia, og fik besked på at rattet ville komme 60 dage efter bestilling, da det laves på bestilling. Først var det forsinket, og da det trak længere ud, bad jeg om... Ver más
Ringer angående lervingstid på diverse dele som ikke er lagervare, og får afvise 2-3 uger hvilket er helt fint. Går ind og laver bestillingen, kigger i min mail har ikke modtaget nogen odre bekræftels... Ver más
Vær forsigtig med at afgive ordre til dette firma. De sender ikke varen, svarer ikke på deres telefon og alle deres e-mail adresser er lukkede. Dog kom jeg, efter at have forsøgt det meste af dagen,... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Bjarkesvej 3, 3450, Allerød, Dinamarca
- +45 71 96 55 71
- salg@autoslanger.dk
- autoslanger.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Forsøg på snyd af yderst arrogant og nedladende indehaver
Tilbage i februar måned bestilte jeg nogle slanger samt div. fittings hos autoslanger.dk, og modtog alt som forventet.
Ca. 3 uger senere måtte jeg desværre konstatere, at mit projekt ikke kunne gennemføres, hvorfor jeg ringede til firmaet og dennes indehaver, hvorvidt jeg kunne returnere varerne, på trods af at de 14 dages returret var overskredet med ca. 1 uge. Jeg nævnte at jeg ikke behøvede pengene udbetalt, men blot kunne have dem stående til et senere køb. Indehaveren oplyste at dette var i orden, hvorefter jeg således sendte varerne retur vedlagt alle nødvendige bilag og informationer, samt hvad der var blevet aftalt.
Til min overraskelse modtog jeg intet på min mail omkring de returnerede varer, hvorfor jeg nogle måneder senere sendte ham en mail omkring hvorledes mine returvarer fratrækkes næste varekøb. Hertil fik jeg svaret at disse krediteres når den nye bestilling er foretaget.
For ca. en uge siden foretog jeg så min nye bestilling til omkring kr. 1.200,00 incl. fragt og nøjagtigt svarende til beløbet for returvarerne, Jeg skrev kort efter en mail om, at jeg har lavet en bestilling på samme beløb som mine tidligere returvarer. Da jeg helt frem til dagen efter intet hørte, sendte jeg på ny en mail om hvorvidt varerne bliver sendt den pågældende dag. Indehaveren vendte tilbage om aftenen og bad om en opdatering på denne sag, da han ærligt talt intet kunne huske såvel som ingen returvarer var blevet registreret hos ham. Jeg spurgte til om det virkeligt er sandt, at hans procedure er at intet registrere, men blot lader det være noget han forsøger at huske når han modtager returvarer, hvortil der kom nogle yderst underlige kommentarer.
Efter længere tids korrespondance og kamp, endte det med at jeg måtte fremsende track&trace informationer på pakken med returvarerne. Først derefter bøjede han sig om meldte tilbage at varerne bliver plukket og afsendt. Da jeg stod og skulle bruge varerne akut, valgte jeg istedet selv at afhente dem. Indehaveren nævnte at han ikke kunne være tilstede (ville jo også være pinligt at skulle vise ansigt i denne situation), hvorfor han vil lægge varerne udenfor.
Senere på dagen efter afhentningen viste det sig, at to bolte var leveret forkert, da de ikke passede til de den matchende modpart som også blev bestilt. Jeg skrev en mail herom, at jeg havde fået leveret nogle fejlagtige bolte der ikke passer til modparten, som naturligvis kun kan forventes at passe sammen når der hverken findes andre alternativer, samt at målene ikke er oplyst på hjemmesiden. Jeg bad således om at få en returlabel tilsendt, for at kunne tilbagesende de to bolte, men fik svaret tilbage at dem skulle jeg sende på min egen regning.
Herefter blev alle mine to til tre efterfølgende mails 100% ignoreret, til trods for at min bestilling rent faktisk indeholdte fragt, som han således sparede ved at jeg selv afhentede varerne.
Kort sagt, magen til elendig og arrogant kundeservice findes næppe andetsteds, og havde jeg ikke haft track&trace informationerne på returvarerne, så havde jeg helt sikkert aldrig fået mine varer, da firmaet uden tvivl har haft til hensigt, at snyde sig til de varer jeg sendte retur. Det pudsige er jo, at helt frem til at jeg sendte track&trace informationerne kendte man overhovedet intet til mine returvarer, men straks derefter erkendte man at have modtaget disse.
KAN PÅ DET KRAFTIGSTE ABSOLUT KUN FRARÅDES!

Respuesta de Pitshop.dk
Den værst tænkelige service - autoslanger.dk
Den værst tænkelige service. Har aldrig oplevet noget ligende. Han henviser sjovt nok selv til forbrug.dk, !! I forhold til købeloven har man altid 14 dages returret, men ikke når man handler med autoslanger.dk - Havde bestilt 4 stk fælge. Da han ikke har dem på lager, foreslår han en anden str. Denne passer så ikke til bilen og vi ønsker selvfølgelig at retunerer de leverede fælge. Det kan så pludselig ikke lade sig gøre. Og hvis han på nogen måde skal tage dem retur koster det 30%. Dette er ikke hvad købeloven foreskriver. Man har altid returret når varen er 100% ok. Jeg melder nu dette til forbrug.dk - vil opfordre andre til at tænke sig om inden de bestiller noget ved dette firma. I hænger på varen uanset hvad. Kan se at jeg sjovt nok ikke er den eneste som har haft en meget dårlig oplevelse.
KOMMER ALDRIG TIL AT HANDLE DER IGEN - PAS PÅ DERUDE.

Elendig service
Elendig service og et firma der ik ved hvad de snakker om.

Respuesta de Pitshop.dk
Hurtig levering og god service
Hurtigt levering
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Gode og fine vare. God og holdbar indpakning.
Jeg er super tilfreds, og vil helt sikkert handle her igen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tør kundeservice
Den eneste stjerne er for deres pæne og brugbare hjemmeside.
Ellers vil jeg yderst anbefale, at de sender medarbejderen i biksen til et kundeservice kursus, eller sender ham ud i miljøet hvor der er mennesker han kan komme i dialog med. Afhentede mine vare direkte fra deres lager, og blev modtaget på en ret unormal måde. Der er ingen indgang mærket op til afhentning, og man råber hallo, ingen reagere selvom personen tydeligt hørte det. Går op af trappen og møder en medarbejder der ikke hilser tilbage. Fortæller om en vare jeg skal hente, og uden at jeg slutter min sætning siger han med en høj tone - VARE NUMMER!?! skal endda siges han ikke engang kiggede på mig, men blot på en skærm - måske havde han den værste dag på måneden?
Det bliver nok ikke sidste gang jeg handler der, men bestiller hvertfald med levering selvom jeg bor et par. km væk derfra.

Top professionel service
Top professionel service. Alt fra hjælp og vejledning til forsendelse.
Kan på det varmeste anbefale Autoslanger.dk
dårlig til at over holde sende tider
Jeg havde bestilt en turbosmart bov fra dem da der stod den var på lager, så gik der en halv time så fik jeg en besked på at det var blevet til en skaffe vare, Ok så gik jeg ind på hjemmesiden og så at der ville gå 1-2 uger før jeg ville få den nå ok, efter 2 uger havde jeg ikke hørt noget fra dem, Efter det skrev jeg til dem og ville høre om den var sendt de skrev tilbage ok hurtigt, at den var ikke kommet på lager i nu, jeg spurgte om jeg kunne få annulleret min ordre, og dagen efter var den annulleret.

Respuesta de Pitshop.dk
Skarpe priser på kvali’ varer
Skarpe priser på kvali’ varer, levering næste dag 👍👍
Kundeserivce og lagerstatus er da en by…
Kundeserivce og lagerstatus er da en by i Rusland for Autoslanger.dk
De slår sig op på, at 99% af alle lagervarer leveres fra dag til dag. Jamen hurra. Bestiller så lidt forskelligt, alt er lagervarer jf. hjemmesiden. Da jeg her til aften stadig ikke har fået besked om at varerne er sendt, skriver jeg til dem og spørger om de har sendt pakken.
Så har man pludselig fundet ud af, at kun én ud af tre varer er lagerført, og at det først kan leveres sidst i juni.
Hvad er i da for en butik! Nu står jeg så og kan ikke nå at bestille andet sted fra, fordi der er helligdag fredag. Det kunne man så ikke have informeret om allerede i morges!? Jeg er sikker på, at havde jeg ikke skrevet, så kunne jeg vente den næste måned, ingen der blev sendt noget som helst.
Man har ikke engang gidet ulejlige sig med at markere varerne som udsolgt, de står STADIG som "på lager".
Hvor inkompetent må man have lov til at være!

Respuesta de Pitshop.dk
Fine vacuumslanger i ordentlige…
Fine vacuumslanger i ordentlige dimensioner, lidt øv der kun var PostNord at vælge som forsendelse. Havde håbet på GLS eller DAO (er åbne efter kl 16 på de rigtige dage)
I ordered a spray that eventually they…
I ordered a spray that eventually they didn't have, the only reason I found out was cause I wanted to add something extra to my order, support was not in any way helpful.

Hurtigt nemt og billigt
Hurtigt nemt og billigt, hvad mere kan man ønske sig? :-)

Respuesta de Pitshop.dk
Et kursus i kundeservice ville ikke…
Et kursus i kundeservice ville ikke gøre spor

God og hurtig service
Flink til at svare hvis man sender en…
Flink til at svare hvis man sender en mail med et spørgsmål.. og kommer dagen efter man bestiller
Helt igennem i orden service !
aldrig har jeg mødt så dårlig service…
aldrig har jeg mødt så dårlig service før!
Jeg laver en rimelig stor bestilling for et par tusinde hvor der bland andet er nogle hjul møtrikker som de har på lagre. dagen efter bliver jeg så ringet op hvor jeg ikke når og tage den. jeg ringer tilbage kort tid efter hvor jeg bliver mødt af en gut som spøger meget ubehøvlet hvad jeg har bestilt, jeg svare ham så og han kan så fortælle mig at hjul møtrikkerne ikke er på lager men at han har bestilt nogle, jeg spøger så ham om han kan sige om hvornår de kommer om det er en uge eller om det er om 2 måneder, han siger så at han regner med at have dem i næste uge men han ikke kan sige det nærmere før i morgen "fordi de sover ligesom i Japan" efter en masse frem og tilbage med at få sendt resten af delene da jeg virkelig står og mangler de andre ting, for jeg ham meget mod villigt til at sende de andre dele og sende hjul møtrikkerne når de så kommer og ringe til mig dagen efter med hvor lang tid der vil gå. også tænker jeg at det er jo det der kan ske og at han nok havde haft en stresset dag siden han var ubehøvlet i telefonen men at vi i det mindste fandt en løsning. men det ender så med jeg ikke at hører mere fra dem og efter nogle dage vælger jeg så at ringe før at hører hvad status er, da jeg verken har fået noget trackning på min forsendelse eller noget, jeg bliver så mødt af den samme halv sure tone hvor jeg spøger ind til hvorfor jeg ikke havde hørt noget fra dem og om de har sendt tingene, det har de så ikke og han siger så at han kom fra det og at han ikke var blevet klogere på hvor lang tid der ville gå med hjul møtrikkerne (tvivler meget stærkt på at han har gjort noget for at finde ud af det) siger så at jeg syntes at det er meget ringe af dem da jeg havde forklaret ham at jeg virkelig manglede delen og siger så til ham at så kunne jo lige så godt have bestilt det hos nogle andre, hvor han siger "det bestemmer du jo selv!" hvor jeg så siger at så vil jeg have afbestilt hele ordren hvor han så siger "det er her med gjort" og så smækker røret på....
syntes selv jeg har givet dem en chance og at der skal meget til før jeg bliver sur og at forstående over at der kan ske fejl engang i mellem, men den grove tone og at der på intet tidspunkt bliver sagt undskyld eller at de enlig kan se at de har lavet en fejl, de virker enlig ligeglade med det og lader mig stå og skal finde en løsning på det hele og at overholder intet af det som vi aftaler bliver overholdt gør syntes jeg er dybt urimeligt og virkelig dårlig service. heldigvis er det mange andre firma som har samme vare til billigere priser som jeg så har bestilt fra og det vil jeg råde alle til at vælge i stedet....
Svar på dit svar. Vil gerne indrømme at jeg var sur da jeg ringede i går men at jeg flippede ud, det er i hvertfald ikke rigtigt forholdt mig roligt hele vejen igennem. selvom det er meget svært når man bliver mødt af en grov og ligeglad tone. At ja jeg forklarede dig at jeg syntes at det var meget ringe at der ikke var sket noget. At mit toneleje nok har været noget frustreret kunne jeg da godt forestille mig men har på igen måder været grov eller hævet stemmen.Der er helt rigtig jeg siger at du bare skal annuller hele pisset. Og Jeg beklage at have sagt pisset til dig men det er så også det som nogle ville kunne betragtes som værende at "flippe ud" men det vil jeg lade læseren bedømme selv.
Havde du bare sagt "at ej det må du sku UNDSKYLDE det havde jeg helt glemt igen har haft meget og se til, men sender det med det samme" eller lignende så havde jeg været i orden med det. For ved godt at ting her i verden kan gå galt og at ingen er perfekte. Men man bliver bare mødt med en fuldstændig ligeglad "det var jeg lige kommet fra" og som sagt intet undskyld eller lignende som jeg virkelig syntes havde været på sin plads og som jeg synes jeg fiskede meget efter i vores samtale. Og det med at siger du skriver at du sagde farvel og god dag passer heller ikke. Har 3 personer som sad og hørte det hele på medhør på telefon da jeg tænkte at jeg grene ville høre om det kun var mig der synes at det var en mærkelig opførsel sidste gang jeg ringede og de var lige så rystet over samtalen og for da hjertens gerne dem til at smide en anmeldelse med deres opfattelse af situationen..
Og det næste som jeg gerne vil bede folk om. Er at ligge mærke til er svaret på denne anmeldelse. der er stadig igen undskyldning men kun beskyldninger om at jeg lyver og flipper ud som bestemt ikke passer.
Og et godt råd til autoslanger er at nogle gang kommer man langt med en undskyldning når man har lavet en fejl.

La experiencia Trustpilot