Jag är verkligen imponerad av Baby Brezzas kundservice. Min Bottle Washer Pro slutade plötsligt fungera och visade felkoder, och eftersom vi har tre små barn hemma – varav en flaskmatas ungefär... Ver más
Vores Baby Brezza Formula Pro Advanced stoppede desværre med at varme efter et par måneders brug. Vi kom i kontakt med Sara fra Baby Brezza Scandinavia, som var utrolig sød og hjælpsom gennem hele... Ver más
Fantastisk service! Har haft kontakt med flera gånger vid frågor rörande mina maskiner och alltid vänligt och service-minded personal på kundtjänst. Senaste maskinen behövde reklameras och fick hjälp... Ver más
Escrito por la empresa
Baby Brezza erbjuder föräldrar marknadens bästa helautomatiska ersättnings- och vällingmaskin. Fixa flaskan med ett enkelt knapptryck - årets babyprodukt 2020/2021. När du köper en produkt från Baby Brezza så kan du vara säker på att du köper en babyprodukt i en klass för sig. Vårt mål är att göra livet enklare för föräldrar och spara dig tid när du matar ditt barn.
Kungsportsavenyn 21, 411 36, Göteborg, Suecia
- kundtjanst@babybrezza.se
- babybrezza.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Jeg reklamerte på et produkt som ikke…
Jeg reklamerte på et produkt som ikke virket som det skulle lengre etter 1 år og 10mnd bruk. Babybrezza fikset dette kjapt på epost og nytt produkt på vei i posten.
Love the babybrezza products
Love the babybrezza products, when i had a problem the customerservice answered really fast and was so kind and helpful. Im really thankfull for everything and happy to get tips on how to take care of the machine! Everything went so well! Thank you babybrezza team🫶🏼
Snabb och bra support
Fick en produkt som började fela efter bara några veckor, hörde av mig till supporten som svarade snabbt och skickade en ny produkt som fungerar jättebra!
Högt pris för halvbra teknik
öpte deras portabla flaskvärmare. Den gör jobbet med att värma upp mjölk och vatten, men kan inte låta bli att bli irriterad och känna mig blåst på den höga kostnaden för denna produkt med tanke på kvaliteten.
En produkt som kostar över tusen kronor, och 2026 inte är konstruerad för att klara av att användas mer än sammanlagt knappt ca 20 min innan den behöver laddas i 5 timmar?
Känns inte rimligt.
Underbara produkter som underlättar…
Underbara produkter som underlättar bebis & toddlertiden! Vi fick reklamera efter garantitiden gått ut när en av våra produkter krånglade. Fick snabb service! Vilket företag! Rekommenderar!
Väldigt nöjd med mitt köp
Väldigt nöjd med mitt köp. Jag råkade beställa fel men fick väldigt fin hjälp från Sara. Fem av fem!
Väldigt snabba svar & väldigt…
Väldigt snabba svar & väldigt hjälpsamma. Vår Babybrezza köptes för 2 år & 10 månader sen & gick sönder & ändå är ni hjälpsamma & skickar en ny. Sjukt tacksamt.
Fantastisk kundservice
Har inte fått varan än, men jag hade strul med leveransen och de har skött mitt ärende exemplariskt. Så kundservicen 5 av 5, hoppas produkten håller samma kvalitet som deras service!
Så nöjd
Jätte nöjd med min baby brezza och fick ett jätte bra och snabbt bemötande från kundservice när jag behövde hjälp, verkligen toppen 🌸
Bra kundtjänst,
Bra kundtjänst,
Fick hjälp med en reklamation på ett professionellt sätt. Kan även rekommendera Formula Pro Advanced, Det är en lifesaver i babybubblan!
Supersnabb och smidig hjälp
Supersnabb och smidig hjälp! Rekommenderar deras babybrezza alla dagar i veckan.
Babybrezza lurar sina kunder! SE UPP!
Babybrezza lurar sina kunder! Dem godkänner en reklamation och lovar återbetalning. När dem sen tagit emot varan slutar dem helt svara. Jag har jagat dem i 4 veckor nu utan återkoppling. Jag kommer ta ärendet vidare till ARN då de nu sitter inne på mina pengar och vägrar betala tillbaka för produkten jag skickat tillbaka på deras begäran. RIKTIGT DÅLIGT!! SE UPP FÖR DETTA FÖRETAGET!!
Babybrezza Superfast Portable Bottle…
Babybrezza Superfast Portable Bottle Warmer är helt ovärderlig när man är på språng! Vi tillbringar mycket tid i skog och mark med vår 3månaders bebis som äter ersättning 5ggr/dag och denna värmetermos har verkligen varit till stor användning vid dessa tillfällen!
Vill även slå ett slag för babybrezzas kundservice som även hanterade ärendet snabbt när vår termos gick sönder. Vår kontakt Sara var mycket trevlig och hjälpsam och en vecka senare anlände en ersättningsprodukt. Kan verkligen inte önska en snabbare service än så! Rekommenderas starkt!
Toppenbra service
Toppenbra service!
Snabbt svar, snabb lösning på vårt problem och väldigt serviceminded, rekommenderar starkt.
Babybrezza har räddat min vardag med småbarn och jag kan inte se ett småbarnsliv utan den.
Mycket bra kundtjänst
Snabb leverans, toppen kundtjänst och bra produkt
Toppen
Kundtjänsten svarade snabbt samt var otroligt trevlig och hjälpsam
Vi tycker de har väldigt bra produkter…
Vi tycker de har väldigt bra produkter och vi är väldigt nöjda. När vår flaskvärmare gick sönder så byttes den snabbt ut och vi fick en ny.
Väldigt bra bemötande.
Super bra service tack Sara Johansson…
Super bra service tack Sara Johansson för din hjälp du är bäst
Underbart bemötande snabb service .
Underbart bemötande snabb service .
Rekommenderar verkligen ❤️