Super flotte negle i virkelig lækker kvalitet! De er lette at sætte på, især hvis man bruger de stickers der følger med. Det tager vitterligt max 10 minutter begge hænder inklusiv, og så holder... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg havde fået fat i den forkerte størrelse, men ombyttelsesprocessen var rigtig fin, og Bingjing var til rigtig stor hjælp <3 Kundeservice er i top med hurtige, høflige og effektive svar. Jeg fik... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg er virkelig imponeret over, hvor flotte neglene er – jeg elsker dem! Kvaliteten er fremragende, og de ser endda endnu bedre ud i virkeligheden end på billederne. Kan varmt anbefales til alle, der... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg er simpelthen så glad for mit køb! Varerne er præcis som på billederne – endda endnu flottere i virkeligheden. Kvaliteten er rigtig lækker, og man kan virkelig mærke, at der er gjort noget ud af d... Ver más
La empresa ha respondido
Håndmalet Pess on nails i høj kvalitet. Hvert eneste sæt negle er lavet med kærlighed og opmærksomhed ned til sidste detalje. Med B-ateliers press-on nails kan du let skifte look, om du skal på arbejde, i skole, eller til fest i weekenden. De er super nemme at sætte på og tage af, så du kan eksperimentere med nye looks så ofte, du vil. Det er som at have din egen lille neglesalon derhjemme!
Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg købte 3 par negle, og de er endnu flottere i virkeligheden end online. Perfekt kvalitet!
Købte et par (et design som var både i kort og lang version) men kom til at få den forkerte, end den jeg havde bestilt. Det kan jo ske. Tog så kontakt og fik med det samme en returlabel til at sende de forkerte tilbage og fik tilsendt de rigtige indenfor en dag. Derudover fik jeg også en rabatkode til næste gang jeg køber herfra. Har kun gode ting at sige 😊

Respuesta de B Atelier
Virkelig smukke negle af god kvalitet og super hurtig levering i flot indpakning med et håndskrevet kort. Vil helt klart købe igen 💓

Respuesta de B Atelier
super søde og god hjælp til spørgsmål - og neglene er så fine!

Respuesta de B Atelier
Virkelig flotte negle, og i høj kvalitet. De holder længe, og kan klart anbefales. Fragt gik hurtigt, og mega sød kundeservice

Respuesta de B Atelier
Elsker de flotte negle, som jeg har modtaget. Tak for hurtig levering og god kundeservice.

Respuesta de B Atelier
Hurtig til at svare når man har spørgsmål, og hurtige til at afsende. Neglene ser fine ud 👍🏻

Respuesta de B Atelier
Más información sobre otros tipos de reseñas.