Jag är verkligen imponerad av Baby Brezzas kundservice. Min Bottle Washer Pro slutade plötsligt fungera och visade felkoder, och eftersom vi har tre små barn hemma – varav en flaskmatas ungefär... Ver más
Vores Baby Brezza Formula Pro Advanced stoppede desværre med at varme efter et par måneders brug. Vi kom i kontakt med Sara fra Baby Brezza Scandinavia, som var utrolig sød og hjælpsom gennem hele... Ver más
Fantastisk service! Har haft kontakt med flera gånger vid frågor rörande mina maskiner och alltid vänligt och service-minded personal på kundtjänst. Senaste maskinen behövde reklameras och fick hjälp... Ver más
öpte deras portabla flaskvärmare. Den gör jobbet med att värma upp mjölk och vatten, men kan inte låta bli att bli irriterad och känna mig blåst på den höga kostnaden för denna produkt med tanke på... Ver más
Escrito por la empresa
Baby Brezza erbjuder föräldrar marknadens bästa helautomatiska ersättnings- och vällingmaskin. Fixa flaskan med ett enkelt knapptryck - årets babyprodukt 2020/2021. När du köper en produkt från Baby Brezza så kan du vara säker på att du köper en babyprodukt i en klass för sig. Vårt mål är att göra livet enklare för föräldrar och spara dig tid när du matar ditt barn.
Kungsportsavenyn 21, 411 36, Göteborg, Suecia
- kundtjanst@babybrezza.se
- babybrezza.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Snabbt och proffsig hjälp vid…
Snabbt och proffsig hjälp vid reklamationärende.
Snabb och väldigt trevligt bemötande
Snabb och väldigt trevligt bemötande!
Inga problem alls att få hjälp med min maskin som läker vatten! 10/10!
Mitt lock till bottle washer pro blev…
Mitt lock till bottle washer pro blev skadat och fick ett nytt skickat utan komstigheter. Väldigt nöjd med kundservice och produkter 😊
Grymt bra kundservice
Grymt bra kundservice! Vi hade problem med vår maskin och fick svar väldigt snabbt men framförallt med en smidig lösning som gjorde oss väldigt glada. Toppen nöjd med kontakten med kundservice!
BE VERY VERY CAREFULL BEFORE BUYING
3300 SEK
And Is cleaning every 4 bottle what the??????????
Why is there not a big a warning on the product info informing people about this.
Total crazy cleaning after making 4 bottles the machine or more or less useless not a big help at all rather a nightmare always cleaning and each time 2-4dl power all over the place.
Is to time consuming making a mess and eating unesseray milk powder u can toss out.....
Very nice machine 4 bottles and then just plane nightmare
Använder Formula Pro Advanced + Bottle…
Använder Formula Pro Advanced + Bottle Washer Pro. De underlättar min vardag.
Bra garanti, trevlig och snabb kundservice. 💯🌸
Snabb återkoppling och bra hjälp från…
Snabb återkoppling och bra hjälp från kundservice kring reservdelar. Väldigt tacksamt!
Kan varmt rekommendera!
Fantastisk kundservice och fantastik…
Fantastisk kundservice och fantastik produkt (Formula Pro Advance). Rekommenderas varmt till alla föräldrar som ger ersättning 🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Det var den bästa och snabbaste…
Det var den bästa och snabbaste servicen jag någonsin fått! Läste mitt problem på 10 min
Otroligt snabb och bra kommunikation…
Otroligt snabb och bra kommunikation med kundservice. Kan varmt rekommendera en baby brezza , kommer aldrig ångra ditt köp ☺️
De er nogle vidunderlige produkter som…
De er nogle vidunderlige produkter som de har, de har gjort mine dage nemmere! 😁 altså man skal bare trykke på en knap også er mælken klar , så simpelt. Deres bottle washer pro gjorde det nem at få rengjort flasker, den har mange forskellige programmer som både vasker, destillere og tørre eller hver især ! Havde et problem med mine maskiner selvforskyldt. Skrev så ind til dem, fik en rabatkode og en helt igennem skøn service og hurtige svar, mange tak! Kan klart anbefale til andre, derfor får i 5 stjerner
Superbra produkter och service
Superbra produkter och service! Hade inte klarat småbarnslivet utan dem.
Snabb och smidig respons
Aldrig varit med om snabbare respons av en kundtjänst. Tack till Sara!!
Spärrad för vidareförsäljning hos Blocket
Produkten Formula Pro Advanced är väldigt smidig och bra och vi har varit nöjda, men faktum är att jag inte tillåts annonsera produkten på Blocket vilket jag blev mycket förvånad över. Baby Brezza har tydligen bett Blocket förbjuda andrahandsförsäljning av denna pga att säkerheten ej kan garanteras när den inte är ny längre.
Väldigt bra kundservice !
Food Maker Deluxe Baby Brezza
Food Maker Deluxe Baby Brezza
I really liked the food processor, it steams the food and blends it right away. For me, as a busy mom, it is very convenient, it allows my hands to be free. This company also has very good service and fast delivery. I highly recommend it.
Bedste kundeservice
Jeg har fået den bedste kundeservice fra Sara Johansson, der har været så hurtig og god til at hjælpe mig flere gange med problemer vedr. min Babybrezza. Sara er meget sød, forstående og hjælpsom. Tusinde tak for en rigtig god oplevelse :)
Snabb respons och tillmötesgående…
Snabb respons och tillmötesgående kundtjänst.
Helnöjda!
Älskar våran baby brezza PRO advanced. Vårat absolut bästa köp till bebis! När vi fick upp en felkod fick vi snabb och professionel hjälp och en ny maskin skickad till oss. Trevlig och hjälpsam kundtjänst!