Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Autozoweg.nl is een onafhankelijk Nederlands platform dat particulieren helpt om hun auto snel, transparant en zonder gedoe te verkopen. Wij fungeren als bemiddelaar tussen autobezitters en een groot netwerk van erkende autobedrijven door heel Nederland. Ons doel is om het verkoopproces zo eenvoudig mogelijk te maken, terwijl jij als verkoper de best mogelijke prijs ontvangt. Het proces begint online: je voert eenvoudig je kenteken en enkele basisgegevens in. Vervolgens nemen wij persoonlijk contact met je op om de auto samen door te nemen en eventuele aanvullende vragen te stellen. Op basis van deze informatie bieden wij jouw auto aan bij meerdere professionele autohandelaren, die tegen elkaar kunnen bieden. Zo ontstaat er een eerlijke marktwerking en weet je zeker dat je aanbod serieus wordt bekeken. Autozoweg.nl onderscheidt zich door persoonlijke begeleiding, duidelijke communicatie en volledige transparantie. Je zit nergens aan vast en bepaalt altijd zelf of je een bod accepteert. Gaat de verkoop door, dan regelen wij de verdere afhandeling samen met het autobedrijf, inclusief afspraken over betaling en overdracht. Wij begrijpen dat het verkopen van een auto vaak tijdrovend en onzeker kan zijn. Daarom nemen wij dit werk uit handen en zorgen wij voor een soepel en betrouwbaar traject. Geen eindeloze onderhandelingen, geen onduidelijkheid en geen verborgen kosten. Autozoweg.nl staat voor gemak, betrouwbaarheid en een eerlijke verkoopervaring. Of je nu snel van je auto af wilt of gewoon wilt weten wat hij waard is: bij ons ben je aan het juiste adres.

4,8

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik was altijd van mening dat je je auto…

Ik was altijd van mening dat je je auto gewoon particulier moet verkopen om de beste prijs te krijgen. Maar na een vervelende ervaring met een afspraak die niet doorging was ik er klaar mee. Ik heb mijn auto aangemeld bij Autozoweg en werd gebeld door Kadir. Hij was ontzettend vriendelijk en nam de tijd om alles uit te leggen. Hij vertelde me dat ik een goede prijs kon verwachten en dat hij het verder voor me zou regelen. Binnen een paar dagen was de verkoop rond. De prijs was uiteindelijk hoger dan de biedingen die ik particulier had gekregen. Ik was helemaal om. Het gemak en de snelheid wegen voor mij zwaarder dan het gedoe van particulier verkopen. Ik ben echt een fan geworden. Dank jullie wel!

22 de marzo de 2026

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review!

Fijn om te horen dat wij u hebben kunnen overtuigen en dat u het gemak en de snelheid zo heeft ervaren. Mooi dat Kadir u goed heeft begeleid en dat u uiteindelijk een beter resultaat heeft behaald dan bij particulier verkopen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb mijn auto via Autozoweg verkocht…

Ik heb mijn auto via Autozoweg verkocht en ben erg tevreden over hoe het gegaan is. Wat mij vooral opviel was de duidelijke communicatie. Vanaf het eerste telefoontje werd mij precies verteld wat ik kon verwachten. Er werden geen loze beloftes gedaan, maar gewoon eerlijk aangegeven wat mogelijk was. Dat waardeer ik enorm. Het proces verliep daarna precies zoals uitgelegd. Binnen een paar dagen was mijn auto verkocht aan een betrouwbare dealer. De prijs was precies wat afgesproken en ik hoefde er zelf niets voor te doen. De afhandeling was soepel en professioneel. Ik zou Autozoweg zonder twijfel aanbevelen aan vrienden en familie.

20 de marzo de 2026

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review!

Fijn om te horen dat u de duidelijke en eerlijke communicatie zo heeft gewaardeerd en dat het proces precies is verlopen zoals vooraf besproken. Mooi dat uw auto snel is verkocht aan een betrouwbare dealer en dat alles soepel en professioneel is afgehandeld.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben eigenlijk altijd wel kritisch

Ik ben eigenlijk altijd wel kritisch, maar Autozoweg heeft me echt positief verrast. De service was fantastisch. Vanaf het moment dat ik mijn auto aanmeldde werd ik snel en vriendelijk geholpen. De communicatie was helder en ik wist op elk moment waar ik aan toe was. De medewerker die mij begeleidde was ontzettend geduldig en beantwoordde al mijn vragen. Zelfs toen ik op het laatste moment nog twijfelde over de prijs nam hij de tijd om het nog een keer uit te leggen. Uiteindelijk ben ik heel tevreden met de verkoop. Mijn auto is voor een goede prijs verkocht en ik heb er geen moment spijt van gehad. Ga zo door, jongens! Jullie doen het echt goed.

17 de marzo de 2026

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review!

Fijn om te horen dat u zo positief bent verrast en dat u zich goed geholpen en begeleid voelde gedurende het hele proces. Mooi dat alles duidelijk was en dat u uiteindelijk tevreden bent met de verkoop en de prijs.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een wat duurdere auto te koop…

Ik had een wat duurdere auto te koop staan en was bang dat ik via zo'n platform geen goede prijs zou krijgen. Ik dacht misschien moet ik hem toch particulier verkopen. Maar een kennis raadde Autozoweg aan en ik heb het toch geprobeerd. Wat bleek? Ze hebben mij uitstekend geholpen. De medewerker die mij belde had duidelijk verstand van zaken en wist precies wat de marktwaarde was. Hij heeft me goed geadviseerd en uiteindelijk een mooie match gemaakt met een dealer die gespecialiseerd was in dit type auto. De prijs was meer dan ik had durven hopen. Het hele proces verliep professioneel en ik voelde me veilig. Voor mij is bewezen dat Autozoweg ook voor duurdere auto's een prima optie is. Echt een aanrader!

14 de marzo de 2026

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review!

Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen en dat ook bij een duurdere auto een mooi resultaat is behaald. Mooi dat u vertrouwen had in het proces en dat er een passende match met een gespecialiseerde dealer is gemaakt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb in het verleden wel vaker…

Ik heb in het verleden wel vaker gebruik gemaakt van dit soort diensten, maar Autozoweg steekt er echt bovenuit. Vanaf het eerste contact voelde ik me serieus genomen. De medewerker die mij belde was niet alleen vriendelijk, maar ook erg kundig. Hij wist precies wat hij deed en gaf me het vertrouwen dat het goed zou komen. Het proces verliep vlot en transparant. Ik werd steeds op de hoogte gehouden en hoefde zelf niets te regelen. De uiteindelijke verkoopprijs was meer dan ik had durven hopen. Wat ik vooral waardeer is de klantgerichtheid. Er werd echt naar me geluisterd en ik voelde me geen moment onder druk gezet. Voor mij is Autozoweg nu de standaard als ik ooit weer een auto moet verkopen.

20 de marzo de 2026

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review!

Fijn om te horen dat u zo’n positieve ervaring heeft gehad en dat u zich vanaf het eerste contact serieus genomen voelde. Mooi dat het proces transparant en soepel is verlopen en dat u tevreden bent met het uiteindelijke resultaat.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben iemand die graag duidelijkheid…

Ik ben iemand die graag duidelijkheid wil en niet van gedoe houdt. Autozoweg heeft precies geleverd wat ze beloofden. Snelle reactie, duidelijke communicatie en een soepele afhandeling. Na mijn aanmelding werd ik binnen een half uur gebeld. De medewerker stelde een paar vragen, gaf me een indicatie van de prijs en zei dat hij contact zou opnemen met een dealer. Binnen een paar dagen was de verkoop rond. Ik hoefde zelf nergens achteraan te bellen, alles werd netjes voor me geregeld. De prijs was precies wat afgesproken en de betaling was snel. Geen gezeur, geen discussie, gewoon goed geregeld. Dit is precies hoe het zou moeten zijn. Echt een aanrader!

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review!

Fijn om te horen dat alles precies volgens verwachting is verlopen en dat u de duidelijkheid en het gemak heeft ervaren waar wij voor staan. Mooi dat de verkoop soepel is gegaan en dat alles netjes voor u is geregeld.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik weet eigenlijk niet zo veel van…

Ik weet eigenlijk niet zo veel van auto's en vond het idee om er zelf eentje te verkopen best spannend. Ik had geen idee wat een goede prijs was of hoe ik moest onderhandelen. Gelukkig kwam ik Autozoweg tegen. Ik heb mijn auto aangemeld en werd al snel gebeld door een vriendelijke medewerker. Hij nam echt de tijd om mij alles uit te leggen. Wat is de auto waard, hoe werkt de verkoop, wat kan ik verwachten? Geen vraag was te gek. Hij heeft me stap voor stap begeleid en ervoor gezorgd dat ik me nergens zorgen over hoefde te maken. Binnen een paar dagen was mijn auto verkocht aan een dealer en had ik een mooi bedrag op mijn rekening. Zonder Autozoweg had ik dit nooit voor elkaar gekregen. Heel erg bedankt!

17 de marzo de 2026

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review!

Fijn om te horen dat wij u goed hebben kunnen begeleiden en dat alles duidelijk voor u was, zeker als u minder ervaring heeft met het verkopen van een auto. Mooi dat u zonder zorgen een goede verkoop heeft kunnen realiseren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat ik heel prettig vond aan Autozoweg…

Wat ik heel prettig vond aan Autozoweg is de eerlijkheid en transparantie. Ik had mijn auto eerder laten taxeren bij een dealer waar ik een nieuwe wilde kopen, maar kreeg een belachelijk laag bod. Via Autozoweg heb ik een heel ander ervaring gehad. De medewerker die mij belde, gaf meteen aan wat hij dacht dat de auto waard was en legde ook uit waarom. Geen overdreven beloftes, maar gewoon realistisch. Uiteindelijk is de auto verkocht voor precies het bedrag dat hij inschatte, wat een stuk hoger was dan het inruilbod dat ik kreeg. De communicatie verliep soepel en ik werd overal van op de hoogte gesteld. Voor mij was dit precies wat ik zocht: een eerlijke deal zonder gedoe. Echt een aanrader.

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review!

Fijn om te horen dat u onze eerlijkheid en transparantie zo heeft gewaardeerd en dat de verwachting goed overeenkwam met het uiteindelijke resultaat. Mooi dat u een betere prijs heeft ontvangen en dat de communicatie soepel is verlopen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn auto stond al een maand te koop en…

Mijn auto stond al een maand te koop en ik kreeg alleen maar tijdverspillers aan de lijn. Ik begon me echt te ergeren aan het gedoe en wilde er gewoon vanaf zonder er nog veel tijd in te steken. Toen kwam ik via internet bij Autozoweg terecht. Ik heb mijn auto daar aangemeld en werd verrast door de snelle reactie. Binnen tien minuten werd ik al gebeld! De man aan de lijn was heel begripvol en zei dat hij het wel voor me zou regelen. En dat heeft hij gedaan. Binnen een week was mijn auto verkocht aan een betrouwbare dealer en was ik van alle stress af. De prijs was eerlijk en de afhandeling verliep soepel. Ik ben ontzettend dankbaar en raad Autozoweg bij iedereen aan die in dezelfde situatie zit.

13 de marzo de 2026

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review!

Fijn om te horen dat wij u het gedoe hebben kunnen besparen en dat alles snel en soepel voor u is geregeld. Mooi dat uw auto binnen korte tijd is verkocht aan een betrouwbare dealer tegen een eerlijke prijs.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb in mijn leven al een paar auto's…

Ik heb in mijn leven al een paar auto's particulier verkocht en het was elke keer weer een gedoe. Mensen die afspraken niet nakomen, afdingen op de afgesproken prijs of na een proefrit opeens niet meer reageren. Dit keer wilde ik het anders doen en heb ik Autozoweg ingeschakeld. Wat een verschil! Ik heb mijn auto online aangemeld en werd binnen een uur gebeld door een adviseur die me heel prettig te woord stond. Hij heeft me stap voor stap begeleid, van de eerste kennismaking tot de uiteindelijke verkoop. Alles verliep transparant en ik werd steeds op de hoogte gehouden. De auto is verkocht aan een dealer voor een nette prijs en ik hoefde er zelf nauwelijks iets voor te doen. Ik weet nu al dat ik nooit meer zelf een auto zal verkopen. Autozoweg is voor mij de manier.

13 de marzo de 2026

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review!

Fijn om te horen dat u zo’n groot verschil heeft ervaren ten opzichte van zelf verkopen en dat alles transparant en soepel is verlopen. Mooi dat u goed bent begeleid en dat uw auto voor een nette prijs is verkocht zonder gedoe.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben normaal gesproken niet zo iemand…

Ik ben normaal gesproken niet zo iemand die snel reviews schrijft, maar deze ervaring verdient het echt om gedeeld te worden. Mijn auto stond te koop maar ik had totaal geen zin in het gedoe met afspraken, onderhandelen en mensen die na een proefrit opeens afhaken. Via via hoorde ik over Autozoweg en heb mijn auto daar aangeboden. Wat een verademing! Binnen het uur had ik contact met een vriendelijke medewerker die mij door het hele proces leidde. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik hoefde zelf nergens over na te denken. De auto is uiteindelijk verkocht aan een nette dealer en de afhandeling verliep soepel. De prijs was meer dan ik verwacht had, zeker als je het vergelijkt met de inruilwaardes die ik bij dealers kreeg. Ik ben echt heel blij dat ik deze stap heb gezet en zou het zo weer doen.

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review!

Fijn om te horen dat u zo’n positieve ervaring heeft gehad en dat wij u het gedoe rondom het zelf verkopen hebben kunnen besparen. Mooi dat alles duidelijk werd uitgelegd en dat de verkoop soepel is verlopen tegen een prijs boven verwachting.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had mijn auto al een tijdje te koop…

Ik had mijn auto al een tijdje te koop staan op Marktplaats maar werd er helemaal gek van de mensen die niet op kwamen dagen of belachelijk lage biedingen deden. Een vriend raadde Autozoweg aan en ik heb het geprobeerd. Binnen een half uur werd ik gebeld door Kadir. Hij nam echt de tijd om naar mijn verhaal te luisteren, stelde gerichte vragen over de auto en gaf me eerlijk advies over wat ik kon verwachten. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Uiteindelijk heeft hij alles geregeld met een betrouwbare dealer en binnen een paar dagen was de auto verkocht voor een prijs waar ik heel tevreden mee ben. Geen gezeur, geen gedoe, gewoon geregeld. Echt een aanrader voor iedereen die snel en zonder stress van zijn auto af wil.

22 de marzo de 2026

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review!

Fijn om te horen dat u via Autozoweg.nl een stuk minder gedoe heeft ervaren en dat Kadir u goed heeft kunnen begeleiden met eerlijk advies. Mooi dat uw auto snel is verkocht voor een prijs waar u tevreden mee bent.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meteen gebeld met een goed bod

Meteen gebeld met een goed bod. Is meteen overgemaakt en de auto de volgende morgen opgehaald. Ook nog een app of alles naar wens gegaan was. Top

16 de abril de 2026

Respuesta de Autozoweg.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat alles zo snel en soepel is verlopen en dat u tevreden bent over het bod, de betaling en het ophalen. Mooi dat ook de nazorg als prettig is ervaren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn auto via Autozoweg aangeboden en…

Mijn auto via Autozoweg aangeboden en snel contact gekregen. Alles werd duidelijk uitgelegd en uiteindelijk voor een nette prijs verkocht. Erg tevreden over de begeleiding.

16 de marzo de 2026

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review!

Fijn om te horen dat u snel contact heeft gekregen en dat alles duidelijk werd uitgelegd. Mooi dat uw auto voor een nette prijs is verkocht en dat u tevreden bent over de begeleiding.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer professioneel geholpen door…

Zeer professioneel geholpen door Autozoweg. De communicatie verliep vlot en het aanbod was eerlijk. De afhandeling was makkelijk. Geen enkele moeite gehad, ik beveel ze graag aan.

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review!

Fijn om te horen dat u professioneel bent geholpen en dat de communicatie vlot verliep. Mooi dat u het aanbod als eerlijk heeft ervaren en dat de afhandeling makkelijk was.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben heel blij dat ik voor Autozoweg…

Ik ben heel blij dat ik voor Autozoweg heb gekozen. De service was top, de communicatie verliep vlot en mijn auto is snel verkocht voor een goede prijs. Echt een aanrader!

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review!

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service, de communicatie en het snelle verkoopproces. Mooi dat uw auto voor een goede prijs is verkocht.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Via Autozoweg mijn auto verkocht zonder…

Via Autozoweg mijn auto verkocht zonder enige onzekerheid. De advisering was fijn en de prijs was acceptabel. Ze denken echt met je mee. Zeker voor herhaling vatbaar!

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review!

Fijn om te horen dat u uw auto zonder onzekerheid heeft kunnen verkopen en dat u de advisering als prettig heeft ervaren. Mooi dat u zich goed geholpen voelde en dat alles naar wens is verlopen.

Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer bij Autozoweg.nl!

Wat een super ervaring

Wat een super ervaring! Snel contact, duidelijke uitleg en uiteindelijk mijn auto verkocht voor een mooi bedrag. Alles soepel, zonder gezeur. Echt een aanrader!

15 de marzo de 2026

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review!

Fijn om te horen dat u zo’n super ervaring heeft gehad en dat alles snel, duidelijk en soepel is verlopen. Mooi dat uw auto voor een mooi bedrag is verkocht.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had niet verwacht dat het zo snel…

Ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Auto aangemeld, gebeld, en binnen een paar uur was de deal rond. De prijs was eerlijk en de afhandeling perfect. Echt top!

14 de marzo de 2026

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review!

Fijn om te horen dat het proces zo snel is verlopen en dat u tevreden bent over de eerlijke prijs en de afhandeling.

Mijn auto online aangeboden

Mijn auto online aangeboden. Binnen het uur contact met Kadir. Heeft mij erg goed begeleid en uiteindelijk is mijn auto tegen goede prijs verkocht. Is allemaal erg soepel verlopen, zonder veel gezeur. Echt een aanrader!

15 de marzo de 2026

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review!

Fijn om te horen dat u snel contact had en dat Kadir u goed heeft kunnen begeleiden. Mooi dat uw auto tegen een goede prijs is verkocht en dat alles soepel is verlopen.

Bedankt voor het vertrouwen en uw aanbeveling voor Autozoweg.nl!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.