Modtog en meget flot cykel, som lignede den på billedet fuldt ud og leveringstiden blev også overholdt. Det eneste minus er at det forreste hjul lavede en mærkelig lyd, så blev nødt til at bruge nog... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg var rigtig glad for cyklen lige ved ankomst og de første par dage, men allerede efter en uge begyndte sadlen at løsne sig og forlygten at miste lyset. Efter to uger var sadlen helt løs og forlygt... Ver más
Virkeligt fin cykel og god service. Jeg ventede under en uge fra bestilling til levering. Der fulgte både olie, lidt maling, læderfedt og værktøj med til at vedligeholde cyklen. 10/10 oplevelse og j... Ver más
Jeg har lige modtaget min anden cykel herfra. Da første blev stjålet vidste jeg straks, at forsikringssummen skulle være et tilskud til en magen til. Man kan selv ønske leveringsdato og den kommer pak... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Den perfekte cykel til byen - i et minimalistisk design. Hos Avelo designer du selv din cykel dine ønsker og behov, cyklen samles i Danmark og leveres 100% samlet til din hoveddør.
Información de contacto
Romlehøjvej 5, 8560, Kolind, Dinamarca
- kontakt@avelo.dk
- avelo.dk
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super service, hurtig levering og en virkelig flot cykel som kører fantastisk 🙌
Jeg kunne ikke modtage cyklen på det oprindelige leveringstidspunkt - men skrev blot en mail og fik straks et tidspunkt der passede mig.
Nova cykel fra Avelo
Købte en Nova. Cyklen ankom den ønskede dag, var fint pakket ind og køreklar, alt fungerede fra a-z.
Cyklen kører som smurt fra første…
Cyklen kører som smurt fra første udpakning. Dog lidt bøvl med levering. Men alt i alt skønt.
Købte en Nova cykel og det er en rigtig…
Købte en Nova cykel og det er en rigtig flot cykel som jeg kan mærke jeg bliver mere og mere glad for.
Køb og levering forløb virkelig godt, der var dog en skade på det ene håndtag, viste det til deres kundeservice og der er to nye håndtag på vej, god service
Rigtig god service
Rigtig god service. Hurtig levering, og dejligt den leveres samlet.
The design of bicycle is very good
The design of bicycle is very good! I would be hard pressed to find a more stylish bike than Avelo in Denmark. I really like it!! The operator on the website was kind and helpful.
However, the bike that arrived had a problem with its chain cover and pedals interfering with each other. Therefore, I had to return it.
Høj service
Jeg havde en rigtig god, nem og hurtig oplevelse hos Avelo, med høj personlig service.
Fejl på cykel og ubesvarede mails
OPDATERET
13. APRIL 3 STJERNER
Efter min originale anmeldelse herinde, blev jeg kontaktet af Avelo, der undskyldte for manglende svar og fejl på cyklen.
De tilbød at sende en ny forbremse og betale omkostningerne ved et skift hos cykelsmeden - god stil!
Selv med den nye bremse er problemet dog stadig det samme. Og jeg begynder at undre mig over om, stel og bremser måske ikke er kompatible med hinanden?
Men i hvert fald, kan man ikke længere klantre Avelo for ikke at forsøge at hjælpe!
ORIGINAL
19. MARTS
1 STJERNE - Jeg købte i november 24 min cykel fra Avelo. Og var i udgangspunktet virkelig tilfreds!
Det er en fin cykel.
En lille måned efter bliver forlygten defekt og jeg skriver til kundeservice om fejlen for at høre om der kan gives en refusion til nye lygter, nu det sker så hurtigt efter køb.
Intet svar.
Jeg køber selv en ny lygte.
I februar i år begynder der så at være problemer med forbremsen/håndbremsen. Den er løs og falder ind i hjulet hver hundrede meter.
Dagen jeg havde bestemt mig for at få en cykelsmed til at se på bremsen, bliver venstre pedalstang løs og falder af - noget jeg aldrig har oplevet før.
Jeg tager cyklen til cykelsmeden og beder ham om at hjælpe. Han får sat pedalenstangen på og strammer bremsen så meget han kan, men den er stadig løs og falder ind i hjulet og han siger han ikke kan gøre mere.
Jeg må fortsætte med selv at rette på bremsen, når jeg er ude og cykle.
Alt dette skriver jeg i endnu en mail til Avelo og spørger om en refusion eller returnering, da jeg mener det må være dækket af garantien, men får fortsat intet svar. Det er nu næsten to uger siden min seneste mail.
Jeg sidder tilbage med en cykel, jeg troede skulle være drømmecyklen, men som i stedet giver udfordringer på næsten hver tur.
Og så må jeg også sige det bare er dårlig stil, ikke at svare på mails fra kunderne…
Hurtig hjælp og god service.
Fin respons på chat.
Nem og hurtig hjælp med køb og tilkøb.
Super produkt og bestillings proces
Super nem bestillings proces, hurtig levering og fedt produkt 👍 Avelo kan varmt anbefales ☺️
Rigtig fin cykel med hurtig levering.
Rigtig fin cykel med hurtig levering.
Jeg købte en kædelås til, som dog kun virker hvis man har tilføjet den fastmonteret cykellås der låser baghjulet. Det lidt ærgerligt.
Derudover er forskærmen på min cykle ret skæv og rammer næsten forhjulet.
Jeg vil give dem 3,5 stjerne.
God oplevelse
Virker til at være en fin cykel til prisen og fedt design. Selve cyklen kører rigtig godt.

Respuesta de Avelo
Har kun haft cyklen i 2 uger så det er…
Har kun haft cyklen i 2 uger så det er svært at vurdere den helt endnu, men indtil videre har der ikke været nogen problemer og den kører godt. Levering gik også nemt og smertefrit og de var der næsten på minuttet. Rigtig god oplevelse herfra.
flotteste cykel, meget elegant
levering så hurtigt med alt monteret, kundeservice i top, flotteste cykel jeg nogensinde har ejet! det bliver ikke bedre!
Lækker cykel.
Lækker cykel til en fornuftig pris.
Præcis levering i helt klargjort stand.

Virkelig en god cykel
Virkelig en god cykel! Avelo var rigtig god til at hjælpe med de spørgsmål jeg havde og jeg endte med at vælge Veda med 7 gear og den kører bare skide godt. Man sidder rigtig behageligt og man kan køre virkelig hurtigt på den. Levering gik som smurt og præcis som lovet. Jeg vil anbefale Avelo til enhver der står og skal have ny cykel... eller en der er bedre ;-)

God håndtering
Bestilte en cykel, som desværre var udsolgt i farven, men blev tilbudt en anden farve og kompensation i form af original håndtag, hvilket vi takkede ja til.
Den ankom 2 dage senere og lever op til alle forventningerne.
Smart flot og virkelig god cykel.
Kan varmt anbefale at købe fra AVELO

Respuesta de Avelo
Mega hurtigt og god service.
Mega hurtigt og god service. Fantastisk cykel, som cykler rigtig godt og er rigtig flot! Mega glad for mit køb
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.