Det var lätt att beställa. Bra att man kunde köpa några enstaka ark med etiketter. Själva köpupplevelsen var positiv. Det jag inte var nöjd med beror egentigen på UPS som lyckats vika paketet så det... Ver más
La empresa ha respondido
Fint tryckta etiketter som jag beställde till honungsburkar. Trots små bilder och liten text blev det väldigt skarpt och högupplöst! Paketet levererades med UPS som sedan lämnades över till DHL pick... Ver más
La empresa ha respondido
Enkelt och smidigt att designa egna etiketter och mycket bättre resultat än att skriva ut själv på vanlig skrivare. Etiketterna jag fick blev precis som jag förväntade mig! Enda nackdelen är att de... Ver más
La empresa ha respondido
Är SÅ GLAD över att ha hittat denna sida som trycker etiketter. Etiketterna är av hög kvalité, de verkar vara vattentäta men har inte testat ännu, hoppas dessa är det. Men hur som helst, super snabb... Ver más
La empresa ha respondido
Avery är den marknadsledande leverantören av etiketter för alla tänkbara ändamål och erbjuder gratis programvara för design och tryck. Se mer här.
Theilgaards Allé 4, 4600, Køge, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Det gick snabbt att få hem etiketterna i brevlådan.

Produkten är bra.
Men leveransen blev inte som jag uppfattade, hem leverans anser jag att då kommer varan hem, för jag fick en dag och klockslag som varan skulle komma och jag väntade, men det kom ingen vara.
Men då kommer ett meddelande om att jag ska hämta varan på en butik i Sollefteå 1,5 mil bort så 3 mil för en hem leverans?

Respuesta de Avery Nordic, Sverige
Enkelt att beställa och relativt snabb leverans. Varan motsvarade mina förväntningar

Respuesta de Avery Nordic, Sverige
High quality labels and competitive pricing.
A lot cheaper then a labelling company that will have high MOQ’s, cutter and maybe plate costs. Yet the quality is just as good.

Respuesta de Avery Nordic, Sverige
Snabbt mejlsvar, lätt lägga order då jag fick länk och sedan kom varorna snabbt.

Respuesta de Avery Nordic, Sverige
Lätt att använda, möjlighet att skräddarsy egen etikett med text och bild. Enkel betalning och Snabb leverans.

Respuesta de Avery Nordic, Sverige
Enda nackdelen är att det bara finns UPS som leveransmetod. Onödigt när det bara är etiketter som skulle kunna lämnas i brevlådan eller i leveransbox.

Respuesta de Avery Nordic, Sverige
Snabb leverans. Och bra spårbarhet av paketet.
Nackdelen var att Ups inte kunde leverera i postlådan som alla andra fraktbolag kan.

Respuesta de Avery Nordic, Sverige
Hade problem med leveransen som var UPS fel.
Men kundtjänst på Avery Nordic skall ha all beröm för att hjälpa till att lösa problemet

Respuesta de Avery Nordic, Sverige
Jag registrerade en faktureringsadress till mitt företag, endå så kom den till mig personligen via Klarna, vilket jag inte kan ta ut via företaget.

Respuesta de Avery Nordic, Sverige
Snabb leverans. Bra etiketter. Är lätta att skriva ut med hjälp av Avery- programvara.

Respuesta de Avery Nordic, Sverige
Más información sobre otros tipos de reseñas.