Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Simon har vejledt mig kyndigt i pleje produkter, jeg var dog ikke klar til selv at lege med keramisk coating, så Simon fik lov at klare et sæt sprit nye fælge, virkelig flot resultat, glæder mig til... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kunne ikke, få den rabatkode jeg havde til at virke. Så derfor lagde Simon en gratis snowfoam i min ordre. Det er god service. Min skumlanse+pistolgreb og den gratis snowfoam var fremme efter et d... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De havde varen på lager til en konkurrencedygtig pris. Konkurrenten havde længere leveringstid. Desværre bliver jeg efterfølgende "spammet" med en serie af mails med opfordring til anmeldelser. Det... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de productos químicos para automóviles

Escrito por la empresa

Din foretrukne Fynske Bilpleje Shop, som udelukkende sælger høj kvalitets bilpleje produkter, og dette forpligter, så du finder kun nøje udvalgte produkter af de bedste bilpleje og tilbehørs producenter. Uanset om du leder efter auto shampoo, lakforsegling, voks, keramisk coating, mikrofiber klude eller en fælgbørste, så har vi et bredt sortiment, som jeg er sikker på at du finder det helt rigtige. - Ellers så hiver du bare fat i Simon. Du finder et stærkt udvalg fra blandt andre P&S, The Rag Company, Optimum, iK Sprayers, MJJC, Detail Factory og KxK Dynamics. Jeg ved at du elsker din bil, og det gør vi også her hos Bachs Bilpleje, derfor er vi også de perfekte til at rådgive dig indenfor hvilke produkter som passer perfekt til dig. Uanset om du elsker at gøre din bil ren, eller syntes det er kedeligt, men stadigvæk ønsker den lækre rene og velplejede bil, så findes der bestemt en løsning til dig. Kort fortalt, jeg ønsker at du finder de rette produkter til netop dig, og at du får den bedst mulige behandling.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,7

Todas las opiniones

50 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fantastisk service

Fantastisk service, bestilte min vare og 3 timer senere fik jeg den leveret på min add

20 de septiembre de 2024

Hej Rene,

Mange tak for de fine ord, og det er altid dejligt at høre du er glad for oplevelsen.

Det er da det mindste jeg kunne gøre, når du bor så tæt på :)

Altid god service

Altid god service

16 de septiembre de 2024

Hej Per,

Rigtig mange tak for de 5 stjerner, og dejligt at høre du er glad for den service jeg har givet.

Du ønskes en rigtig god weekend.

Kvalitetsprodukter og top-service

Rigtig godt udvalg af kvalitetsprodukter. Hurtig levering og super god kundeservice. Simon var venlig at tilbyde mig en anden rinseless wash end den, som jeg havde bestilt, fordi den oprindelige, jeg havde bestilt, ikke var på lager, og derfor ville leveringen trække lidt ud. Selvom jeg valgte at holde fast i min oprindelige bestilling, blev varerne stadig leveret hurtigt og problemfrit. Kan varmt anbefale at handle hos Bachs Bilpleje. Jeg glæder mig til at handle her igen!

19 de septiembre de 2024
Opinión espontánea

Hej Pierre,

Mange tak for de utroligt fine ord og bedømmelsen, det varmer virkelig.

Altid dejligt at høre du er tilfreds med oplevelsen hos mig 😀

Du er altid velkommen og sig endelig til hvis du har spørgsmål.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Helt okay, bortset fra efterfølgende "spam"

De havde varen på lager til en konkurrencedygtig pris.
Konkurrenten havde længere leveringstid. Desværre bliver jeg efterfølgende "spammet" med en serie af mails med opfordring til anmeldelser. Det får mig til at vælge konkurrenten næste gang.

11 de junio de 2024

Hej Henrik,

Det er jeg virkelig ked af at høre. Vil du ikke hjælpe mig i forhold til om det er forskellige emails, altså fra trustpilot samt klaviyo, så jeg kan gøre sådan dette ikke sker igen.

Med venlig,

SUPER god service

Super god service. Det betyder at jeg for det beste resultat. Hurtig levering

15 de junio de 2024

Hej Old school seven,

Mange tak for de fine ord og de 5 stjerner. Dejligt at høre du er tilfreds.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super gode vare og super flinke folk…

Super gode vare og super flinke folk handler meget gerne der igen
Mvh Kent

16 de junio de 2024

Hej Kent,

Mange tak for anmeldelsen, og specielt fordi at du blev så tiflreds at jeg måtte få 5 stjerner!

Altid dejligt at høre når produkterne lever op til dine forventninger, og at du har fået en rigtig god oplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fuldt ud tilfreds med de produkter jeg…

Fuldt ud tilfreds med de produkter jeg har modtaget , hurtig levering og incl. lille overraskelse medsendt 😁. Fin korrespondance via chatten med hurtig respons 👍💪😊

13 de junio de 2024

Hej Brian,

Altid dejligt at høre når produkterne lever op til dine forventninger.

excellent

Great selection of quality products at competitive prices! Simon is extremely friendly, and has helped me a lot with tips and recommendations.

21 de mayo de 2024

Hello Mladen,

Thank you for the great review, and its super satisfying to see that you are happy with the service and advices provided.

You are always welcome!

Sincerely,

Super service og gode priser

Super service og gode priser
Kan varmt anbefale

11 de mayo de 2024

Hej Iron,

Mange tak for anmeldelsen, altid dejligt at høre når kunderne er tilfredse.

Rigtig god pinse 😊

Hurtigt levering

Hurtigt levering, god service

3 de abril de 2024

Hej Armend,

Mange tak for de fine ord og for anmeldelsen.
Altid dejligt at høre du er glad 😊

Tak fordi jeg måtte levere til dig.

Hurtig og god sted og handle

Hurtig og god sted og handle

28 de marzo de 2024

Hej Tommy,

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre du er glad.

Hvad kan jeg gøre bedre, for at opnå 5 stjerner en anden gang?

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super produkt og super service

Super produkt og super service. Handler gerne igen.

26 de marzo de 2024

Hej Jesper,

Mange tak for anmeldelse!
Det er super dejligt at høre, du er blevet glad for P&S Defender og har fået en rigtig god oplevelse.

Simon

Kvalitetsprodukter til fornuftige priser

Super fint udvalg og rigtig god service.

Priserne er yderst konkurrencedygtige.

3 de marzo de 2024

Hej Steen,

Mange tak for din anmeldelse, det sætter jeg utrolig stor pris på.

Dejligt at høre du har haft en god oplevelse 😊

Hej Irene,

Mange tak fordi du valgte at handle hos mig, og utroligt mange tak fordi du valgte at give en bedømmelse.

Det varmer at høre du er glad for dit køb.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service. Svarer hurtigt på forespørgsler. Havde en rettelse til bestilling som blev håndteret nemt og effektivt.

9 de febrero de 2024

Hej Jakob,

Mange tak for de fine ord, og det er altid dejligt at se at du er blevet glad for din oplevelse :)

Sig endelig til, hvis du har brug for hjælp en anden gang.

Tusind tak for din anmeldelse og tak fordi du valgte mig.

god og hurtig levering

god og hurtig levering, behagelig betjening og info om produkterne

31 de enero de 2024

Hej Hans,

Mange tak for de fine ord, det er altid dejligt at høre, du er tilfreds med den service du har fået. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe, hvis du har flere spørgsmål om produkterne.

Bare god service

24 de enero de 2024

Hej Mads,

Mange tak for anmeldelsen, og det er altid dejligt at høre du føler dig godt behandlet :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig forsendelse og god service.

Hurtig forsendelse. Og rigtig god service da en af delene var gået i stykker under forsendelsen. Efter en mail, blev en ny del sendt med det samme.

13 de enero de 2024
Opinión espontánea

Hej Bo,

Mange tak for de fine ord, og det er selvfølgelig super ærgeligt at din vaskespand gik i stykker.

Der er en ny på vej til dig, og jeg beklager igen for ulejligheden.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.