Bach & Nielsen - Fodterapi & Indlæg Opiniones 9

4,1

Información sobre la empresa

1. Podólogo

Escrito por la empresa

Vi tilbyder Fodterapi & Ortopædiske fod indlæg til alle. Bliv flyvende, f.eks med en dejlig fodbehandling med varmt fodbad incl. peeling + 15 min. skøn afsluttende lægmassage. Vi er specialister i fremstilling af Ortopædiske fodindlæg. Uanset dine gener, finder vi en løsning der kan hjælpe dig. Fremstilles til al slags brug, og til alle aldre: til sport, til hverdagen, til arbejdet etc.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Betjening og skoindlæg i top

Betjening og skoindlæg i top
Det er nu 6 måneder siden, at Bach&Nielsen skabte mine første skoindlæg. De har givet mig ny førlighed og i går fik jeg overdraget ekstra sæt. Tidsbestilling er hurtig og nem, samtale og analyse grundig og professionel og levering hurtig og effektiv.
Bach&Nielsen tager dig professionelt i hånden, lytter og leverer præcis, det du har behov for. En sjælden god kundeoplevelse med baggrund i stor faglighed.

29 de abril de 2026

Respuesta de Bach & Nielsen - Fodterapi & Indlæg

Hej Torkild. Hvor er det bare godt at høre, at indlæggene har hjulpet dig. Vi er så glade for dine rosende ord. Det betyder meget at du gider bruge din tid på skrive om os. Tusind tak. 😊 mvh Bach og Nielsen - fodterapi og Indlæg

Kvaliteten er i top

Jeg har fået lavet indlæg til sko hos flere forhandlere, men dem, Bach & Nielsen har fremstillet, er absolut de bedste. Der gik kun 2 dage fra fodanalyse til levering af indlæg. Super god service. Fodbehandlingerne er også helt i top. Meget grundige og behagelige.

27 de octubre de 2025

Respuesta de Bach & Nielsen - Fodterapi & Indlæg

Hej Dorte. Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er taknemmelige og så glade for du gider bruge din tid på at skrive til/om os, det sætter vi så stor pris på. 👍😊. Mvh Bach og Nielsen - Fodterapi og Indlæg

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig tid og gode såler

Jeg havde store problemer og smerter i fødderne. Fik en hurtig tid hos Michael, som på bare 2 dage lavede og tilpassede mine såler, så jeg kunne komme på min rejse til USA. Super service.

14 de marzo de 2025

Respuesta de Bach & Nielsen - Fodterapi & Indlæg

Hej Ingelise. Tak tak for din fine anmeldelse. 👍. Det sætter vi kæmpe stor pris på du gider bruge din tid på. Det betyder mere end du tror. Tusind tak. Sig endelig til hvis vi kan være behjælpelig med noget. Mvh Bach og Nielsen - Fodterapi og Indlæg

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og fik allerede fremstillet…

God service og fik allerede fremstillet mine fodindlæg dagen efter konsultation

27 de julio de 2025

Respuesta de Bach & Nielsen - Fodterapi & Indlæg

Hej Elisabeth. Wauu, tak for du gider bruge din tid på os. Tusind tak for feedback´en. Det sætter vi stor pris på. Sig endelig til hvis der opstår det mindste med dine fodindlæg, så står vi klar til at hjælpe dig.

Grundig og behagelig Fodbehandling

Grundig og behagelig Fodbehandling, hvor du endda kan få neglelak på dine nye sommerfødder. Tak for god behandling

2 de mayo de 2025

Respuesta de Bach & Nielsen - Fodterapi & Indlæg

Hejsa. Tusind tak for de pæne ord. Det varmer. Rigtig god weekend.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De får ikke en gang en stjerne

De får ikke en gang en stjerne.
Bestilte tid online. Blev ringet op på dagen, hvor jeg havde tiden at fodbehandler var blevet syg. Fik ny tid to dage senere. Mødte op, til lukket dør. Wauuwww det er uprofessionelt!!!
Pas på med at spilde din tid på dem.

1 de mayo de 2025

Respuesta de Bach & Nielsen - Fodterapi & Indlæg

Hej Først og fremmest vil vi gerne give dig vores oprigtige og dybeste undskyldning for den oplevelse, du har haft hos os. Det er på ingen måde den oplevelse, vi ønsker at give nogen af vores kunder.

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis fodbehandling med 15 min. skøn fod massage, som du havde bestil. Vi håber du vil tage i mod vores tilbud. Beklager endnu engang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fuldstændig fantastisk at få mine…

Fuldstændig fantastisk at få mine indlæg til afhjælpning af nedsunken forfod👍Føler jeg svæver. Og fantastisk god behandling i tillæg til hurtig ekspedition. Mine bedste anbefalinger herfra.

26 de abril de 2024

Respuesta de Bach & Nielsen - Fodterapi & Indlæg

Hej Helle. Tusind tak for de fine ord. Super glad for at dine nye fodindlæg hjælper dig. 😊👍. Mvh Bach & Nielsen - Fodterapi & Indlæg.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service kan varmt…

Virkelig god service kan varmt anbefales. Fik en tid hurtigt og der blev taget hensyn til mine behov, fik indlæggene efter bare 3 dage og de er fantastiske at gå med. Har både hælspore og ben længde forskel samt nedsunken forfod.
Michael ringede for at sikre at jeg var glad for indlæggene og spurgte om der skulle ændres noget 👍

8 de septiembre de 2023

Respuesta de Bach & Nielsen - Fodterapi & Indlæg

Hej Ann. Tusind tak for du gider bruge din tid og anbefale os. Det sætter vi stort stort pris på. 😁👍.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan på det kraftigste anbefalede dem

Kan på det kraftigste anbefalede dem, man bliver rigtig godt behandlet og føler sig tryk og jeg fik også mine indlæg inden for 3 dage og de passer perfekt.

7 de septiembre de 2023

Respuesta de Bach & Nielsen - Fodterapi & Indlæg

Hej Marianne. Tusind tak. Skønt at høre.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.