Aventura Lillebaelt ApS Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

Información sobre la empresa

1. Agencia de turismo náutico

Escrito por la empresa

Oplev Danmarks største natur­park fra vand­siden om bord på det bevaringsværdige træskib Aventura. Book hele skibet til sejlture på Lillebælt med afgang fra Middelfart eller Fredericia. Eller køb billet til vores åbne sommersejladser.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helt kort - Book en af de andre både, som kan sejle dig ud på Lillebælt.

Helt kort - Book en af de andre både, som kan sejle dig på oplevelse på Lillebælt.

VI OPLEVEDE:
Udeblivelse af skibet.
Skipper med dårlig tids- og navigerings forståelse.
Dårlig håndtering, på vores henvendelser.
Personalets usikkerhed til søs.

- Vi havde booket sejltur (Koncept: Broer, byliv og bølger) fra Fredericia Havn til Middelfart og retur igen samme dag, med tre timer i Middelfart.
Ved ankomst til Middelfart blev det af guiden ombord præciseret af afgang var klokken 14.30 samme sted.
Men skibet var ikke i Middelfart Gammel Havn, skipper samt besætning havde glemt tiden og skibet lå derfor i Fredericia. Efter telefonopkald til Aventura Lillebælt, ankom skibet med en times forsinkelse til Middelfart.
Skipper ville forsøge at vende skibet, inde i Gammel Havn i Middelfart, med det resultat at skibet satte sig fast og påsejlede andre både i havnen - Tog en lille times tid, med flere personer og skibe involveret. Så med et par timeres forsinkelse gik turen tilbage til Fredericia Havn.

29 de julio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En dejlig oplevelse

Tak for en forrygende tur. Vores sejlads mellem Middelfart og Fredericia var enorm hyggelig. Under regnvejret sad vi sammen i styrehuset og slappede helt af til rytmen af den gamle motor. Da solen kom frem og blæsten tog til blev det helt magisk.
Tak til besætningen for deres venlighed og viden. Der blev formidlet på både flydende tysk og dansk.
Endnu engang vielen Dank for en uforglemmelig oplevelse.
Christian, Toni og Otto

5 de julio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse for både store og små

Vi har lige været på en fantastisk sejltur med det gamle skib Aventura.

* 5 stjerner for turen - tur til Fredericia med ophold
* 5 for besætning - velkomst og hygge
* 5 for spændende og sjove fortællinger undervejs.

Intet slår en sejltur ved/under de to lillebæltbroer.

Så vidt jeg ved, er skibet tidligere i år overtaget af "Bridgewalking Lillebælt", der planlægger flere forskellige ture i fremtiden.

Næste gang bliver det en 'aftentur/solnedgangs'tur med manden min ;-)

21 de junio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Absurd dårlig oplevelse for både børn og voksne.

Booket hvalsafari for 3 voksne og en 3-årig, to timer 11-13.

Det startede lidt halvskidt, da besætningen på tre mand, først er i stand til at få skibet ud af havnen kl 1142.. Vi drejede en del rundt i bassinet, inden det lykkedes at komme i den rigtige retning. Allerede her virkede Skipper Henrik stresset, og begyndte at råbe højlydt efter de to matroser.
Henrik inviterede børn op i cockpittet (eller hvad det nu hedder på en båd), hvorfor jeg gik derhen med min datter. Der stod allerede to drenge deroppe, og vi fik klar besked på at blive udenfor. Den ene dreng spurgte "om vi ikke snart skulle til at afsted", hvorefter Henrik højlydt pegede på dem og sagde: "I to tier stille nu!"

Da det endelig lykkedes at få båden ud på fjorden, blev det også vores tur til at se styregrejerne.
Drengen før os, trykker en enkelt gang på det båthorn, der betyder nogen har set marsvin, hvortil Henrik svarer "Du skal ikke røre ved noget som helst herinde, slet ikke uden at spørge om lov. Og hvis du spørger om lov, siger vi nok nej".
Jeg er noget forbløffet, men bliver hængende. Min datter kommer til roret, og siger at jeg skal blive hos hende. 2 min efter siger Henrik at jeg skal gå ud. Det afviser jeg, da min datter jo lige har sagt jeg skal blive, men at jeg selvfølgelig nok skal stå i hjørnet, så de kan vise hende hvordan den virker. Nu bliver Henrik sur, fortæller mig at det er en oplevelse for børn, og at han altså er Skipper. Jeg afviser stadig.
Han puster sig op som en gammel søulk, og siger at så kan vi begge to smutte ud. Det gør vi så, mens jeg fortæller ham at jeg ikke synes han opfører sig ret pænt overfor børn.
På vej ud får jeg endnu en sviner, samt igen at vide at Henrik er kaptajn på skibet. Nu truer han med ville sætte os af Strib, og at han ringer til politiet...?

Vi sætter os ned igen, hvor jeg fortæller resten af gruppen om oplevelsen. Kort tid efter, stormer Henrik ned og råber at jeg ikke skal lave mere ballade på hans båd. Han er stadig Kaptajnen må jeg forstå. Jeg lader min datter sidde hos de andre, og går op for at prøve at tale med ham. Det lykkedes ikke, jeg får bare flere skældud. Henrik fortæller igen, at der kun er én kaptajn på båden. Jeg sætter mig ned igen.

Han sejler rent faktisk til Strib, hvor det lykkes at lægge til efter et par forsøg.
Skipper Henrik stiller sig op, og siger til de andre gæster at vi ligger her indtil vi forlader båden. Jeg rejser mig og siger undskyld til de andre, men at jeg kun har påtalt måden han taler til børn på. Henrik kommer nu råbende og siger at nu kan vi godt smutte af, og politiet er tilkaldt. Min datter begynder at græde og vi beslutter rent faktisk at hoppe af.

Alt i alt en fuldstændig sindsyg oplevelse, som ingen børnefamilie kan være fortjent. Skipper er som virkelighedens Stewart Stardust, bare uden skæg og matroshat.
Igen, vi blev seriøst smidt af i en anden landsdel, med 3,5 timers gang hjem med en 3-årig pige..

Jeg forstår ikke Visit Middelfart lægger flag og navn til denne type opførsel - det må også have været ultra akavet for de andre gæster, som ikke kan have fået meget hvalsafari for pengene.
De skal dog roses for strakt at refundere billetter og taxabon fra Strib tilbage til Fredericia.

På den positive side fik vi set Strib. Der ser meget pænt ud og menneskerne virker behagelige.

15 de julio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

En meget vigtig dag der blev ødelagt.

Idag var en meget vigtig dag for hele min familie samt vores nærmeste. Min morfars aske skulle spredes i havet.
Vi havde derfor lejet hele båden for 12000 kr+.

Kaptajn og skipper dukkede ikke op til aftalt tid. 30 min efter den aftalte tid ringede vi selv op. Her fik vi en meget træt og opgivede person i røret, som hverken kunne give svar på, om de overhovedet ville dukke op pga. sygdom. Vi stod 40 mand der skulle afsted, men vidste ikke om det blev aktuelt. Ved andet opkald blev der lagt på. Pludselig kom der en bil kørende 1 time efter aftalt tid, hvor den ene ejer indfandt sig. Jeg sagde at jeg synes det var dårlig stil de ikke selv havde ringet og informeret os om sygdom og evt. aflysning samt om det virkelig kunne passe man selv skulle tage kontakt fordi de simpelthen ikke dukkede op. Jeg fik så at vide, at hvis vi skulle have en god tur idag, så skulle jeg ikke sige dette til kaptajnen, da han så ville blive sur. Meget respektløst.

Da Ejer/kaptajnen så endelig ankom var han meget dominerende og var ikke rigtig til at snakke/aftale ting med, idet der kun var en måde at gøre tingene på som var hans måde. Ejer/kaptajnen snakkede flere gange uden respekt til min familie og mig. Han virkede bestemt ikke som en der gad at være der. Det er ikke ligefrem det man har brug for i denne situation.

Fin båd og tur, men dårlig oplevelse grundet manglende professionalisme fra start til slut.

Jeg vil anbefale båden hvis man er ligeglad med at komme afsted til aftalt tid samt hvis man er ligeglad med at personalet taler respektløst til en. Jeg kan ikke anbefale denne kaptajn samt askespredning fra denne båd.

9 de julio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi havde lejet hele båden for 12000kr+…

Vi havde lejet hele båden for 12000kr+ Da vi skulle ud og sprede aske i havet og sige et sidste farvel til et familiemedlem.

Men Kaptajn og skipper dukkede ikke op til aftalt tid. 30 min efter den aftalte tid ringede vi! selv op, her fik vi en meget træt og opgivede person i røret, som hverken kunne give svar på, om de overhovedet ville dukke op. Vi stod 30 mand der skulle afsted, men vidste ikke om det blev aktuelt. Ved andet opkald blev der lagt på. Pludselig kom der en bil kørende 1 time efter aftalt tid, hvor den ene ejer indfandt sig og vi kunne så begynde at komme om bord. Ejer/kaptajnen var ikke rigtig til at snakke og aftale ting med, idet der kun var en måde at gøre tingene på og det var hans hoved. Ejer / kaptajnen snakkede flere gange grimt og uden respekt til folk og han virkede ikke som en der gad at være der. Det er ikke ligefrem det man har brug for i denne situation.

Fin båd og tur men dårlig oplevelse grundet manglende professionalisme fra start til slut.

Jeg vil anbefale båden hvis man er ligeglad med at komme afsted til aftalt tid, men jeg kan ikke anbefale den kaptajn.

9 de julio de 2022

Det er en ommer

Den 14. juli 2020 skulle jeg på tur med min kæreste og mine forældre med Aventura. Samlet pris kr. 1.300,00. Og vi glædede os virkelig til en på opleveren 😊
Afgangstid var kl. 10.00 - troede vi 🤔 vi kom dog først afsted kl. 11.15 - altså 5 kvarter senere end planlagt. Vi fik en forklaring om en fugtig motor, der ikke ville starte. Skipper Henrik var ellers i “god tid”, idet han ankom til skibet kl. 09.50 - altså 10 minutter før afgang.
Da vi gik fra borde, var skipper Henrik som sunket i jorden.
Jeg forsøgte efterfølgende hyppigt at få tlf. kontakt til skipper Henrik - men uden held, da han på intet tidspunkt tog sin tlf 🤔
I dag den 21. juli stadig uden held. Jeg sendte så en mail og sms, og Henrik ringede så retur.
Henrik mente, at vi gæster havde fået en ekstra en på opleveren den dag, da han havde fortalt ekstra meget om marsvin, flodheste, delfiner og andre lignende dyr.
Jeg forsøgte at forklare Henrik, at vi jo var på tur for at sejle.
Skipper Henrik var fuldstændig totalt ligeglad med min/vores ønske om sejltid. Så efter ca. 1 minuts samtale smed skipper Henrik røret på - og det har ikke været muligt at få kontakt til ham siden.
Så min familie og jeg kan på ingen måde anbefale at tage på tur med skipper Henrik.
PS. Skipper Henrik fortalte også glædeligt om, hvilke dyr der går til angreb på mennesker og i værste fald spiser især børn på trods af, at der var masser af børn ombord 😱

24 de julio de 2020

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.