Vakmanschap, betrokkenheid en prachtig resultaat!
Wij zijn erg tevreden over de complete verbouwing van ons appartement door De Huyzen Interior. Het appartement is prachtig geworden en het eindresultaat is precies zoals we voor ogen hadden.
We hebben eigenlijk alles door Orhan en zijn team laten doen: van het volledig leeghalen en slopen van het appartement tot de complete renovatie van badkamer en toilet. De oude keuken is verwijderd en alles is voorbereid voor de nieuwe keuken. Die hadden we helaas al elders besteld, anders hadden we die achteraf gezien ook graag bij De Huyzen Interior aangeschaft.
Ook is alle elektra vervangen en zijn nieuwe deuren geplaatst in vernieuwde en verhoogde kozijnen, wat echt heel mooi is geworden. Al het oude behang is verwijderd, vervolgens is alles heel strak gestuukt en daarna zeer netjes geschilderd, inclusief al het houtwerk. Kortom, een behoorlijk omvangrijke totaalrenovatie.
Wat ik vooral heel prettig heb gevonden, is de bereikbaarheid, flexibiliteit en persoonlijke betrokkenheid van Orhan. Hij is uitstekend bereikbaar, reageert snel en je merkt dat hij echt betrokken is bij het project en het belangrijk vindt dat je uiteindelijk tevreden bent met het resultaat. Hij denkt goed mee, heeft duidelijk verstand van zaken en komt vanuit zijn ervaring met goede adviezen en praktische oplossingen. Tegelijkertijd staat hij open voor je eigen ideeën en wensen en geeft hij je alle ruimte om uiteindelijk je eigen keuzes te maken.
Ook over de financiële kant zijn we erg tevreden. De prijzen zijn redelijk, eerlijk en transparant. Orhan denkt bovendien mee met wat er binnen je budget mogelijk is en is creatief in het zoeken naar oplossingen om toch te kunnen realiseren wat je graag wilt. Dat hebben wij als heel prettig ervaren.
Bij een grote verbouwing lopen er natuurlijk altijd wel zaken anders dan verwacht of moeten er dingen worden aangepast. Ook daarin is Orhan flexibel, denkt hij mee over een goede oplossing en zijn de punten die gedurende het traject nog aandacht nodig hadden netjes opgelost.
Daarnaast verdienen de mannen die voor en met Orhan werken absoluut een compliment. Zonder uitzondering vriendelijk, behulpzaam en prettig om over de vloer te hebben. Er wordt meegedacht en ook heel goed meegeholpen op alle vlakken.
Een complete verbouwing blijft natuurlijk een intensief traject, maar wij kijken met heel veel plezier naar het resultaat. Het appartement is echt prachtig geworden. Dank aan Orhan en zijn hele team voor al het werk!
Amber & Babs

Respuesta de De Huyzen Interior ®